-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
-
sajby
senior tag
válasz csiziktomi #43194 üzenetére
A gyári függetlennel.Tök fluid.
-
Vikooo
addikt
válasz csiziktomi #34877 üzenetére
Fent, egyelore nem veszek eszre kulonbseget azon tul, hogy a biztonsagi patch szeptemberi datumot mutat. Se kernel se modem verzio nem valtozott, sajnos.
-
Vikooo
addikt
válasz csiziktomi #34867 üzenetére
En is dirty flash -elnem, nemsokara nekiesek
-
Vikooo
addikt
válasz csiziktomi #34853 üzenetére
Xda tag szerint gyorsabb, smooth -abb a telefon, jobb mint a v20g es h. Szeptemberi biztonsagi patch mit tartalmaz?
Te felraktad ezt a ROM -ot? Ha igen, mit tapasztaltal?
-
Balzak83
senior tag
válasz csiziktomi #34103 üzenetére
G3-nál úgy emlékszem, egy bizonyos töltöttségi szint alatt volt gond az ujraindulgatás. De való igaz, sok akksit cseréltek akkor tájt. Lehet hogy itt is ez a gond.
-
dkovizoli
addikt
válasz csiziktomi #33455 üzenetére
Az xda- n copy-paste próbáltad? Mert csak úgy működik. Linkre bökve nem.
Mókus1 a H81520h_00_0829.kdz a legfrissebb[ Szerkesztve ]
-
OPiiPO
veterán
válasz csiziktomi #32979 üzenetére
az a 20-25eft árkülönbség azért nem annyi, hanem bőven a többszöröse, ugye tudod?
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
SybenX
őstag
Hát ha csak annyi lenne a különbség akkor persze,hogy az MM-ban éri meg venni,de mikor én vettem a mobilkertől akkor az MM-ban +70 ezerbe került volna...
[ Szerkesztve ]
-
Vikooo
addikt
Ennyi. Az olcsosag mindig visszaut.
-
neo_xperia
senior tag
válasz csiziktomi #32249 üzenetére
Érdemes. Nekem is az volt fenn. A 20g július 01.-i biztonsági frissítés. Akkuidő valamivel jobb és kevésbé melegszik a telefon. Talán smoothabb is valamivel. Ezek az eddigi általános tapasztalatok. Nem árt a resetelés, de ha nem akarsz tökölni a belakással próbáld simán frissíteni. Ha van valami gabesz utólag is csinálhatsz fr-et. Nálam frissítés után folyamatosan kiírta hogy az email alkalmazás leáll, ezért szükség volt rá.
[ Szerkesztve ]
-
Remekelek28
őstag
válasz csiziktomi #30853 üzenetére
A Here-hez vannak térképek? pl olasz,osztrák. Illetve a sebességet,magasságot mutatja? Ennyiből szeretem az IGO-t,hogy ott minden megvan..
-
ToniSoprano
addikt
Az ingyenes igo nem tudja figyelembe venni pl. a baleset, torlódást ilyesmit.
-
veterán
Elárulom. Mert minden ember más, és lehet hogy valakinek például a másik alkalmazás tetszik. Ezért jó, hogy van több alternatíva mindenre. Mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy maga válasszon, melyik a szimpi neki. És sztem amúgy sem nagyon "erőltetett megoldás", pillanatok alatt leszedi a térképet a háttérben.
Az autós GPS-emem csak igo primo van, igo volt mindig, de pl a telón most jobban bejön a google. De az ingyenes igo sem rossz.
[ Szerkesztve ]
https://gamergep.hu/
-
SybenX
őstag
+1
Here a legjobb. -
Cry0
őstag
válasz csiziktomi #28640 üzenetére
igazából a partnero gsm-et (92k) néztem illetve a kartelteam Gsm-et (90k) ezért gondoltam megkérdezem hisz használtan is ekörül mozognak garanciával meg bőr hátlappal
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
Armi5
tag
válasz csiziktomi #28500 üzenetére
Teljesen safe felrakni ezt Telenoros telefonra? Nem ám elállít valami frekvenciát vagy anyámkínját, bocsi, aggódós vagyok
“Maybe this is exactly how it’s supposed to be. Maybe everything is exactly as it should be.” - Dexter
-
dkovizoli
addikt
válasz csiziktomi #28500 üzenetére
Most felraktam,de folyamatosan alkalmazás frissítés leállt üzenetet kapok. Azt hiszem megy vissza a 20f.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz csiziktomi #27158 üzenetére
Nekem barna bőrös van de nem gáz mert vettem hozzá fekete bőrhatású szilikon tokot.Meg nem mondanàd hogy ez egy tok.Csak elölről látszik mert ugye körbe öleli a kijelzőt.
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
válasz csiziktomi #27121 üzenetére
Ok srácok, értem. Azaz nem értem
Hű, de öreg vagyok már ezekhez
Na arrébb is döcögök........
......... a járókeretemmel
-
senior tag
válasz csiziktomi #27016 üzenetére
Informatikusként:
1. router.
- WAN: internet
- LAN1-4: amire akarod, de ebből az egyik menjen a második router LAN1-4-jébe2. router:
- WAN: üres
- LAN1-4: amire akarod, ebből az egyik menjen az első router LAN1-4-ébe
- DHCP: kikapcsolva
- SSID: ua. mint az 1. routernek
- WIFI jelszó: ua. mint az 1. routernek
- LAN IP cím: térjen el a 1. routertől.Eredmény: a második router, mivel egy az SSID/PASS az elsővel, és nem is ad DHCP-n IP címeket, "átfolyik" rajta a hálózat (mivel az első ad IP címet).
A telefon meg mindig az erősebb routerre ál át - ezt nevezik romaingnak.“The only way to do great work is to love what you do.” /Steve Jobs/
-
zombinyul
addikt
válasz csiziktomi #24369 üzenetére
Én azt nem értem, hogy a szétesshat már 6.0.1-nél tart.
Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
KZP
őstag
válasz csiziktomi #24069 üzenetére
Amikor a független V20d-t tettem fel, minden bekapcsolás/újraindítás után kiirt valami hálózatra vonatkozó hibaüzenetet. Így csináltam egy telefon helyreállítást a Bridge-vel, az letöltötte a T-s romot, azóta nincs hibaüzenet. Tehát van különbség a független és függő romok között, de ezzel nem mondtam újat.
-
bezo076
tag
válasz csiziktomi #24066 üzenetére
Nehogy felrakjátok a v20f török verziót......nekem nem volt wifi sem play áruház alatta!Így ment vissza a v10g
-
KZP
őstag
válasz csiziktomi #24066 üzenetére
Ha független lenne a telcsim (sajnos, nem az), akkor én mindenképpen kipróbálnám.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz csiziktomi #22130 üzenetére
BL nyitás nélküli root van 5.1-re.
De TWRP-hez mindenképpen BL nyitás kell. Nem tudom én sem miért nincs még megoldás rá. Eltelt egy év a megjelenéstől és szokatlanul kicsi a modder közösség XDA-n is (ilyenkor G3-ra már volt minden ami kell).
Az itteni anekdota szerint annyira jó a gyári ROM, hogy mindenki lusta custom ROM-ot gyártani, de a helyzet inkább az, hogy az LG elég keményen lezárt minden kerülőutat, amivel a bootloader kicselezhető. Gondolom úgy voltak vele, hogy aki büntetlenül akar mókolni, az vegyen Nexust.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz csiziktomi #22115 üzenetére
Azért kiegészíteném pár dologgal:
a.) Ez a petíció nem a garanciavesztés nélküli bootloader nyitásért küzd.
b.) Ez a petíció csak annyit akar, hogy (a jelenlegi szankciók mellett) a H815-től eltérő modellek esetén is lehessen bootloadert nyitni.
c.) Ebből következik, hogy ez a petíció nem érinti a nemzetközi (és európai) H815 tulajdonosokat, mivel ők eddig is nyithattak bootloadert.
Persze simán csatlakozhat hozzá mindenki, csak nehogy valaki olyat gondoljon róla, ami nem szerepel a céljai között.
-
hito
nagyúr
válasz csiziktomi #22115 üzenetére
Drukkolok, de szerintem felejtős a dolog és hellyel-közzel igaza van az LG-nek a zárt BL-rel, már ha bizonyíthatóan a mókolás miatt megy tönkre a készülék. Azzal én sem értek egyet, amikor mondjuk a kijelző dobja be a törölközőt és egy nyitott BL miatt visszadobják gariban, holott köze nincs a hibának a készülék mókolásához.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
TODI1111
veterán
válasz csiziktomi #22070 üzenetére
Rootolás után Ezt a flashfire verziót használd, mert az újabbakkal nem nagyon akar működni a G4.
[ Szerkesztve ]
-
TODI1111
veterán
válasz csiziktomi #22067 üzenetére
-
TODI1111
veterán
válasz csiziktomi #22058 üzenetére
Összefoglaló: Letöltendők LG G4-hez
Ettől viszont még ha jól tudom nem tudsz TWRP-t feltenni, mert ahhoz bootloader nyitás kell az pedig garanciavesztéssel jár. -
Haugland
aktív tag
válasz csiziktomi #16236 üzenetére
Nincs valakinek linkje egy utolsó kiadású független LP-rom-hoz? (kdz fájl kellene, hogy megszabaduljak a Tré-s alkalmazásoktól, hangoktól, stb..)
másvalami:
MM és LP gyári rom-okban el lehet valahogy némítani a telefont?
Itt van ez a jó kis kamera a G4-ben, erre nem tudok vele némán fotózni és a gyerkőc egyből odakapja a fejét mikor próbálom lefényképezni -
Stauffenberg
nagyúr
válasz csiziktomi #16169 üzenetére
Az F500 néven futó koreai variánsra EU szoftver nem megy fel, ez 100%-ig biztos. De persze beszerezhetők a koreai KDZ-k és frissítések.
Viszont egyértelműen nem lehet megállapítani, hogy milyen hálózatokat támogat. Van ahol az adatlapról hiányzik a B20 (800 Mhz) LTE, van ahol meg szerepel rajta. Ennek járj utána alaposan.
Másik gond még a hazai szervizelés lehet, nem tudom, hogy a márkaszerviz befogadja-e. Erre is kérdezz rá.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bestbuy játékok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Teclast Tablet Topic
- SSD kibeszélő
- PlayStation 4
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest