- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
droti25
őstag
válasz
miki1985 #26089 üzenetére
Minden romot össze lehet szemetelni appokkal, amik beragadva a memóriába akksi merüléshez, instabilitáshoz vezet. Ezek már kézi számítógépek amikhez érteni kell.
Ezzel csak azt akarom mondani hogy egy telefon működése nem "csak" egy adott romon múlik, hanem a tulajdonosán is... -
Rebel007
csendes tag
válasz
miki1985 #26089 üzenetére
Szia
Én ugyanezeket tapasztalom, azért frissítettem, hogy ezektől megszabaduljak, de még rosszabb lett a helyzet. Előtte LG Optimus blacket használtam, nos 1000x jobb volt. Ennek a telefonnak köszönhetően ott tartok, hogy átnyergelek más op rendszerre, pl. WP8. Mert ezzel már sokszor telefonálni sem tudok. Bár lehet egy nyomógombost kéne vennem.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
miki1985 #18620 üzenetére
A következőt próbáld ki :újraindít--töröld az adatokat a gogli térképnél--beáll/hozzáf tart helyhez nél kapcsold be úgy a gpst,hogy csak a második pipa legyen bent-- gogli térkép indít és keresd meg a pozíciodat (ilyenkor csak az agos mükszik )--ha ez megvan kapcsold ki a gpst,majd használhatod megszokott módon.remélem segít...
-
Badboys
őstag
válasz
miki1985 #14176 üzenetére
Internet az nem kell. Amíg nem talál holdat addig mindig az Oroszoktól fog elindulni. Az első indításnál relatív,de van amikor várni kell. Nyisd meg az Igo t találsz ott egy olyan mappát,hogy Save indítás előtt töröld a teljes mappát. Amikor talál jelet akkor majd létre hozza magától . Amennyiben nem talál jelet két probléma lehet rossz navit szereztél másik gond rossz a GPS benne. Ez így ebben a formában meg warez mivel nem gyári a navi. Kizárólag a Play ben vásárolt a legális. Amennyiben továbbra is gondod van inkább jelezd privátban.
-
Naras
őstag
válasz
miki1985 #13933 üzenetére
KDZ gyakorlatilag ugyanaz, mint a "gyári frissítés", csak ott te tallózod be a file - t, meg látod a status message - ket... rém egyszerű a dolog kb, de te tudod...
Olvass vissza, mindenki, aki halálra volt parázva tőle, de mégis megcsinálta utána csak fogta a fejét, hogy de hülye volt, mert milyen egyszerű is a dolog...
-
TrueWhitee
tag
válasz
miki1985 #13303 üzenetére
Szedj le egy Igo-t mondjuk és akkor nem kell internet. Amúgy az alap térkép sem rossz, én is teszteltem már, de az Igo-hoz képest, valamivel lassabb. Na, de vannak itt olyanok, akik bűvölik ilyen téren a telefonjukat, ellenben nekem nincs szükségem GPS-re.
Minden nap nézegetem az XDA-t. Egyszerűen nem képes felfogni az agyam, hogy hogy lehet ennyi agyhalott, szar, felhasználók ott, akik egy kérdést vagy egymilliószor feltesznek, majd néznek ki az idióta fejükből, mint borjú az új kapura. JB 20A... JB, JB... Ma így is ilyen agyfelbaszott napom van, de hogy én mennyire megutáltam ezt az emberi fajt, már hitetlen.
-
TTTotya
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Honor Magic V2 - origami
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Asus Rog Strix G16
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged