- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
sajby
senior tag
válasz monroe8609 #43350 üzenetére
Legegyszerűbb a Váci úton az LG szervíz.
-
andreas49
senior tag
válasz monroe8609 #28150 üzenetére
A keretet csak a kijelzővel együtt lehet cserélni. Nekem 3 hete jött vissza, mellé volt téve a leszedett Nillkin kijelző védő.
HONOR Magic5 Pro - Huawei P30 Pro 8/128 GB - Xiaomi MI Note 10 Pro - Huawei Mate 10 Pro
-
Jumbozorz
senior tag
válasz monroe8609 #27648 üzenetére
Általában az értesítési sávon tapasztalható narancssárgás,piros színben.(legalábbis nekem)Az "enyém" csak szürke háttérnél jön elő egy bizonyos melegedés után. Pl. : ha kilépek egy játékból vagy egy app beragadása után a melegedés végett az értesítési sávon előjönnek a beégett ikonok, bár múltkor volt olyan, hogy egy játék szedte le a fájlokat és melegedett közben. Leraktam asztalra és a játék letöltési háttérképének a 30%-a "beégett" a képernyőmre, de csakis szürke színben láttam. Amint a telefon visszahűlt a "beégés" is eltűnt szürke háttér mellett is.
Engem nem zavar.
-
s3nsitivity
addikt
válasz monroe8609 #27648 üzenetére
Igen normális.
Beéges olyan, hogy ott maradnak darabok, ikonok gy egy képernyőből és nem tűnnek el.
Nekem pl a wifi, térerő és egy 11:24 óra van állandóan a felső sarokba de csak bizonyos színű háttér mellett látszanak rendesen." Widespread acceptance of an idea is not proof of it's validity " (Robert Langdon)
-
törölt tag
válasz monroe8609 #32 üzenetére
Hát igen, abszolút 1-et értek. Én most akarok váltani Huawey P6 ról, a tesztek alapján a G4 lenne a befutó, ma láttam élőben de a méret elbizonytalanított, sütőlapát, pedig a fotókon a fekete bőr hátlappal elegánsnak tűnik. Nálam is nyerő a jó fényképezőgép és hogy cserélhető az aksi de a méret ezt még zsebre tenni sem lehet könnyű.
-
butalah
csendes tag
válasz monroe8609 #14907 üzenetére
Szentelt víz az...
-
Aryon87
félisten
válasz monroe8609 #14396 üzenetére
A barna kicserelese utan az ujat eladtam, utana az arany hatlappal jartam, most meg a fekete
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
zombinyul
addikt
válasz monroe8609 #13050 üzenetére
Kiraly, koszonom a valaszt!
Vikooo: nalam nem. Parszor mentem 15% ala, de sose volt ilyen...
Quqesz: es tenyleg, pedig pont a varrast gondolnam egy gyengepontnak. De ez igy franko.
Porthoszx: koszonom Neked is a valaszt! Persze, nyilvan nem az orokkevalosagnak keszitik, de azert jo olvasni hogy mindenkinek ilyen jol birja. En zomebe kutas nadragba tartom, meg farmerzsebbe, de az 1 honap hordas nem latszik meg rajta. Igy legalabb a kesobbiektol se kell tartani, annal is inkabb, hogy cserelheto.
Az akksid mennyi ido alatt erte el a csucsat? Nekem 3 napja van fent a 6.0, most kezdem el erezni a javulast. De meg mindig nem az igazi.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
Quqesz
nagyúr
válasz monroe8609 #11422 üzenetére
Az éjszakai mód pl a G2-ben elvette a vakut és hosszúra állította a záridőt, az iso meg nem állítható. Na most így csinálj a családról egy képet úgy,hogy nem maszatosak az alakok a képen! G4-en pl lődd be gyorsan a funkciókat és ha pl hirtelen az nem jó kikapcsolod az AE-L-t és azonnal autó beállít mindent. Bár nem tudom a P8 pl mit enged,mit nem....viszont ma teszteltem a kamerát és féhomályban kicsit több fényt enged be feleslegesen,kéziben jobban be tudtam lőni az erdetihez.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Vikooo
addikt
válasz monroe8609 #11422 üzenetére
Eleg gyorsan beallithato a zarsebesseg es az ISO, ha meg mar ismered a telefont akkor az adott fenyviszonyokhoz kepest elsore beallithato jol a zarido/ISO paros ami valljuk be oszinten a legfontosabb.
Kezbol tartva nem fogsz meg 1s -es zaridot tehat sotetben utcafenynel kezbol tartva max 1/2s ami realis ehez pedig olyan ISO 250 - 300 dukal -adott korulmenyek kozott.
A kovetkezo kepkeszites elott picit kell korrigalnod -mivel zarolja a kezi beallitasokat ha 1x belenyulsz- nem kell hozza sok ido. -
Vikooo
addikt
válasz monroe8609 #11419 üzenetére
Az ejszakai mod az mindig szoftveres kep manipulalas mig a Manual mode-ban ugy allitod ahogy akarod, kis erzekenyseg nagy zarido, feheregyensuly, fokusz beallitas, majd RAW -bol a sajat izlesednek megfeleloen szerkesztve jpg -be mented.
Nem kell jelenetmod, allvany kell[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz monroe8609 #11419 üzenetére
Felejtsd el az éjszakai módot! 10 sec alatt úgy be tudod lőni kézi beállításban,hogy olyan jól soha nem fogja egy autómata beállítani!
-
leslien
nagyúr
válasz monroe8609 #11416 üzenetére
nem sokkal, de jobb sztem... nincs sok változás külsőleg.. mivel G4 az első MM frissítés téren (Nexus kivételével) ahoz képest le a kalappal előttük... nekem volt pl Samu és ott hosszú várakozás után is bug os verziót kaptunk...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
leslien
nagyúr
válasz monroe8609 #10613 üzenetére
használok...
-
Quqesz
nagyúr
válasz monroe8609 #10214 üzenetére
.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz monroe8609 #10214 üzenetére
Az értesítési sávról lehúzható kapcsolók között van vagy legalábbis választható.
Xiaomi 13T
-
Quqesz
nagyúr
válasz monroe8609 #10096 üzenetére
nesze neked nexus p6 görbül mint a tér
[ Szerkesztve ]
-
SlayR
senior tag
válasz monroe8609 #10075 üzenetére
Állítólagos gyorsabb merülés, nem épp szuperál mindig úgy a két kijelzős megoldás, mint ahogy azt szánták stb stb próbáltam a cikket keresni de elsőre nem jött össze
-
Duffy
csendes tag
válasz monroe8609 #9984 üzenetére
Köszi!
Azért várom a többiek megerősítését is :-)
-
zombinyul
addikt
válasz monroe8609 #9490 üzenetére
Megprobaltam a P8-assal lefenykepezni mirol beszelek, de nem eleg erzekeny hozza a kameraja. Na sebaj, megprobalom szavakkal leirni.
Nem is komondottan sarga az a resz. Csak egy arnyalattal, nehezen kivehetoen kozelebb all a kijelzo bizonyos pontokon a sargahoz. Az hogy a kijelzo feso tizedebe van egy "csik", ami olyan mint amolednel a beeges is ott kell hogy legyen, mert az IPS kivaltsag. De ha azt nem latod, szerintem a "sargasodast" se fogod.
Max fenyero, es full kijelzokitoltes kell ahhoz hogy latsszon.Honor 90 12/512GB / Honor Magic Watch 2 / Samsung A13 3/32GB
-
MartOOn
addikt
válasz monroe8609 #8200 üzenetére
neked is koszi! annyira mondjuk nem foglalkoztat a 6.0 ha a jelenlegi (talan 5.1) is jol szuperal.
cikkbol nem remlik... QI toltest tudja ez a telo? latom nem... de megoldhato.[ Szerkesztve ]
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
törölt tag
-
zoltb
csendes tag
válasz monroe8609 #8122 üzenetére
töltőst nem tudok de külföldi fórumokon találtam annó a winner MONTAR-t. Ninics jobb! Van róla rengeteg videó stb.. ajánlom nekem 2 éve van.
[link] -
Vikooo
addikt
válasz monroe8609 #8061 üzenetére
Csak gepen tudod megnyitni arra alkalmas programmal (Lightroom pl) majd a javitast kovetoen mented tomoritett kepformatumba.
-
Vikooo
addikt
válasz monroe8609 #7259 üzenetére
A Viberrol csak rosszat tudok mondani OS tol fuggetlenul. Whatsapp, Messenger (csak telefonszammal aktivalva, nem vagyok Facebookon) Hangouts sokkal-sokkal jobb.
Ez nem oldja meg a problemadat de hidd el, nem a telefon hibaja ez! -
sajo13
senior tag
Nem biztos, hogy az app-al van gond, ha mindenki másnál megy, csak nálad nem. Valami beállítás lehet, amit esetleg véletlenül átkapcsoltál vagy ütközik egy másik app-al, service-el, stb. Vagy valami memóriatakarító/blokkoló cucc okozza.
Gyanítom, ha nyomnál egy gyári visszaállítást és utána egyből csak a Vibert tennéd fel, működne. Tudom, hogy nem könnyű kideríteni, mi okozza, de valszeg megtalálod
[ Szerkesztve ]
-
Zaji
őstag
Akkumulátor használatnál nem nyomtál leállítást a Viber mellett?
-
Aryon87
félisten
válasz monroe8609 #7249 üzenetére
A viber hulyesege. Kb 5-10x csipog, ha nincs reagalas, akkor ugymond alvo modba teheti magat. Nalam is csinalja, de minden telomnal igy volt. Egy ido utan meg jo is, mert nem eleszti fel a kijelzot allandoan.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
batai15
félisten
App hiba nem telefon.
-
sajo13
senior tag
válasz monroe8609 #7251 üzenetére
Esetleg nézd meg, hogy a telefon Beállításokban az Alkalmazások/Viber alatt, hogy az 'Értesítések mutatása" be van-e pipálva (Show notifications angolul)
Aztán amit még ellenőrizhetsz a Viber alkalmazáson belül: Beállítások/Értesítések és ott az 'Üzenet előnézetnének megjelenítése' legyen bepipálva
[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
Lehet Viber sz@rakszik ma nekem is akkor jelzett amikor beléptem!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
akooos
veterán
Ha csak nálad nem működik jól, akkor a telefon a hibás? Nekem G2-n hibátlan, de az összes eddigi telómon jól működtek az értesítések. Nem lehetséges, hogy van valami app telepítve ami az energiatakarékosságra van kitalálva? Vagy esetleg ami kilövi a háttérben lévő appokat?
-
buliforma
csendes tag
válasz monroe8609 #7048 üzenetére
Nekem ugyan ez van viszont nincs beállítva semmi vpn. Egyéb ötlet?
-
dptrsk
addikt
válasz monroe8609 #7026 üzenetére
Esetleg VPN van beállítva?
-
DaDa
senior tag
válasz monroe8609 #7028 üzenetére
ezt találtam még...
http://forums.androidcentral.com/google-nexus-5/463836-disabling-secure-lockscreen-lollipop.html
eszerint a guest user okozhatja
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
DaDa
senior tag
válasz monroe8609 #7026 üzenetére
Nincs beállítva céges levelezés (Exchange)? Az szokta blokkolni(szabályozni) az egyszerűsített belépési engedélyeket.
"A világ különleges és bonyolult, akárcsak egy pók hálója. Ha megérinted egy fonalát, remegése végigfut az összes többi szálon. Mi nemcsak megérintjük a hálót, hanem bele is szakítunk!" - Gerald Durrell
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz monroe8609 #6936 üzenetére
"Mi a G4 rol a velemenyed?vagy meg teszteles alatt??"
Még tesztelem. Próbálom belakni. Egyébként nagyon pozitív az élmény. Csak egy-két idegesítő dolog árnyalta az első napot:
- Az ébresztőóra hangerejét csak éles ébresztés közben lehet beállítani (alapból max hangerő, mintha egy ágyú szólalna meg)
- A gyári "Óra" alkalmazással nem lehet ébresztő csengőhangot választani (letöltöttem miatta az eredeti Google-félét)
- Felrobbanok az idegességtől, hogy a Telekom szarok feltelepültek, oké letörölhetők az appok, de az üzenet és hívás csengőhangok alapértelmezetten Telekomos hangok lettek (ocsmányak, ricsajosak, brutálisan hangosak még minimum hangerőn is, ha új appot telepítek, akkor ezekkel a hangokkal szólal meg alapértelmezetten)
- Feltelepült a Telekom boot animáció is, ami szintén túl hangosan adja a tudtomra, hogy éppen bootol
-
embe
nagyúr
válasz monroe8609 #6902 üzenetére
Korábban nagyon nem így volt. Úgy látszik összeszedték magukat.
Ellenben bosszankodok, hogy a Samu S5-re nagyon nem akarják kiadni az 5.1-et. A legutolsó ígéret júliusra szólt.
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
embe
nagyúr
válasz monroe8609 #6833 üzenetére
Hol adnak plusz hátlapot a telóhoz?
Onkyo TX-L20D, 4K Dolby Vision, streamer, HDMI, USB, phono, fehér 2.1-es erősítő eladó
-
Aryon87
félisten
válasz monroe8609 #6833 üzenetére
Alliexpresrol lett rendelve, kb 3000ft volt. Ugyanezt megkapod itthon 5-7 ezerert.
Kb 3 het utan jott meg, e honap 3.an lett rendelve ha jol emlekszemXiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
gretzky77
veterán
válasz monroe8609 #6818 üzenetére
Én S6 edge-ről váltottam és egyáltalán nem bántam meg!
iPhone 15 Pro Max Blue Titan & Apple Watch Ultra 2 & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
debcamp
aktív tag
válasz monroe8609 #6814 üzenetére
Minden T-s letakarítható róla, nyomd nyugodtan a frissítést.
és Persze grat hozzá!
[ Szerkesztve ]
-
leslien
nagyúr
biztos hogy jól döntöttél... gratula...
-
Aryon87
félisten
Nekem nem kenyelmetlen farmerban tartva. Szokas kerdese.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz monroe8609 #6805 üzenetére
Nagyobb zsebű rövidnadrágba bármi befér, még egy kisebb tablet is. Majd próbáld ki farmernadrág zsebében is.
-
debcamp
aktív tag
válasz monroe8609 #6699 üzenetére
Persze. Barna bőrhöz én pezsgő-arany színűt kaptam.
A bőr lesz rajta alapból (ha ilyet rendeltél) és a másik egy külön kis piros tasakban lesz.[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz monroe8609 #6699 üzenetére
A "szállítás alatt" azt jelenti, már átadta a központi raktár a futárnak a csomagot, aki viszont nem közvetlenül a szállítási címre viszi ki, hanem beviszi a futár cég központjába, ahol szortírozzák és jó esetben holnap kézbesítik. Ha ma rendelted, akkor ne reménykedj mai kiszállításban.
Én a legközelebbi T-pontra rendeltem, mert esélyes, hogy pont nem leszek bent az irodában, mikor megjön. Így meg majd hazafelé menet beugrom érte (már ki is van fizetve előre utalással). Nekem azt írja szept. 23. délutántól átvehető az XY átvételi ponton.
-
Aryon87
félisten
válasz monroe8609 #6641 üzenetére
-
Aryon87
félisten
válasz monroe8609 #6638 üzenetére
Ez inkabb a csajok maniaja hogy minden cipo/ruhahoz vesznek hozza illo szinu taskat, vagy festik be a kormuket. 😂😂
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz monroe8609 #6634 üzenetére
Vitz vót!
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz monroe8609 #6632 üzenetére
De a cipőmhöz a barna megy jobban.
-
ctvagyok
őstag
válasz monroe8609 #32 üzenetére
Nekem kezelés szempontjából a 4.6-4.7 működik legjobban. De ma már be kell áldozni a méretet és a hordozhatóságot.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest