Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Android szakmai topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
válasz
csiziktomi #43194 üzenetére
V20g
-
sajby
senior tag
válasz
csiziktomi #43194 üzenetére
A gyári függetlennel.Tök fluid.
-
Vikooo
addikt
válasz
csiziktomi #34877 üzenetére
Fent, egyelore nem veszek eszre kulonbseget azon tul, hogy a biztonsagi patch szeptemberi datumot mutat. Se kernel se modem verzio nem valtozott, sajnos.
-
Vikooo
addikt
válasz
csiziktomi #34867 üzenetére
En is dirty flash -elnem, nemsokara nekiesek
-
Vikooo
addikt
válasz
csiziktomi #34853 üzenetére
Xda tag szerint gyorsabb, smooth -abb a telefon, jobb mint a v20g es h. Szeptemberi biztonsagi patch mit tartalmaz?
Te felraktad ezt a ROM -ot? Ha igen, mit tapasztaltal?
-
Balzak83
senior tag
válasz
csiziktomi #34103 üzenetére
G3-nál úgy emlékszem, egy bizonyos töltöttségi szint alatt volt gond az ujraindulgatás. De való igaz, sok akksit cseréltek akkor tájt. Lehet hogy itt is ez a gond.
-
dkovizoli
addikt
válasz
csiziktomi #33455 üzenetére
Az xda- n copy-paste próbáltad? Mert csak úgy működik. Linkre bökve nem.
Mókus1 a H81520h_00_0829.kdz a legfrissebb -
OPiiPO
veterán
válasz
csiziktomi #32979 üzenetére
az a 20-25eft árkülönbség azért nem annyi, hanem bőven a többszöröse, ugye tudod?
-
SybenX
őstag
válasz
Hát ha csak annyi lenne a különbség akkor persze,hogy az MM-ban éri meg venni,de mikor én vettem a mobilkertől akkor az MM-ban +70 ezerbe került volna...
-
Vikooo
addikt
válasz
Ennyi. Az olcsosag mindig visszaut.
-
neo_xperia
senior tag
válasz
csiziktomi #32249 üzenetére
Érdemes. Nekem is az volt fenn. A 20g július 01.-i biztonsági frissítés. Akkuidő valamivel jobb és kevésbé melegszik a telefon. Talán smoothabb is valamivel. Ezek az eddigi általános tapasztalatok. Nem árt a resetelés, de ha nem akarsz tökölni a belakással próbáld simán frissíteni. Ha van valami gabesz utólag is csinálhatsz fr-et. Nálam frissítés után folyamatosan kiírta hogy az email alkalmazás leáll, ezért szükség volt rá.
-
Remekelek28
őstag
válasz
csiziktomi #30853 üzenetére
A Here-hez vannak térképek? pl olasz,osztrák. Illetve a sebességet,magasságot mutatja? Ennyiből szeretem az IGO-t,hogy ott minden megvan..
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Az ingyenes igo nem tudja figyelembe venni pl. a baleset, torlódást ilyesmit.
-
válasz
Elárulom. Mert minden ember más, és lehet hogy valakinek például a másik alkalmazás tetszik. Ezért jó, hogy van több alternatíva mindenre. Mindenkinek meg kell adni a lehetőséget, hogy maga válasszon, melyik a szimpi neki. És sztem amúgy sem nagyon "erőltetett megoldás", pillanatok alatt leszedi a térképet a háttérben.
Az autós GPS-emem csak igo primo van, igo volt mindig, de pl a telón most jobban bejön a google. De az ingyenes igo sem rossz.
-
SybenX
őstag
válasz
+1
Here a legjobb. -
Cry0
őstag
válasz
csiziktomi #28640 üzenetére
igazából a partnero gsm-et (92k) néztem illetve a kartelteam Gsm-et (90k) ezért gondoltam megkérdezem hisz használtan is ekörül mozognak garanciával meg bőr hátlappal
-
Armi5
tag
válasz
csiziktomi #28500 üzenetére
Teljesen safe felrakni ezt Telenoros telefonra? Nem ám elállít valami frekvenciát vagy anyámkínját, bocsi, aggódós vagyok
-
dkovizoli
addikt
válasz
csiziktomi #28500 üzenetére
Most felraktam,de folyamatosan alkalmazás frissítés leállt üzenetet kapok. Azt hiszem megy vissza a 20f.
-
nünüke1975
aktív tag
válasz
csiziktomi #27158 üzenetére
Nekem barna bőrös van de nem gáz mert vettem hozzá fekete bőrhatású szilikon tokot.Meg nem mondanàd hogy ez egy tok.Csak elölről látszik mert ugye körbe öleli a kijelzőt.
-
Technoman
őstag
válasz
csiziktomi #27121 üzenetére
Ok srácok, értem. Azaz nem értem
Hű, de öreg vagyok már ezekhez
Na arrébb is döcögök........
......... a járókeretemmel
-
válasz
csiziktomi #27016 üzenetére
Informatikusként:
1. router.
- WAN: internet
- LAN1-4: amire akarod, de ebből az egyik menjen a második router LAN1-4-jébe2. router:
- WAN: üres
- LAN1-4: amire akarod, ebből az egyik menjen az első router LAN1-4-ébe
- DHCP: kikapcsolva
- SSID: ua. mint az 1. routernek
- WIFI jelszó: ua. mint az 1. routernek
- LAN IP cím: térjen el a 1. routertől.Eredmény: a második router, mivel egy az SSID/PASS az elsővel, és nem is ad DHCP-n IP címeket, "átfolyik" rajta a hálózat (mivel az első ad IP címet).
A telefon meg mindig az erősebb routerre ál át - ezt nevezik romaingnak. -
zombinyul
addikt
válasz
csiziktomi #24369 üzenetére
Én azt nem értem, hogy a szétesshat már 6.0.1-nél tart.
-
KZP
őstag
válasz
csiziktomi #24069 üzenetére
Amikor a független V20d-t tettem fel, minden bekapcsolás/újraindítás után kiirt valami hálózatra vonatkozó hibaüzenetet. Így csináltam egy telefon helyreállítást a Bridge-vel, az letöltötte a T-s romot, azóta nincs hibaüzenet. Tehát van különbség a független és függő romok között, de ezzel nem mondtam újat.
-
bezo076
tag
válasz
csiziktomi #24066 üzenetére
Nehogy felrakjátok a v20f török verziót......nekem nem volt wifi sem play áruház alatta!Így ment vissza a v10g
-
KZP
őstag
válasz
csiziktomi #24066 üzenetére
Ha független lenne a telcsim (sajnos, nem az), akkor én mindenképpen kipróbálnám.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
csiziktomi #22130 üzenetére
BL nyitás nélküli root van 5.1-re.
De TWRP-hez mindenképpen BL nyitás kell. Nem tudom én sem miért nincs még megoldás rá. Eltelt egy év a megjelenéstől és szokatlanul kicsi a modder közösség XDA-n is (ilyenkor G3-ra már volt minden ami kell).
Az itteni anekdota szerint annyira jó a gyári ROM, hogy mindenki lusta custom ROM-ot gyártani, de a helyzet inkább az, hogy az LG elég keményen lezárt minden kerülőutat, amivel a bootloader kicselezhető. Gondolom úgy voltak vele, hogy aki büntetlenül akar mókolni, az vegyen Nexust.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
csiziktomi #22115 üzenetére
Azért kiegészíteném pár dologgal:
a.) Ez a petíció nem a garanciavesztés nélküli bootloader nyitásért küzd.
b.) Ez a petíció csak annyit akar, hogy (a jelenlegi szankciók mellett) a H815-től eltérő modellek esetén is lehessen bootloadert nyitni.
c.) Ebből következik, hogy ez a petíció nem érinti a nemzetközi (és európai) H815 tulajdonosokat, mivel ők eddig is nyithattak bootloadert.
Persze simán csatlakozhat hozzá mindenki, csak nehogy valaki olyat gondoljon róla, ami nem szerepel a céljai között.
-
hito
nagyúr
válasz
csiziktomi #22115 üzenetére
Drukkolok, de szerintem felejtős a dolog és hellyel-közzel igaza van az LG-nek a zárt BL-rel, már ha bizonyíthatóan a mókolás miatt megy tönkre a készülék. Azzal én sem értek egyet, amikor mondjuk a kijelző dobja be a törölközőt és egy nyitott BL miatt visszadobják gariban, holott köze nincs a hibának a készülék mókolásához.
-
TODI1111
veterán
válasz
csiziktomi #22070 üzenetére
Rootolás után Ezt a flashfire verziót használd, mert az újabbakkal nem nagyon akar működni a G4.
-
TODI1111
veterán
válasz
csiziktomi #22067 üzenetére
-
TODI1111
veterán
válasz
csiziktomi #22058 üzenetére
Összefoglaló: Letöltendők LG G4-hez
Ettől viszont még ha jól tudom nem tudsz TWRP-t feltenni, mert ahhoz bootloader nyitás kell az pedig garanciavesztéssel jár. -
Haugland
aktív tag
válasz
csiziktomi #16236 üzenetére
Nincs valakinek linkje egy utolsó kiadású független LP-rom-hoz? (kdz fájl kellene, hogy megszabaduljak a Tré-s alkalmazásoktól, hangoktól, stb..)
másvalami:
MM és LP gyári rom-okban el lehet valahogy némítani a telefont?
Itt van ez a jó kis kamera a G4-ben, erre nem tudok vele némán fotózni és a gyerkőc egyből odakapja a fejét mikor próbálom lefényképezni -
Stauffenberg
nagyúr
válasz
csiziktomi #16169 üzenetére
Az F500 néven futó koreai variánsra EU szoftver nem megy fel, ez 100%-ig biztos. De persze beszerezhetők a koreai KDZ-k és frissítések.
Viszont egyértelműen nem lehet megállapítani, hogy milyen hálózatokat támogat. Van ahol az adatlapról hiányzik a B20 (800 Mhz) LTE, van ahol meg szerepel rajta. Ennek járj utána alaposan.
Másik gond még a hazai szervizelés lehet, nem tudom, hogy a márkaszerviz befogadja-e. Erre is kérdezz rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A dél-koreaiak csúcsmodellje nagyon jól teljesít, kiváló képeket készít a 16 megapixeles kamera, szép a Quantum IPS kijelző, és a rendszersebesség is szinte hibátlan.
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Total Commander
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Projektor topic
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Opel topik
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzoftverPremium.hu
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest