- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Mobil flották
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Muki94 #11228 üzenetére
a kameránál kholk azt írta,hogy a raw-jpeg tömörítés van elrontva és emiatt nem tökéletes a képek konvertálása.Ezen tudott javítani,bár megjegyzem az LG ha nagyot akar dobni fennhagyja a raw lehetőségét(tudom több helyet foglal) mentésnél.Ott aztán tényleg kijönne mit tud a hw.
Lac-coo
húúú tényleg anno ők voltak a goldstarDe ha ők megtudták csinálni akkor ez másnak is összejöhetet,és mint tudjuk a kínai gőzhenger dübörög.......na mind1 meglátjuk,de pl nekem az ascend P2 bejön a huaweitől.......
-
Urby66
aktív tag
válasz
Muki94 #11222 üzenetére
Hello!
Én az alábbi rom-ot próbáltam ki:
http://www.eternityproject.eu/topic/1054963-jellybean-42-eternityprojects-cyanogenmod-10-for-lg-optimus-4x-hd/
A gyárival összevetve kicsit még gyorsabb volt, talán folyamatosabb az animáció. A kamera érezhetően jobban működött alacsony fényviszonyok mellett, és a dinamikatartomány is nagyobb volt.
Sajnos a háttérvilágítás kezelése nem tökéletes, ezért automatán hagyva elöfordult, hogy erős napsütésben hosszú másodpercekig tök sötét kijelzőt kellett néznem.
Voltak játékok amik nem indultak el, és váratlan fagyásokat is produkált a rendszer.
Összeségében több volt a hiba mint az elöny. Egyenlőre nem ajánlom a használatát. -
Naras
őstag
Jah, igen... már rémlik... szurkolok Neked!
Erről eszembe jutott egy ó kis FB - s screenshot (próbálom nagyjából idézni a lényeget):
- Köcsög Version, soha többé nem veszek náluk telefont. Azt hiszem holnap fel is mondom a szerződést.
- Mi a baj?
- Letiltották a telefonom.
- Hogyhogy?
- Csak mert nem fizettem a számlát... köcsögök... -
Urby66
aktív tag
Szerintem a normál használat mellett a +2 mag kikapcsolásának nincs nagy jelentősége. Találtam valami progit a Play-en ami root-olt telefonnál kiírja mennyi mag és hány %-on pörög. Azt tapasztaltam, hogy a netezés, filmnézés, menüben bóklászás csak egy magot terhel a többi "off" állapotban van.
Ezt az üzemidő figyelése is megerősíti, tehát nem tapasztaltam jobb teljesítményt 2 maggal.
Ami jobban segít a magok órajelének maximálása 1GHz-re. Ilyenkor a kisebb órajel és a hozzá tartozó kisebb működési feszültség jót tesz az akkumulátornak és nem is melegszik annyira.
Én a SetCPU-t használom, ami automatikusan elindul és elég egyszer beállítani.
Úgy tapasztaltam a ondemand-ot is érdemes beállítani az interactive helyett. -
eladogeppc
veterán
Akkor lejebb kellene venni a procit, nem ?
Azt nem lehet ? Rootolva max.....Szerk: Viszont 13.000 pontot kaptam antutuban.
Úgy tudom ebben van egy 5.mag ami alacsonyabb órajelen jár. Az új magyar Rom-al nem lehet hogy jobban melegszik ?Szerk2: "NÉGYMAGOS NVIDIA TEGRA 3, 1.5GHZ 4-PLUS-1™ PROCESSZOR"
Szerintem az újabb ROM nem kezeli jól, a régebbi meg nem kapcsolt fel... -
Tex
senior tag
(#7360) Quqesz:
Köszi ez már is segítség. Mondjuk a Defy-m is fehér (pedig feketét rendeltem), de nem bántam meg.(#7361) odrif: Szegeden GSM boltban. Úgy volt hogy ma eladom a Defy-m és megrendelem holnap már itt is van, de nem jött össze. Ha érdekel privátban elküldöm az elérhetőségüket.
-
törölt tag
Ezt már akkor lehetett sejteni, amikor bootloadernyitás ügyben hosszú hónapokig nem történt semmi. Aztán kitalálták, hogy keresnek egy szakit, aki majd megoldja. Vettek is neki egy telefont.
ajándékba...
Quint: biztos jó kis app lehet, de 900 forintot nekem nem ér meg, mert ezzel nagyon ritkán fotózok. Mik a tapasztalataid vele? Gyárihoz képest mennyit javult szoftver oldalról a képkészítés?
-
csobi1
tag
Szerintem azért,mert ez Magyarország és itt még a multik is kissé másképpen működnek mint nyugaton. Nekem úgy tűnik,mintha le lennének paktálva egymással. Kialakult a vevői körük és ezzel mind elégedett. Semmiképpen nem akarják felborítani ezt az egyensúlyt. A percdíjaik szinte ugyan azok,pedig hárman már komoly árversenyt tudnának produkálni,nekünk felhsználóknak.
-
DJ. Ru$y
nagyúr
Lefedettségben 3G terén a piroskát senki nem előzi meg itthon ez sajnos tény... de nem fikázom őket, csak látom a mindennapi tapasztalatokat, hogy egy épületben ülök a sráccal, egy szinten, egy helységben 2 m-re egymástól (Pécs központjában) és neki nincs 3G, nekem meg megy a HSPA...
(én kék vagyok őket sem kell félteni tudom)
-
toto0569
addikt
hát akkor kitartás! Remélem megkapod az árát,egyszer én is jártam így a szolgáltató egyből az adásvételit kérte a GSM bolt pedig csak annyit mondott,hogy egy hét mulva tudja a pénzt vissza adni,inkább levásároltam náluk másra.Azóta kerülöm az ilyen boltokat ,maradok hűséges Tés. Járj szerencsével
-
Muki94
aktív tag
Kicsit félreérthető lett Peje jellemzése, csak kifutottam a szerkesztési időből...
Nincsen vele problémám, maximálisan segítőkész.Naras:
Jártam már így más készülékekkel... volt, hogy egy restart segített, de megesett, hogy T-mob w'n'w-ről másik APN-re kellett váltani, és vissza (szimplán net, vagy internet a neve, nem emlékszem)
-
Quqesz
nagyúr
a srácnak igaza van,a gogli is megmondta,hogy ez a kalibráció csak vakítás és nincsen ilyen.aksi meg sztem pár nap és beáll,f nél is ezt csinálta csak elfelejtettem(16h merülés).
Daffchy
Btel jó,ajánlom,de kérdezz rá,hogy ázsiai-e!magyar nyelv nem vész el,csak kdz-vel magyar romot(v eus)kell feltenni.
Naras
azért nem megy az ota,mert ázsiait vettél.nekem is no reget ír ki,de én tudom,hogy ázsiai.Kdz a te progid.a reg csak ázsiai simmel menne. -
Naras
őstag
Nos, én pont ellenkezőleg tapasztaltam... bár, 4X - en még nem próbáltam, de határozottan máshogy viselkedett a teló egy kalibráció után, sokkal gyorsabban merült, vagy épp lassabban először, aztán pár töltési ciklus után szépen beállt... plusz, ha elnyomsz egy kalibrációt az appban, és aztán megint, akkor rinyálni fog, hogy nem talál egy bizonyos file - t... ha nincs Droidban ilyen, akkor milyen file hiányzik neki?
-
wolruf
őstag
Le a kalappal
Nekem ez így menne (a telefont leszámítva) : bukok mindenen, a hibás eszközöknek aránytalanul drága lenne a javítása még egyénileg is, a táphibás cucc leégetve jutna hozzám, a tabletet senki sem venné meg tőlem, de ha mégis, akkor k. drágán, a hangszórót pedig csak drágán találnám
Ez is a magyar verzió, csak a másik
Pont most vettem egy vidijókártyát, nem volt olcsó, de legalább úgy néz ki, csapágyas a venti benne. Tesztelem még, aztán max. morgok utána -
törölt tag
Háhá..Van még sacd lejátszó egyáltalán? És sacd hanghordozó? Nekem volt egy pár sacd-om, de lejátszót emberi áron nem kaptam.
Sajnos, a sacd, mint formátum, nem tudott elterjedni. Pedig meghaladta még a vinil dinamikáját is. Sok audoifilnek a vinil az etalon még manapság is.
-
törölt tag
Félreértetted. Nem szekálásból írtam. Lacco-nak ez volt a véleménye és mint olyat, tiszteletben kell tartani. Ez nem jelent azt, hogy egyet kell vele érteni, de a tiszteletet megérdemli.
Az óvoda meg nem itt van.Quqesz: kdz-vel frissítettem. Amikor nejön az s/w upgrade, akkor nyugodtan engedd fel a gombokat. 50% töltöttség kell.
A linkelt leírás alapján csinálod? -
Quqesz
nagyúr
Egyszer úgy hallottam vmilyen technikai műsorban,hogy az android(asszem wp is) és az ios között az a különbség,hogy az android folyamatosan és párhuzamosan futtat mindent(tehát háttérszinkron,telefonálás,letöltés,stb) és ezért oszlik a telefon kapacitása,emiatt nem olyan gördülékeny(v annak tűnő) mint az ios,mert az ios teljes kapacitását arra fordítja,amit csinálsz(és az első helyen a képernyő kezelés van) és nincsen párhuzamosan futó műveletek.Pl ha telefonálsz akkor nem fog szinkronizálni v vmit letölteni mert úgyszolván soros kiszolgálás van,ahol mindég a képernyőn történő műveletek a legfontosabbak.
Lac-coo
nekem is lassan lehet felvenni,de ez viszont az lg ui lassúsága,főleg,hogy a nyers androidban eleve nem is így néz ki a felvevés(középen van az ikon és három fele lehet elhúzni:felvesz,lerak,sms),de nexusomon volt olyan,hogy csörgött és nem tudtam elhúzni semerre(asszem ikon is eltünt),ergo nem tudtam felvenni a hívást.2-3x csinált ilyet. -
Lac-coo
őstag
Hát mivel telefon szoktam vele telefonálni is...
És nem lehet valahogy ráparancsolni, hogy a telefonkönyvet hagyja békén a gyorsítótárban ? Mert elbírná a cucc ,szerintem, és ha már telefon ne úgy működjön mint a 10 éves alkatelemUI műveleteknél azért vannak még gondok, néha eléggé akadozik. Bejövő híváskor szinte a lefagyás határán van, a zöld karika kb 1fps-el mozog ...
Lehet mégis csak kell ennek is egy kis vaj ...
-
wolruf
őstag
Lehet, hogy pont ez a mániákus ram-takarítás a baj. Sokszor sok helyen leírták már, hogy Android esetében többször árt a ram pucolása, mint használ, mivel a cacheként is használt memóriaterület gyomlálódik, pont a gyors indítás helyett lesz lassú újrabetöltés. Az 500 órás uptime alatt minden kollégámnak azt mutattam, hogy ennél a telefonnál minden azonnal ott van, rögtön használható, a Facebookot leszámítva minden alkalmazás azonnal indult (full gyári szoft, még rootolni sem kellett, annyira jól megy rajta alapban minden). Ez az én véleményem (ja, kb. 200 névjeggyel operál a névjegyzékem).
-
Quqesz
nagyúr
jut eszembe,látod ipari kémkedésre tökéletes a fényképező a telóban
szilu7
jó telefon volt az,szerettem nagyon,de elszaladt az idő......sajna ezt most a gyártók gerjesztik,de nagyon.Már 8 magos telókról beszélnek már ZTE szinten is....2013 slágere ez lesz: fHD kijelző,8 mag,2ghz magonként,2gb ram azt majd nem fogjuk tudni kapkodni a fejünket.Az szifon5-öt sem véletlenül nem veszik sokan,mert már van egy csomó embernek az előzőkből és meg vannak elégedve azzal is.telítődik a piac,lóvé meg egyre kevesebb.
-
Quqesz
nagyúr
na azért a rézdrót az keménytényleg nem volt ilyen infó nálunk a topikban. Érdemes lett volna átnézni...na mind1....
"Két Amoledes készülékem is volt ( SGS , SGS2 USA: 4,5" 480*800 S-Amoled+), szerettem őket, a mese-szerű színeik miatt, az IPS először kicsit kiábrándított( hozzátenném egy 23collos IPS monitor előtt ülök) , azután szépen megszoktam, és egészen beleszerettem, bár ez lehet a nagy felbontásnak is köszönhető. Valamelyik nap kezemben volt egy S2, és ... jaj, hát miért ömlik a szemembe a festékes vödör?! Szubjektív a dolog erősen, kinek mi jön be.ez az igazi összehasonlítás...és egyet tudok érteni vele.Samu minden készülékében túlszaturálja a színeke,ezért nem tetszett igazából sosem a képe(telo,tv,monitor).de ahogy írtad ez szubjektív.. -
Quqesz
nagyúr
Hmm ilyen egyszerű lett volna a megoldás.Nálunk a fórumon ez nem ugrott be senkinek,nem is hallottunk róla,de el tudom képzelni,hogy javítható volt ahogy leírtad.Na mind1,jobb később mint soha megtudni
Szilu7
Mazda6-ban próbáltam és direkt a szélvédő alá raktam.Mellette volt egy voda845 is egyszer és az remekül fogott jelet és sokkal stabilabb volt
[link]
[link]
de te is írtál ideKillborn
hello,emlékszem rád a Nexus s fórumból(meg a többiekre is)
Nos ha veszel nincsen különbség a frissítésen kívül ázsiai és eus közt.Az eu-s megy otan is,ázsiai meg kdz(nem hinném neked nehéz lenne).Ha tudsz kérj eust. Jelenleg hivatalosan a v10f a legfrissebb szoft(ICS 4.0.3),de van béta v10g is(be tudjuk linkelni ha kell).Tipushibák nincsenek szerencsére,eddig két embernél volt egy-egy pixel hiba.Magyar nyelv van csak olyan romot kell felrakni.Kamera átlagos használathoz rendben,zenelejátszót érdemes esetleg ha nem tetszik lecserélni pl google play music v powerampra.Gps faxa,minden más rendben.Játék terén a kollegák elkalauzolnak.A kijelző sztem nagyon rendben van(nekem jobban tetszik mint a "kék" amoled),kicsit talán a fényérzékelő érzékenyebb a szokottnál. Gördülékenységre nincsen panasz még a ICS ellenére sem.Külső hangerő ok. -
-Mosquito-
őstag
-
toto0569
addikt
nem a 4X a szar!Azt gondoltam,hogy majd megszabadulok az SII ezen problémájátol.Az LG 4X HD nagyon jó készülék nincs kivetni való benne!!!!
nem adnám oda egy SIII-ért.
Lac-coo:most írtam ,hogy ez nem csak az LG hibája!Ez jelen volt a Samunál is,pedig azt anno jó alkatrészekből rakták össze.
ez csak a kevés fény hibája,de nincs olyan mobil szerintem ami ne esne bele ebbe.Holnap reggel próbáljatok meg hét óra körül az égröl csinálni képeket... -
tothl
addikt
Azt nem értem az egészben, hogy az alapok adottak, hiszen az oprendszert a Google fejleszti, az illesztőprogramok adottak, hisz az nvidia szállítja őket időben. Egyáltalán, nem csak az LG -t beleértve...minden hamar rendelkezésre áll...ne mondja nekem senki, hogy ilyen sokáig tart kihozni azokat a frissítéseket.
Ha igazán logikusan akarok gondolkodni azt mondom inkább, hogy egy termékkel addig foglalkozik a gyártó igazán, amíg nincs a piacon. Utána már csak amolyan tessék lássék idle time -ban taknyolnak hozzá valamit.
Ez egyes gyártókra jobban jellemző, másokra kevésbé.
Az LG -re úgy látszik jobban. A 4x kiadásakor fogadkoztak, hogy most másképp lesz.....de már sejtem, hogy nem. Hiába a tökéletes ICS.......ha a konkurrencia kihozza a hasonló vasakra a JB -t.....és majd figyeljetek, ne legyen igazam, de ahogy jönnek majd ki az újabb modellek...gyengébb mainstream hardverrel és már eleve JB -vel.....ha ugyanaz lesz, mint az O2x esetében, akkor ez volt az utolsó LG telefonom.
Pedig amúgy hibátlan hardver mindkettő...tetszik az összeszerelési minőség is. Nagyon jó gyártó az LG, de rá kellene jönniük, hogy egy okostelefon olyan mint egy számítógép...amíg a hardver bírja, a felhasználók ELVÁRJÁK a frissítéseket. -
De a játék fontos
Másképpen mondom az Ascend P1 kurvajó telefon, rém gördülékeny, nem cserélném le. Bár JB még erre sincs, kínaiak csak ígérgetnek, mint szűzlány a mozi előtt
Gondom pont az, hogy sok játék egyszerűen nem települ, mert a fejlsztők szarnak a Huawei-re. Ha a Tegrával is ez a helyzet, az igazán biztató
Mag lekapcsot olvastam, jó is, hogy van ilyen. Alkalmazások 95%-a egyáltalán nem igényli a négy magot. -
Cruiserke
tag
Nekem anno a 2X sokkal jobban melegedett. Ez langyos, számomra még pont optimális. Nem rossz készülék. Az üzemidőt tekintve nekem ez az eddigi legjobb. Én inkább többször rövidebb ideig nyomkodom, és sokszor kell kihúznia az északákat töltés nélkül. Üdítő h másnap este nem egyszer még bőven 30-40% on volt, persze kevés használattal. De lényeg, hogy lehetett rá számítani.
-
Lac-coo
őstag
Már javítottam, de köszi !
Igen ez van, de határozottan kijelentem hogy kicsit kezdem bánni a 100 ropit, ennél nem kicsivel jobbat kapni annyiért ....
Második elgém, de ismét csak azt mondom, hogy ez tényleg olyaneldzsís: jónak tűnik de rakás hozzá nem értés az egész.... fél év múlva 30 -ezerért talán el lehet adni. Soha többet LG !Gyorsan meg is hírdetem amíg még menőnek számít nem cikinek
-
Quqesz
nagyúr
Sztem nem volt olyan gáz a video,DE ki akarod csinálni a cmos szenzort?Nem nagyon jó ha direktbe nyomod a fényforrást
de látom a forrasztópákát kiraktad,hogy heftölj a telón vmit
Lac-coo
arra nem gondoltatok esetleg,hogy írni az LG-nek a problémátokról.Ha jól olvastam a g még béta és míg kiadják lehet még javítani rajta.Egy kört azért megér,mégha nem is lesz eredménye.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Nintendo Switch 2
- Medence topik
- Béta iOS-t használók topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest