-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
G5-on az ertesitesi sav akad le.
De maskor is csinalja, valoszinuleg a zseblampa widget es a GSAM battery widget egyike kavar be.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
GEIL
addikt
válasz Reinkz #33395 üzenetére
Csináljatok egy olyan próbát srácok, hogy a G4-en képernyő feloldás után kapcsoljatok ki a felső menüben mindent.....adatkapcsolat, wifi, GPS, bluetooth....legyen minden OFF-on.........tegyétek fullra a fényerőt és auto modot OFF-ra......ezután zárjátok le a képernyőt.....kok kop feloldás majd hirtelen felső menüsor le és egymás után kapcsoljatok be mindent.....balrol jobbra egymás után "egyszerre" ( nekem a sorrend WIFI, adatkapcsolat, GPS, bluetooth.........ha belőttetek mindent akkor felgördülő menüt lökjétek fel és inditsatok kamerát egyből.........amit kézbe fogtam G4-eket...4 ből 3 olyat akadt és fagyott hogy öröm volt nézni ...köztük az enyém is produkálja bármikor.............
Asszony G3-a csont nélkül megcsinálja ezt fagyás és akadás nélkül....
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
veterán
Nem cserélhetős akksiknál két módját is ismerem a resetnek, olyat még láttam,hogy ne működött volna, de gondolom előfordulhat. Én mindenesetre mindig tudtam még eddig resetelni.
1: x másodperc idő után magától újraindul (20-120)
2: 20-30 másodperces kikapcs gomb nyomására újraindulEddigi tapasztalatok.
https://gamergep.hu/
-
GEIL
addikt
válasz Aryon87 #33392 üzenetére
Jó a samsung (S6 és S7) is.....de hogy az akksi nem cserélhető azt nemtudom megemészteni.....egy full merev fagyást hogyan resetelsz ( akksi ki és be majd restart...) ?
Az oldalsó nyitogatható nyílásoktol is kivagyok.....sim/simek....micro sd....stb... :/ nem szimpi....párszor ki be van nyitva csukva és máris "lazul"......mint haver M4 aqua-ja....nyitogatta...stb...azóta beázik...LOL
[ Szerkesztve ]
------------------------- i7 13700K - 64Gb DDR5 - RTX4070 ---------- i5 9600k - 32Gb DDR4 - RTX3060 ------------------------- ------------------------- PS5 --------------- ------------- Samsung A53 5G ------------ ------------ Xbox Series X ----------------------------
-
Aryon87
félisten
A Samsung javara? Ugyanmar.
En elegedetten bucsuztam el a G4-tol, sot hianyzik is. Ha lenne mod ra, vennek egyet tartalekba + a V10/V20ra is faj a szivem. (Jovore a G6 a soros)Megglepodtem hogy hamar ment a hazbol a telo, nem kockaztatva. Bar ha jol remlik nem volt semmi papirja.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
OPiiPO
veterán
válasz Peter.70 #33388 üzenetére
nem szégyen használni a keresőt, hidd el, hamarabb megtaláltad volna a választ, de mivel jó vagyok hozzád, én rászántam azt a 10mp-t a keresésre pl. itt megtalálod.
[ Szerkesztve ]
"Felesleges szigetelni a nyílászárókat, ha az ereszcsatornán szökik a meleg."
-
Peter.70
addikt
Hogy lehet meg nézni, hogy mikori gyártású az alaplap?
-
Gyugyu1987
tag
505 tavaly júliusi vétel! Néha chrome-tól beég, de hálistennek el is múlik!
Mindenre KOPP-KOPP-KOPP!!!!"Ha meg kell b@szódni, akkor meg kell b@szódni!!!!!!"
-
törölt tag
válasz dkovizoli #33371 üzenetére
Már 2015 -ben volt sok visszajelzés a bootloop -pal kapcsolatban. Aztán végül decemberben csúcsosodott ki a sztori. Mégha a vásárlók igényei nem is elsődlegesek, a brand érték megtartásának szempontjából mindenképp fontos volt számukra a teljeskörű vizsgálat. Nem beszélve a többletköltségekről, ami gazdaságilag elég komoly teher.
Másszóval elég sanszos, hogy az LG már 2015 -ben tudott a problémáról. A hiba oka meg amúgy hardveresen lekövethető, így egyszerű orvosolni.
Meg saját magukkal szúrnának ki, ha megint olyan alaplapokat osztogatnának, ami hibás. Még akkor is tetemes költség, ha a régi alaplapokat újítják fel. Viszont valószínű nem ez történik, különben nem lenne állandóan készlethiány.
-
hard74
senior tag
Van még közöttünk olyan akinek 505-ös a telója, és elkerülte a botloop?Rajtam kívül, mert az enyém is az, és 15.07.29-től használom hibamentesen.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
zezoka
őstag
válasz zezoka #33345 üzenetére
Na, végképp ennyi...
Egyik FR alkalmával pont akkor fagyott le, mikor zöld robot dolgozott (lilás hangyafoci lett a kijelzőn)...
Azóta már bekapcsolni sem lehet. Semmire nem reagál, se gépre dugásra, sem töltőre dugásra, se power gombra... Láttok még valami lehetőséget a téglából felépülésre?
Szerintetek PartneroGSM mit fog szólni? Január végéig garis.
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz Aryon87 #33366 üzenetére
Értred, lehet az életben nem lett volna semmi baja, ahogy az M7-emnek sem lilult be a kamerája 2.5 év alatt... De nem tehetem meg sajnos, hogy havonta vegyek 100 fölött telót.
Viszont elképesztően reszponzív és gyors az LG rendszere, full lagmentes, szerintem simán van már Sense szintű! Az S6 érezhetően lassabban reagál, de engem nem zavar.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
no more
veterán
válasz magus217 #33346 üzenetére
Ezért szabadultam meg a telefontól, amilyen gyorsan csak tudtam. Nekem ez nem hiányzik. Most egy S6-om van, ettől nem félek, hogy elromlik és automatában szebb képet lő, mint a G4-em lőtt (én nem értem a fotózáshoz, úgyhogy nem bohóckodok a manuális módokkal, csak fényfestéskor).
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
Reinkz
senior tag
válasz dkovizoli #33358 üzenetére
szerintem is várjunk még azzal a kijelentéssel hogy 60x-es deszkák már jók, majd az idő eldönti, amíg nincs rev2-es alaplap addig semmi garancia sincs rá hogy változtattak volna valamit.
az enyém 511-es gyártású, úgyhogy lassan lementem az adataimat, de remélem nem lesz semmi, mert még
1-2 évig elhasználnám .. -
Aryon87
félisten
Emlekeim szerint egy 602-es peldany mar kapott bootloopot.. Az usernek az volt a 2. menete ez ugyben. Hogy azota mi van vele passz.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
válasz dkovizoli #33358 üzenetére
Mivel tudják mi okozza a hibát, így kizárható a jelenség. Szerintem a hiba megjelenése után már orvosolták és nem akarnak még nagyob többletköltséget.
Szerk.:
Nekem is 2015 novemberi az alaplapom és nem volt bootloop. Viszont a 2015 -ös gyártásnál a kijelző ideiglenes beégését a többnyire a hibás alaplapok okozzák a túlmelegedés miatt. Amúgy is hajlamos rá, de a melegedés hatására sokkal aktívabban van jelen.[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz magus217 #33350 üzenetére
Szerintem semmi bizonyosság nincs arra, hogy az újra cserélt alaplapos példányokat nem fogja érinteni, mivel a hiba jellemzően 7-8 hónap után vagy később jelentkezik. Ha jelentkezik. Így az idei alaplapok első példányai is majd csak most fogják megközelíteni ezt a kort. Az enyém pl tavaly novemberi és semmi baja eddig szerencsére. De ha lesz, akkor megy garanciába.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz magus217 #33355 üzenetére
Attól függ van -e készleten alaplap. Én csütörtökön adtam le a Váci úton, de nem bootloop hibával, viszont azt mondták az alaplapot is cserélik. 1 hetet mondtak, de meglátjuk mennyi lesz gyakorlatban.
Csereutalványnak én nem örülnék, mert amire tudnám cserélni az vagy van, vagy volt, vagy nem érdekel.
-
dkovizoli
addikt
válasz pengegyerek #33347 üzenetére
Xda. V20h kdz a legfrissebb. Lgup-al felteszed. Választhatsz teljes törlést (refurbish) , vagy csak frissítést (upgrade). Én utóbbival raktam fel a legutóbbi hivatalos ota-n kiérkezett v20g változatra.
-
magus217
tag
mennyi idő csak így körülbelülre a javítás..időben ? 3 hét?
-
magus217
tag
Ráírok a srácra! köszi!
Bár nem remélek sokat egyszer már szétszedtem ...gondolom az meg garanciavesztéssel jár.
Mindegy jó telefon ez más baja úgy sincs lehet kicseréltetem. Még mindig jobb mintha vennék egy új vagy használt hasonló kategóriájút. -
-
törölt tag
válasz magus217 #33346 üzenetére
Bootloop probléma a (eddigi információk szerint) 2015 -ös gyártásból származó alaplapoknál van. Amit te írsz, az a telefon típusa (pl. H815). Alaplapnál a gyártási számból szoktak idézni a fórumtársak, ami pl. 511. Ez esetben az 5 az évszám végét, az utolsó kettő számjegy meg a hónapot jelöli. Tehát 2015. november.
A telefon típusástól függetlenül mindegyiket érinti. Pl. "Mine H818P with S/N 505, manufactured on May. I got bootloop 14 days ago, after 5 months of using and sent it to LG service center."
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz pengegyerek #33343 üzenetére
Telefonon be van kapcsolva az airdrive? Kapcsold ki. Nem is tudsz átlépni a bridge-ben a szoftverfrissítés ablakba?
OTA
Beáll/ált/a telefonról/szoftverfrissítés/itt az első menüpontra ráböksz és elkezdi keresni. Ha van kiirja és start....[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
magus217
tag
Engem most ért utol a bootloop probléma!
H815-ös alaplapom van...Ha elszánom rá, hogy veszek egyet 40.000ért akkor a h818 is jó bele tehát tök mindegy milyet rakok bele csak ne 815-öt igaz? -
zezoka
őstag
válasz zezoka #33342 üzenetére
Na nagynehezen 100. gépre dugáskor volt annyi időm, h lerántsa a képeket/videókat (ezek után tuti sd-re mentem).
Most fut a Factory reset. Még megy. Érdekes, h másolás közben 2x rebootolt, 3. alkalommal meg még annyi időm is volt, h képek/videók másolás (kb 3 perc) után lehúzva gépről, még a FR-ig is simán eljutottam.
Közben fel is állt a rendszer, és EDDIG jól műxik.OTA frissítés (pár hete) után nem csináltam FR-t.
Szerk.: Nem jó, újra színes hangyafoci...FR sem használt. Régebbi gyári romot hogy tudok felrakni?
[ Szerkesztve ]
-
Cry0
őstag
válasz pengegyerek #33343 üzenetére
ha a telefon se ajánlja fel akkor csak lgup-al
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
pengegyerek
aktív tag
Sziasztok.
LG G4 es telefonom van amit nem tudok sehogy sem frissíteni LG Bridge mindig azt írja ki, hogy az Air Drive jelenleg foglalt OTA-n keresztül pedig nem nagyon tudom, hogy kell. Tudnátok nekem segíteni?"Aki pálinkát iszik a temetőbe kiviszik ki pálinkát nem iszik azt is oda temetik."
-
zezoka
őstag
Bedöglött a telefonom! Az utolsó sw frissítés óta (de lehet h semmi köze) rendszeresen fagyott, majd utána magától újraindult (hetente többször, volt h naponta többször).
Ma elért egy olyant, hogy ahogy belépett, pár mp múlva színes hangyafoci (statikus, álló hangyafoci) lett a kijelzőn, majd pár mp múlva magától reboot. Aztán bootloop folyamatosan. Már az aksi is kezdett lemerülni, 50%-ról 20ig lement, de tölteni sem tudtam, mert arra mindig elindult, és vagy bootloop, vagy belépés után hangya. Mire nagynehezen egyik alkalommal, mikor végre be is lépett, volt időm gyorsan a kikapcsolásra nyomni.
Jelenleg kikapcsolva töltődik. Ha feltöltött, még a képeket megpróbálom valahogy leszedni (nehezíti, h kódot kér feloldásnál, és rá kell bökni az usb engedélyezésre, majd gyorsan kikapcsolni a kijelzőt.
Aztán egy factroy reset, vagy régebbi rom újra. De ha hardver hiba, akkor fújhatom azt is.
[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
válasz Technoman #33340 üzenetére
En is G6-ra varok, remelem hogy vegul maskepp dontenek, nem mintha a G5 modularitasaval bajom lenne (nem hasznalom a hozza kapott modult).
[ Szerkesztve ]
-
Technoman
őstag
Vasárnapi pihenéshez: Aki a G4 utódjába, a G6-ost várja, de utálja a Lego mobilokat, annak rossz hír lesz (majd) ez.
[ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
Nem tudom. Nekem nem lett svájci a telenenoros magyar készülékemből. Sem független, mielőtt megkérdezitek. Sem román, sem török, sem más, pedig pár verziót felraktam már. Némelyik custom bootlogóval meg hanggal kedveskedett. Ezek voltak a szolgáltatói romok. De ez a v20h független lehet, nekem felrakás után v20h-eur-xx a verziószám. Egyébként gyorsabbnak tűnik. A fogyasztásokkal pedig eddig sem volt bajom.
-
m1lan
őstag
Sziasztok!
Készülékváltás előtt állok, és a G4 az egyik kiszemelt. Megéri még egy ilyenre beruházni? A másik jelölt a Honor 7 lenne kicsit olcsóbban, fém házzal, ujjlenyomat olvasóval.
Az aláírásomban szereplő készülékről váltanék, és hosszútávú használatra tervezem.
Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
-
kp78
addikt
-
SPeti1984
senior tag
Most kapható lg g4 is hajlamos a boothibara vagy csak egy bizonyos széria volt ilyen?
-
Harcsai
senior tag
Szolgáltató függő telefont függetleníteni csak szolgáltatónál lehet, vagy van más legális megoldás is? Pl LG szerviz megcsinálja?
Tudom hogy vannak honlapok, de legális megoldás érdekel.[ Szerkesztve ]
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
-
Gyick
őstag
Én tegnap megkaptam a v20h-t Ota-n keresztül.
-
Tutu7030
veterán
Az adb megy linuxon is, de a gyártó specifikus alkalmazások nem nagyon. ( samsung esetében az Odin programnak volt linuxos megfelelője, Heimdall néven) LG esetében meg lehet próbálkozni virtualbox + windows párosítással. Nekem egyszer sikerült vele frissíteni a G4-et, de akkor is sokat kellett szórakozni, mire hajlandó volt felismerni, hogy egy g4 van csatlakoztatva hozzá.
u.i.: ubuntu 14.04 cinnamon ablakozóval.
[ Szerkesztve ]
LG Optimus G E975 v20 -> LG G4 H815 V29a-EUR-XX -> Huawei Mate 9(MHA-L29) -> Huawei P30 Pro -> Honor Magic5 Pro
-
Bass
addikt
Sziasztok az lg up-nak illetve drivereknek van linuxos verziója? Igazából használ e valaki itt linuxot ugy hogy a telokat is arrol kezeli? Köszönöm
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
Cry0
őstag
válasz pappkarcsi #33300 üzenetére
látom sikerült feltelepíteni
normálisan működik ? mert én amint elindítom kidob és kiírja hogy ez az alkalmazás sajnos leállt...Iphone 15 Pro Max Kék Titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- iPhone 14 Pro 128 Gb
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest