Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
Sziasztok,
Harmadszorra is visszaterek ide egy G4-gyel (kellett a love, G5-be szamitottam be), nem hiaba volt az egyik kedvenc telom, iszonyat konnyu a G5 utan, jo a bor hatlap is, hianyzott <3
Az lenne a kerdesem, hogy ki hogyan tolti a telot hogy a gyari toltofejnel gyorsabban kapja a cuccost?
G5-nel megszoktam h feldugom es kb elfordulok egy pillanatra, maris 25%-on van, ezt itt egesz delutan toltodik

Elkepzelheto hogy egy powerbank ami 2.4A-t tud az gyorsabban toltene?

-
GEIL
addikt
Tegnap este óta V20g......tapasztalat:
-pörgősebb a teló....nem placebo hanem tényleg "smoothabb" az egész
-alkalmazások gyorsabban nyilnak
-kevésbé volt forró a képernyő még huzamosabb MKX után sem
-kb ugyanannyi képernyőidővel kb 10%-kal többet mutat az akksi mint V20d-vel-pár hete írtam hogy valamiért egyik napról a másikra lassabban töltődött fel a teló...ez a jelenség megszűnt...ujra "gyorsan tölt".

Nem volt FR..és nemis lesz.

-
Vikooo
addikt
válasz
jimmedly
üzenetére
Allitsd be ugy, kapcsold ki azokat a funkciokat amihez helymeghatarozas szukseges (helyelozmenyek pl) illetve ellenorizd az alkalmazas engedelyeket.
Sok esetben a google play services-en keresztul loggolodik a gps hasznalat.
Nem a google play services -t kell letiltani...
-
törölt tag
-
Hegasus
senior tag
egyik ismerősömnek szervíz után 6.0val jött vissza a g4, és azt mondja hogy használhatatlan lett... hogy lehetne visszatenni az 5.1et? vagy bent a szervízben visszateszik neki, ha szépen megkéri? (custom romokhoz egyáltalán nem ért)
-
ToniSoprano
addikt
válasz
nünüke1975
üzenetére
Neked a kijelző felül nem melegszik?
(Nekem az szokott tűzforró lenni, a hátulja annyira nem.) -
nünüke1975
aktív tag
válasz
TeeJay
üzenetére
Nem merem bevállalni.Jelenleg 5.1-en vagyok ami tökéletes,azt leszámítva hogy melegszik a telefon hátulja egy intenzívebb használat után.Pl videózás,filmnézés.A 6-os androidról nem sok jót hallottam.De ha ez hoz valami eget rengető pozitív dolgot például a melegedésre akkor belevágok.
-
TeeJay
félisten
válasz
nünüke1975
üzenetére
igen
felrakhatod bátran mert jobban pörög mint a V20d és kevésbé merül az akku
nálunk két darab G4-en fut és tökéletes
-
holozis_HUN
addikt
válasz
nünüke1975
üzenetére
Lapozz fel egy kicsit, rengeteg van.
TomyC: google helyelőzmény nálam ki van kapcsolva, nem tudom mire jó igazán, ne keresse a poziciómat. Amitől csak lehetett, megvontam a GPS használatot. Igaz, ez Z3, de általános Android kérdés.
-
nünüke1975
aktív tag
Vannak már tapasztalatok a v20g szoftverrel kapcsolatban ami most jött ki pár napja?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
ToomyC
üzenetére
De használod is? Ha nem kilőheted nyugodtan. De itt mist inkább y gps lesz a gond éx nekem is az a tippem, hogy nem tudott pozit találni és vmelyik app pörgött emiatt(kereste a helyzeted). Volt már nekem is ilyen, pozi után eltünt a jelenség. Navi,gogli szolg,maps,időjárás,stb...nézd meg a hely menüpont alatt.
Ami nekem még feltünt, hogy ha nagy pontosságúra van kapcsolva a gps, akkor az antennát erölteti pozi szerzésre és nem helyezi előtérbe az agps-t. Ez is okozhatja a fenti hibát.
-
Mikemend
senior tag
válasz
ToomyC
üzenetére
Utólag már nehezebb kideríteni, de ilyenkor a javasolt módi az, hogy bekapcsolod a GPS-t, és miután kapsz pozíciót, hagyod néhány percig, majd lekapcsolod. Ha ezután is hajtja valami a GPS-t alvó módban, akkor át kell nézni az appokat, melyik használhat, ami esetleg mostanában frissült.
-
brd
nagyúr
válasz
Mikemend
üzenetére
Az a 15% az akár 35% is lehet, ugyanis a 100% az valójában nem a 100%, hanem valahol 80-85% körül van az akku' töltöttségét tekintve.
Értsd: a 100% felettit nem mutatja külön sok telefon, de üzemidőben létezik a különbség. Két okból csinálhatják így: egyrészt a Li-Ion alapú battery szabályos töltésének kb. az utolsó 20%-a (feltöltött kapacitásban) a leglassabb (2-3x annyi idő is lehet, mint ami addig eltelt), ill. ha sokat van a maximum feszültsége közelében, akkor visszafordíthatatlanul egyre jobban károsodik. -
Mikemend
senior tag
Itt a másik link, az előzőt valószínűleg sokan szedték már le.
-
csiziktomi
senior tag
válasz
neo_xperia
üzenetére
Köszi
-
Bass
addikt
válasz
neo_xperia
üzenetére
Nem jó a link 😞😄
-
GEIL
addikt
Egye franc....most jelezte hogy "megjelent a szoftverfrissités" bla bla.....rányomtam lesz ami lesz....12%-nál jár a letöltés.....

-
Bass
addikt
válasz
neo_xperia
üzenetére
Koszonom
-
neo_xperia
senior tag
válasz
csiziktomi
üzenetére
Érdemes. Nekem is az volt fenn. A 20g július 01.-i biztonsági frissítés. Akkuidő valamivel jobb és kevésbé melegszik a telefon. Talán smoothabb is valamivel. Ezek az eddigi általános tapasztalatok. Nem árt a resetelés, de ha nem akarsz tökölni a belakással próbáld simán frissíteni. Ha van valami gabesz utólag is csinálhatsz fr-et. Nálam frissítés után folyamatosan kiírta hogy az email alkalmazás leáll, ezért szükség volt rá.
-
Sátán44
addikt
válasz
Sátán44
üzenetére
Múlt hétfőn személyesen vittem be a telefont az Lg Váci úti szervizbe, ahol javítási időnek 1 hetet mondtak. Ma felhívtam őket, hogy hol tart a folyamat, kis várakozást követően közölte a szervizes, hogy még nem jött vissza a telemaxból. Leadáskor egy szóval sem említették, hogy kiadják külsős cégnek.

Bekapcsolt wifi mellett felvétel közben, illetve aktív telefon beszélgetés közben halk kattogó hang hallatszott a hangszóróból. Ezért adtam le.
-
csiziktomi
senior tag
Sziaztok! A "H"-nál frissebb ez a " G" ? Mert májusi a biztonsági szint.(V20h-OPT2-SI)Érdemes lecserélni? Illetve elég frissteni vagy tiszta telepítés legyen.Bocs a sok kérdésért

-
Bass
addikt
V20d opt1-yt nem reg raktam fel a hatodik havi biztonsagi javitas miatt mert ezt sem jelezte a telenor.
-
nünüke1975
aktív tag
H815 20g verziót használ valaki? Lg bridge jelezte.A teló még nem jelzett
-
Mikemend
senior tag
(#32204) cicaslany86: Ez a toronyóra tetszett!
Már csak lánc kell hozzá 
Akkor én is dicsőítem a V20g-t: ma "csak" 231 képet készítettem vele, de összesen 15%-ot merült a telefon (100-ról 85-re). Persze helymeghatározás, adat vagy wifi nem ment, de ez is szép teljesítmény, régebben gyorsabban merült.
Viszont más dolog, amin nem tudom, hogyan lehetne segíteni: a fényképező automata módban van, viszont első indulás után nehezen találja a fókuszt. Megnyomom a fotózás gombját, erre kell neki 1-2 másodperc (!) mire ellövi a képet. Azután már rendben van, de ha kikapcsolom a kijelzőt és újra fotózni akarok utána, akkor ismét eljátssza. Miért nem tudja jól belőni ilyenkor a végtelen távolságot? Min gondolkodik ennyit?

-
Quqesz
nagyúr
válasz
holozis_HUN
üzenetére
A legegyszerűbb ha megvárja az ota frissítést. Az kb 2 klikk és fent van. A bridge bonyibb picit.
Meg kell neki mondani: nyomd meg a frissítés gombot...ha nem érti: nnyyyooommmddd mmmmeeeggg aaaa fffrrriiisssiiitttééésss gggoommmbbbooottt!!!!!
Persze lassan és hangosan mond, hogy értse!
-
sajby
senior tag
válasz
holozis_HUN
üzenetére
Beállitás-A telefonról-Szoftver adatok
-
holozis_HUN
addikt
Valaki le tudja írni, hogy hol lehet megnézni, hogy melyik verzió van fent a telón? Mert barátnőm lassan beadja szervízbe (bootloop) és lehet nem a legfrissebb rendszert rakják rá. Ő spanyol, és ott is él, így neki kellene elmagyaráznom, hogy mi merre.
Hol lehet megnézni, hogy melyik van rajta? (V20D,G stb)
Milyen programmal lehet egyszerűen frissíteni? (analfabéta ezekhez a dolgokhoz, minél egyszerűbb kell, nem vagyok ott sajna)Gyári program jó? Tudtok linket adni hozzá?
-
TeeJay
félisten
nálunk is tesztelve kettő G4-en a V20g szoftver és tökéletesen fut
igaz még akkuról nem tudok nyilatkozni mert nem merült le azóta hogy frissítettem
pörög szépen és nincs gondom vele
simán frissítettem wifi-n és utána nem történt semmi reset vagy hasonlók használom tovább mint előtte V20d-n -
akos727
senior tag
Üdv! Hol cserélik a legolcsóbban az alaplapot és ott mennyibe kerül? (Nem garanciálisan)
-
zetecR
addikt
Halihó,
a QuickRemote-nak megtanított custom távirányítót le lehet valahogy menteni?
Tehát ha egyszer a jövőben valamiért FR-t kell csinálni, utána ne kelljen újra tanítani. Ami leginkább azért problémás, mert egy ritka, kölcsönkapott távirányítóról lenne szó.
-
SybenX
őstag
válasz
ToniSoprano
üzenetére
4 és fél óra SOT lett 27 óra alatt.
Ebbe volt chrome,viber,messenger,youtube,subway surf,gmail,időkép,fotók szinkronizálás wifivel 30-50% fényerővel.Ilyen utoljára nálam akkor volt mikor megvettem a telefont egy rövid ideg utána általában 3 órát tudtam elérni.Most tökéletes a telefon,nem melegszik,nem döcög játékok alatt sem,minden folyamatos,gyors,akksi hozza az elvártat. -
ToomyC
aktív tag
Erre senki semmit ?

-
Sandra86
csendes újonc
válasz
cicaslany86
üzenetére
Köszönöm szépen!
Ez szuper,be kell szereznem egy ilyet! 
-
cicaslany86
aktív tag
válasz
Sandra86
üzenetére
12(az 1, a 2, a 3... 9 rövid vagy 1, 2, 3 hosszú gombnyomáshoz) dolgot be tudsz állítani, hogy mi induljon el ha pl. 3x roviden megnyomod, vagy ha 1x hosszan. Nem csak a gyári, a telepített alkalmazások, a könyvjelzők is hozzárendelhetőek, meg a különböző kapcsolók is, mint wifi, gps, flash lampa stb.
-
monroe8609
aktív tag
Üdv mindenki!
Hol érdemes eredeti töltőt vennem?nagyjabol mennyi az ara?
Neten nem talalok
-
Gyick
őstag
üdv!
A v20g-t én miért nem tudom felrakni?Lg bridge is fota is azt írja hogy a legfrissebb verzió van fent...V20d
-
-
pit stop
addikt
válasz
vigyori78
üzenetére
Az elsőnél az a keret tényleg fém? Csak mert vettem én is egy tokot, ami fémnek látszik, aztán mire megjött rá kellett jönnöm, hogy nem az.
Nekem van egy S-line tokom, meglepően jó a fogása vele a készüléknek, ajánlani tudom.
Van 1 M&M's tokom is, azt nem ajánlom, mert könnyen lejön (de ha nem business telefon mindenkinek bejön, főleg nőknek
) -
ToniSoprano
addikt
-
jimmedly
senior tag
válasz
cicaslany86
üzenetére
Az óratorony nagyon nyertes! 😀
-
Zaji
őstag
válasz
cicaslany86
üzenetére
Viszont az órát a toronyhoz igazítottam

-
SybenX
őstag
Ez a V20g brutálisan jó.53%-al raktam le este és 10 óra múlva ugyanennyi maradt, tehát 10 óra alatt 1%-ot sem merült, ilyennel még nexusnál sem találkoztam.
Most 51% és 2 óra 20 perc a SOT,napról napra jobb az üzemidő
-
ToomyC
aktív tag
Egy friss eredmenyek.apk-t tud nekem valaki dobni , mivel régiós nem tudom letölteni ... Köszi

-
törölt tag
válasz
Rockland
üzenetére
Pedig valami ilyesmi lesz. A gyári felületen felül futó alkalmazás. Képernyő kezelő, valamilyen lebegő gomb, automatizáló, esetleg záróképernyős program, vagy valamelyik launcher, háttérkép/felületkezelő app...stb.
Szerk.:
Most látom már meg van, csak nekem nem hozott le minden hozzászólást... Akkor a záróképernyő a ludas. -
-
brd
nagyúr
Ha figyelmesebben olvasod az ezzel kapcsolatos hozzászólásokat, az értelmesebb részük olyan, amelyben azt kifogásolják, hogy a hasonló teljesítményű, de más HW-rel bíró készülékek többet bírnak, (én is erre jutottam a méricskéléseimmel), valami a HW-ben (vagy esetleg az engeriamanagementben, vagy valamelyik driverben) nem oké, valamiért többet fogyaszt, mint a hasonló teljesítménykategóriájú telefonok.
-
pappkarcsi
senior tag
válasz
pappkarcsi
üzenetére
Az lemaradt, hogy "Telenorra" jött.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED monitor topic
- Spórolós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Witcher topik
- Interactive Brokers társalgó
- Hobby rádiós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 32GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

GPS-t mi hajtotta vajon ?
Értsd: a 100% felettit nem mutatja külön sok telefon, de üzemidőben létezik a különbség. Két okból csinálhatják így: egyrészt a Li-Ion alapú battery szabályos töltésének kb. az utolsó 20%-a (feltöltött kapacitásban) a leglassabb (2-3x annyi idő is lehet, mint ami addig eltelt), ill. ha sokat van a maximum feszültsége közelében, akkor visszafordíthatatlanul egyre jobban károsodik.
3%...hamarosan kiderül mit mutat.

Már csak lánc kell hozzá

)