- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toto0569
addikt
válasz
kontrabass #4066 üzenetére
quic system info pro. --->process
megmutatja,hogy mi fut
-
Quqesz
nagyúr
válasz
kontrabass #4066 üzenetére
ne csak a feladatkezelőben nézd meg.én eddig csak a chrome progit láttam ott,pedig futott más is.Nézd meg a alkalamzások kezelésében is a futó alkalmazásokat.ilyenkor itt még szokott menni:zene,szoftfrissítés,stb.ezeket is ki lehet lőni ha nem használod,és lehet ot még olyan futó progi is,amire nem is gondolnál(pl maps).amúgy ilyet nem tapasztaltam.vmi app beragadt sztem.
rgeorge
ne vedd alapnak ami ott van.én ha pl elindítom a camscanner progit akkor mindég ő kerül legfelülre 99% használattal és ha megnézed a futási időt 1 perc kb.nekem az elején egy csomót meg sem jelenített(android os,képernyő,wifi,stb).kellet hozzá pár restart és töltés,mire elkezdett nagyjából mindent mutatni. -
pumukli23
senior tag
válasz
kontrabass #3878 üzenetére
A legújabb
marketnélplay-nél elvileg csak a frissítést húzza le.
Frissíteni érdemes, a fejlesztők általában hibákat javítanak ki, azért adnak ki új frissítést. -
törölt tag
válasz
kontrabass #3814 üzenetére
Csak a kamera ikonját érintem meg röviden. A többit elintézi maga.
-
toto0569
addikt
válasz
kontrabass #3522 üzenetére
Talán befogod a mikrofont?
elnézést a figyelmetlenségemért ,tudom :szerkesztés -
jooker82
nagyúr
válasz
kontrabass #2736 üzenetére
Most reggel raktam újra a gépet,win7 home premium és a sony vegason kivül még semmit nem tettem fel,egyedül egy lan drivert,a nethez...
csatlakoztattam a telefont és rögtön felismerte,ki is adta a 2 cserélhető lemezt..
Mégcsak driver se kellett hozzá..
Pedig teljesen leformáztam a C-t...
nem tudom nektek mi lehet a gubanc,három laptopomból 3 egyből driverek nélkül felismeri... -
toto0569
addikt
válasz
kontrabass #2736 üzenetére
Nem fogja látni...pedig én is szeretném úgy használni.
-
amduser
tag
válasz
kontrabass #2694 üzenetére
Saját gépben sem látod ? Total Commander - ben nem fogod látni mint meghajtó !
-
berbatov2
senior tag
válasz
kontrabass #2694 üzenetére
Írd le mit probaltal eddig pontosan. Milyen wined van?
-
berbatov2
senior tag
válasz
kontrabass #2680 üzenetére
Amikor csatlakoztatod valaszd a telon az lg szoftvert talan a hibakeresest is be kell kapcsolni es hagyd hogy magatol telepitse a drivereket, utana mar latni fogod a memkarit.
-
jooker82
nagyúr
válasz
kontrabass #2033 üzenetére
Nekem azért jobb az ES,mint az astro,mert az elobbin lehet BT-on is küldeni fájlolat,plusz,igenyesebb is....az h kulfoldi,v,magyar,teljesen mindegy,mivel a mappákaz ugyis te nevezed el..
-
R2D20208
addikt
válasz
kontrabass #2038 üzenetére
Szerintem megy, de természetesen a System Fileokban ( Rootjog híján ) nem tudsz " cselekedni " vele.
(#2037) zorromoto jónak tűnik
-
R2D20208
addikt
válasz
kontrabass #2033 üzenetére
Végülis amint látom van már frissebb is . ES File Explorer pont ma lett frissítve.
-
fogtunder
nagyúr
válasz
kontrabass #2030 üzenetére
ha rákeresel a file manager kulcsszavakra a play marketen, az első találat rögtön ki is elégíti az igényeidet, de igazából már napok óta file kezelőt keresel, ennyi idő alatt a market kínálat felét végig lehetett volna próbálni.
-
R2D20208
addikt
válasz
kontrabass #2030 üzenetére
Szió ! Meseterség messze álljon tőlem.
Az a helyzet, hogy nekem ami kell, azt mindent meg tudok oldani Root Explorerrel. Én ahhoz szoktam. Biztos van már magyarított változata is, de én mindig a legújabbat használom. Magyar Filekezelőt , hmm talán az Astro File manager. Nem magyar, de ha jól körülnézek van egy régebbi , amit én is magyarítottam. Ha érdekel szívesen előkeresem majd. ( ma már nincs lehetőségem ) . Vagy van sima File Manager néven is Playen. + 5 millió letöltéssel az is okés tuti.
-
válasz
kontrabass #1504 üzenetére
( nyugi van, ezzel a stílussal könnyedén kimoderálódhatsz, ha valaki érzékenyebben reagál )
-
válasz
kontrabass #1496 üzenetére
<nyelvtannáci>
Értem én hogy net, meg fórum, de azért picit lehetne a szóismétlésekre és a tagolásra ügyelni, bocs . . .
"És ami még fontos lenne az a kamera és fényképező része lenne ami nagyon fontos lenne"
</nyelvtannáci> -
jooker82
nagyúr
válasz
kontrabass #1498 üzenetére
Én úgy látom,h a hazai LG-nek már tele van a töke a mobilos részleggel és hol válaszolnak,hol nem....Mindez az anyacég,szoftfrissités hiánya miatt van....
Legjobb,ha telefonon beszélsz velük,úgy átláthatóbb.. -
jooker82
nagyúr
válasz
kontrabass #1496 üzenetére
Szerintem ezt a levelet,az LG-nek kellene megirnod...
-
fogtunder
nagyúr
válasz
kontrabass #1374 üzenetére
ez komolyan egy mondat, amiben csak egyetlen vessző szerepel? nem trollkodni akarok, de ez már olyan szinten tagolatlan szöveg, hogy fájdalmas értelmezni.
-
JulesC
tag
válasz
kontrabass #1356 üzenetére
Ha be van kapcsolva az arc felismerés, akkor arra fókuszál fényképezésnél. Amúgy oda fókuszál, ahova az ujjaddal böksz, vagy megvárod amíg autofókuszál.
-
Bossi
őstag
válasz
kontrabass #1350 üzenetére
-
knyitogato
őstag
válasz
kontrabass #1343 üzenetére
Ha nem fontos a kamera, akkor LG, ha igen...én nagyon szemeztem a 4x-szel, de egyszerűen jobb képeket és videókat csinálok az S2-vel...így végül nem váltottam.
-
jooker82
nagyúr
válasz
kontrabass #1343 üzenetére
A 4x biztosan jobb teló,ha jól tudom,itt már volt is aki s2-ről váltott 4x-re és nem bánta meg...de talán majd próbáld ki mindkettőt...Nekem még nincs 4x-em..De már csak a kijelző miatt is azt venném..
optimus 3D maxot nem láttál esetleg?? az a másik kiszemeltem most,.... -
jooker82
nagyúr
válasz
kontrabass #1341 üzenetére
nEM,EZT NEM LEHET BEÁLLITANI,NEKLEM ,HA LEFIKSZÁLOM EGY PONTRA OTT AKTIVÁLÓDIK A FÓKUSZ ÉLESEDIK A KÉP ÉS LEHET KATTINTANI,HA KICSIT ARRÁB MOZDITOM A TELEFONT AKKOR MEGINT AKTIVÁLÓDIK A FÓKUSZ....
Amúgy melyik mediába láttál 4x-et,mert én nem láttam még...
sorry caps... -
jooker82
nagyúr
válasz
kontrabass #1339 üzenetére
Nekem az L7 folyamatosan fókuszál magától,persze ujjal is lehet,de a zöld kis kocka folyamatosan villog és hallani is a fókusz hangját...
-
JulesC
tag
válasz
kontrabass #1320 üzenetére
Lehet, elfut rajta és ac3-t is lejátszik. Full HD filmeket nézek rajta.
-
Otisz
őstag
válasz
kontrabass #1242 üzenetére
- Szoft frissítéshez program
- megjelenéskor volt S2-esem, szerintem nem csinál rosszabbat
- játékokat nem próbáltam
- csengőhang lehetne hangosabb (nekem), de meghallható -
jooker82
nagyúr
válasz
kontrabass #1242 üzenetére
Egy itteni tulaj csinálta ezt,pár napja....
Szerintem,jelenleg nincs olyan HD játék,melyet lenem játszana...Az S2-őt biztosan túlszárnyalja ebben is..
-
Otisz
őstag
válasz
kontrabass #1240 üzenetére
Nálam nincs semmilyen ugrálás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Death Stranding (PC)
- Bluetooth hangszórók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Linux kezdőknek
- Windows 98/ME kérdések és válaszok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU Gamer Noti! I7 9750H / GTX 1660TI / 16GB D4 / 512 SSD
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest