- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lacka89 #24314 üzenetére
Probléma, hogy vagyunk páran, akik szeretik, ha rend van 1-1 topikban? Amíg valaki nem faszkalapozik, meg suttyóparasztozik, addig szerintem megfogadni kellene a tanácsát, nekem meg nem lázítani a népet. Ja és igen, regisztrációval együtt elfogadod az alapelveket, amit a jó emberek 90%-a el sem olvas, pedig egy fórum esetén ez nem hosszú általában, és tényleges dolgokat közöl.
Pl, hogy nem sormintázunk smileyval, és nem írunk csak smiley hozzászólást. Ezt nevezzük hozzászólás gyűjtésnek.
-
hanics
aktív tag
válasz
Lacka89 #24184 üzenetére
Jőn az újabb. Nálam eddig müködik rendesen pedig nem kíméltem, illetve lehet majd a Gapps között is válogat kinek melyik kell és már az se hal meg..
Képernyő bekapcsolás javítva! Uj script irva
illetve a be-kikapcs animáció is lett javítva / lett egy újabb ! NEM CRT-s
Meg a kamera is! -
hanics
aktív tag
válasz
Lacka89 #24067 üzenetére
Mentés rakd el jó mélyre hogy meglegyen, de nem garantálom hogy jó lesz 4.4-s androiddal.
Más a rendszer tehát nem biztos hogy minden jó lesz...
Illetve CWM be
nem elég a format data/chache meg a dalvik.
SD0-t is törölni kell teljesen Ismétlem SD 0-t kell törölni....majd utána kell felhúzni a romot.
Mint kiderült cwm alapba nem töröl rendesen.... Így a rendszert az sd-n megadja valamilyen szinten. Na azt kikel gyomlálni teljesen
-
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lacka89 #20870 üzenetére
Tudsz elvileg Tools-szal is, így lehet az, hogy boltban felrakják KDZ-vel a magyart az ázsiai készülékre, hazaviszi a tulaj, és nem jön fel ide, Tools mondja neki, hogy van frissítés felteszi és angol lesz neki plusz pár kínai írásjeles app meg hasonlók és csak utána jön ide..
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Lacka89 #14355 üzenetére
innen is letöltheted valamint ha nem megy az 1 hsz-es frissítés,ezt is próbáld ki:KDZ updater
ha innen is megszakad a v20A letöltés,akkor vmi az LG szerverrel van.... -
Quqesz
nagyúr
válasz
Lacka89 #14350 üzenetére
bocs benéztem....akkor KDZ ahogy írták és sztem is fel fogod tudni frissíteni a HUN rom-ra.Az OTA marad kérdéses...de ha nem tudod,akkor a kdz sem nagy ördöngösség.
firemanus
Gyorsítótár és adatok törlése után(a böngetőét) is ha nem jó,akkor lehet a szerver szarakszik.vannak most anomáliák nálam is.pl:nem tölt be oldalakat,szerver lekérdezés közben szó szerint lefagy a gép,egy idő után kiirja,hogy a router nem tud kimenni netre,pedig van hálózat,ilyen pl a mobilarena szerver akadásai is, stb....kicsit kezd összeomlani a netes hálózat.Itt nem is a mobilnetre gondolok,hanem az összes hálózatra. -
Miksa64
tag
válasz
Lacka89 #11072 üzenetére
Nekem a win 7-en nem megy az MTP (nem tud drivert feltelepíteni valamiért hozzá)
Ha van Total Commandered akkor egy plugin feltelepítésével USB-n keresztül eltudod érni a belső és külső SD-t is!
Ha kell akkor letöltöd az alább linkelt helyről, kicsomagolod majd a bin könyvtárban lévő aadb és adb fájlokat futtatod, utána aTotal Commanderben hozzáadod a pluginokhoz a 'ADBPlugin.wfx' fájlt.
A TC-ben a meghajtó gombsor végefelé a 'Hálózatok' alatt kell megjelennie egy 'Adb' könyvtárnak amiben ha csatlakoztatva van USB-vel a teló akkor már láthatod is az SD-n lévőket.
A telón nem kell a Kapcsolatok alatt állítani semmit, elég, ha 'Csak töltésen' van.
[ADBPlugin] -
pumukli23
senior tag
válasz
Lacka89 #8685 üzenetére
ebay-en találsz mhl - hdmi kábelt, én vettem egy szép pirosat kb 1600 Ft-ért.
Elvileg létezik olyan is, aminek nem hdmi a vége, hanem dvi, sőt elvileg sima d-sub végű is van, bár annak analóg jel kéne.. hogy az átalakítást megoldja a teló, vagy a d-sub csati dobozában van az okosság.. azt nem tudom. (Külön 5v táp kell neki, és asszem nem elég az usb-s fél amper, hanem 1A kell neki.. ha jól emlékszem.. szóval valszeg a kábelben van az okosság) -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lacka89 #8685 üzenetére
Arra csak a HDMI és az átalakító lehet szerintem megoldás. DLNA-n tudsz képet, videót és zenét kiküldeni, ha van a monitor és a teló közt egy PC + wifi hálózat.
Szóval vagy veszel egy kábelt és egy átalakítót + ha régebbi a monitor akkor még egy átalakítót a HDMI-ről megfelelőre, vagy nem tudod kirakni a játékot.
gardNr
Természetesen igen! -
DJ. Ru$y
nagyúr
válasz
Lacka89 #8679 üzenetére
mUSB-n tud HDMI-t kiküldeni, egy átalakítóval.
eladogeppc! Nincs sok haszna a rootnak? A játék modot sem tudtad volna nélküle megcsinálni, bizonyos programokat hiába telepítesz nem működnek, azt a fájlt amit babráltál, azt sem tudtad volna megcsinálni. Hasznos a root főleg, ha valaki tudja hova akar nyúlni, és mit csinál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest