- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
LG G4 téma-összefoglaló
[ Gyakran Ismételt Kérdések, Tippek, ROM-ok, Letöltések ]
Hivatalos OFF-topik: G4-csúcstalálkozó
Új hozzászólás Aktív témák
-
ßrainiac
addikt
válasz
jimmedly #34474 üzenetére
"némelyikbe bele is nagyítottam"
Live like there's no tomorrow
En bevallom oszinten, nem nagyon figyelem ezt, de az nagyon meglepett amikor masfel ora navigacio utan, nyaron szinte huvos volt a telefon (egy femhazas telon kb tukortojast lehetne sutni ugyanekkor).
Nekem eddig egyszer forrosodott fel, rogton 20g upgrade utan, azota semmi melegedesi gondom nem volt vele.
-
ßrainiac
addikt
Nalam V20g tisztan ment fel, de ugy is akadasok (ranyomok valamire es 7sec toltes), brutal belassulasok, melegedes (tukortojas keszitesi lehetosegek a telo tetejenel), nameg az 1 ora SOT utan 25%-on leves, annyit csinaltam h letiltottam minden appot amire nem volt szuksegem, a biztonsag kedveert play services cache urites, restart, gsam battery monitor felrak, full toltes, hogy aztan keresgeljem a wake lockot, de azota semmit nem csinal.
Nem tudom, mi lehetett ez es mitol mult el neki, de nagyon haklis volt
-
ßrainiac
addikt
OMG, 1h11min SOT es 25%-on vagyok
Asszem kell nezni egy wakelock detectort :/
-
ßrainiac
addikt
válasz
Quqesz #32301 üzenetére
V20g-s.
A kijelzon a feher sokkal melegebb, G5-e szebb, bar jobban is jelen van a backlight bleeding.
Hianyzik az always on display, de G5-nel meg a Nexus 6P-fele hianyzott (ami fel is oldotta magat "felig").
Jo a +2 tized coll
Kamera sokkal kifinomultabb, az en szubjektiv velemenyem szerint mar csak a szeles latoszog miatt megeri vatani G5-re. Johet a sav
G5 tok nelkul bena (eles a szeleken, nem is ertem hogy gondoltak), G4 tok nelkul (bor hatlappal) uberkiraj.
G5 egyaltalan nem melegszik, csak tolteskor, G4 ezen post megirasa alatt is.
Nyilvanvaloan a G5 picit smoothabb mindemellett, de gondolom, egyertelmu.
A fentiektol fuggetlenul nem banom hogy igy hozta a sors
Nagyon jo telefon ez a G4, termeszetesen powerbank be van keszitve melle
Edit: OFF topic
-
ßrainiac
addikt
Sziasztok,
Harmadszorra is visszaterek ide egy G4-gyel (kellett a love, G5-be szamitottam be), nem hiaba volt az egyik kedvenc telom, iszonyat konnyu a G5 utan, jo a bor hatlap is, hianyzott <3
Az lenne a kerdesem, hogy ki hogyan tolti a telot hogy a gyari toltofejnel gyorsabban kapja a cuccost?
G5-nel megszoktam h feldugom es kb elfordulok egy pillanatra, maris 25%-on van, ezt itt egesz delutan toltodik
Elkepzelheto hogy egy powerbank ami 2.4A-t tud az gyorsabban toltene?
-
ßrainiac
addikt
Akkor mar en is homszkrin menozok egyet
HUTCHDB, nem tudom, miert postolgatod a SOT ertekeid, meg lett mondva, hogy ennyit nem lehet kihozni belole. Punktum
Masfelol meg: [link]
-
ßrainiac
addikt
Nekem eleg sokaig elvan a telo a gyari tarhellyel.
8GB-re ha felpakolod a zeneid es a belsore fotozgatsz, sztem eleg havonta lementegetni a dolgokat. Vagy akar 2 havonta, ha nem losz annyi kepet. En feleslegesen nem dobnek ki erre penzt.
Nekem itt van a polcon a 32GB SD es nem rakom be a teloba..
-
ßrainiac
addikt
Nyilvan minimum Class10-est vegyel bele. Ezek mar mindent visznek, UHS-I is mehet bele, bar nem tudom, kihasznalja-e.. UHD felvetelhez jo lehet. Mondjuk en max zeneket raknek az SD-re, igazabol a 8 is eleg lehet. Fenykepet, videot inkabb a belsore, mert az arra van kitalalva.
-
ßrainiac
addikt
[link]: ~13 ora keszenlet, 5 ora kijelzo. Ne kerdezzetek, hogyan
-
ßrainiac
addikt
válasz
Vikooo #13903 üzenetére
"Azokat teszi oda akiknek gyakra megosztasz."
Akkor megegyszer..
"Nem nezi, hogy kivel es melyik csatornan osztom meg a legtobb cuccot.
Kirak egy nev nelkuli szamot, akinek egyetlen egy darab SMS-t kuldtem, ugyanakkor akikkel beszelek egesz nap Viberen nincsenek ott, akivel FB chaten, azok sem." -
-
ßrainiac
addikt
Erdekes, kint van mar egy ideje a telo es nincs normalis felhozatal custom rom/kernelbol :/
-
ßrainiac
addikt
Koszi sracok, ha mutattok olyat, akinek 20A > 20B megoldotta, akkor ja.
De annyira nem hiszek ebben amig nincs elo pelda.
Elobb rakok fel egy masik romot valami ertelmes kernellel.
Ez a marhasag csak engem zavar amugy?
-
ßrainiac
addikt
Elkepzelheto, hogy kene ra egy izmos custom rom, franko governorral. Hm-hm..
Hasznal barki ilyesmit? Ajanlas van esetleg?
Aryon87
Bridge partikat kihagytam, ez sima KDZ-s. Es meg 20A.
-
ßrainiac
addikt
A hypergyors telefonombol alkalomadtan egy 600mhz-es single core keszulek bujik elo (latens alsokategoria imitator), azota van hogy felraktam a 6.0-at, ugye akkor nem volt olyan okos, es inkabb csinaltam egy factory resetet, jobb a bekesseg.
Egy darabig jo volt, aztan mostanaban mar sokadszorra jatsza el azt, hogy pl wallpapert ujratolti, a home gomb egyszeri lenyomasara beakad minden, masodpercekig varok, aztan ugy gondolja, hogy en inkabb ketszer nyomtam le es behozza a google now-t, meg ilyenek.
Kezd rettenetesen idegesiteni ez a fajta szemtelen viselkedes
Azt hittem, ez a telo ilyen brutal sokaig lesz meg a zsebemben, de most a fentiektol kezd elmulni a varazs.
Valahogy igy..
Lenyeg a lenyeg, hogy semmi terhelo folyamat nem fut a hatterben, alapfelhasznalas, es belassul mint allat. Az elobb pl a link beillesztesenel haromszor nyomtam ra a PASTE-re, es nehany sec utan rakta csak be.
Azt egyebkent tudja valaki, hogy kell eltuntetni a Galeria > Share menubol azt a lehetoseget hogy a legutobbi arcokat betegye a tobbi program fole? Elmondhatatlanul frusztral, hogy szerinte egy nagyfelbontasu kepet en SMS-ben szeretnek megosztani elsosorban
-
ßrainiac
addikt
Uh... Amiota megvan manualban hasznalom a kamerat es el is felejtettem, hogy van HDR :'(
Jo, hogy vki megemlitette feljebb.
A francert nem tudjak normalisan megirni ezt a kamera appot. Pedig mar szinte tokeletes..
-
ßrainiac
addikt
válasz
Stauffenberg #12708 üzenetére
Bullshitelnek magas szinten, jol latod.
Egy masik foszernek aki bent volt elottem azt mondtak hogy az uj kijelzo miatt lehet hogy ujabb tipusu alkatresz es emiatt lehetseges hogy firmware-t is kell update-elni a telon, ezert gyalultak le minden adatat.
Ilyen okorseget el sem tudok kepzelni.
Nagyon kokler banda.
-
ßrainiac
addikt
Azt eszrevette valaki rajtam kivul hogy milyen vadul kell gorgetni a bongeszoben egy fullhd kijelzoshoz kepest?
Mintha x kepkocka gorgetesre lenne beallitva es mivel itt tobb van, tobbet kell huzni, hogy ugyanannyit gorduljon. Nexus 6-on is ugyanez volt.
-
ßrainiac
addikt
Valakinek nincs egy folos bor hatlapja?
-
ßrainiac
addikt
A Vibernel kozvetlenul nem lehet kikapcsolni, csak rendszer alapertelmezettre rakni.
Vagyis a rendszer alapertelmezeset is alvosra kene rakni, hogy hasznaljon, ami azt eredmenyezne, hogy az osszes appra ervenyes lesz.
Nem tudom hogy ez manapsag mit csinal, de en amikor erre a beallitasra ratalaltam evekkel ezelott, azota minden telonal ellenorzom, nehogy sleepeljen nekem, mert csomo uzenet nem jott meg idoben.
-
ßrainiac
addikt
válasz
ToMmY_hun #12529 üzenetére
En egyszer probaltam meg G2-rol G2-re Wifin, onnan tudom, hogy jol mukodik, aprosagok maradtak hatra (pl. kiloni a quick circle opciot, ez a maniam, mert en nem hasznalok ilyet xD), de csengohangot, home screent, appokat rengeteg mindent visszaallit. Ha meg nem minden mindent, akkor meg 2 perc alatt bekonfigolod es nem "4 ora" volt.
Mindegy, felolem varjon mindenki az OTA-ra, csak nem kell nyavogni h mikor jon mar
a masik fontos szempont pedig, hogy nincs am sok ertelme felrakni a 6.0-at igy nehany nap tapasztalata alapjan. Kovezzetek meg nyugodtan.
-
ßrainiac
addikt
Na ez a mai egy kifejezetten jo SOT!
6.0 es factory reset utan (automata fenyero kikapcsolva).
Ah.. Jut eszembe! Kikapcsoltam a Photos syncet is, csak toltes kozben backupol. Valszeg emiatt lett jobb ma
-
ßrainiac
addikt
válasz
ruzsabazsa #12096 üzenetére
Volt Nexus S-em, Galaxy Nexus, 2db Nexus 4, 3db Nexus 5 es egy Nexus 6.
Nem beszelek a levegobe
Igen, porgosek, de mar ez is az. Raadasul a Nexus 6-nal (hulye soc miatt) a G4 sokkalta kezelhetobb heavy userkent.
-
ßrainiac
addikt
Megse jo ez a 6.0-as fenyerosseg allito.
Most szepen le kell szoknom az automata fenyerorol mert allandoan felulbiralgatja...
MartOOn: mukodik es mukodott factory reset elott is. Max felbontassal vettem fel mar 3db 5 perces videot is.
Vikooo: erthetetlen.. Valszeg a V10-et megvasarlo kivaltsagosoke lesz az opcio (out of the box)
G3 is csak mokolassal tudta. Egyelore azert nem aktivaltam, mert nincs kedvem szorakozni vele, meg annyira nem is rossz az UHD felvetel..
-
ßrainiac
addikt
válasz
Stauffenberg #11992 üzenetére
Nem, es raadasul semmilyen "extra" appot nem hasznalok.
Megvolt az LG backup, factory reset, restore, eddig minden rendben.
-
ßrainiac
addikt
6.0-as baromsagok, III. felvonas..
(Felso sav besotetedett)
Annyira kiidegel, hogy lehet, megprobalok egy factory resetet :/
-
ßrainiac
addikt
Eddig eleg fail nekem ez a 6.0, remelem hamarosan javitjak a hulyesegeket.
Oke, egyesek szerint menjek anyamba, de engem zavarnak ezek.
Meg aztan mocskosul merul inaktiv allapotban, szoval a doze-bol nem sokat tapasztaltam meg egyelore.
Kozben meg nagyon tetszik a V10 ahogy nezegetem a review-kat, ha nem lenne az idiota fekete sav a kijelzo folott, elegge belezugtam volna mar. Egy biztos, ezt nem lesz ertelme arra cserelni (foleg az arat tekintve :/)
-
ßrainiac
addikt
Meg is van az elso bug.
Youtube teljes kepernyos lejatszas kozben a kep megall teljesen, a hang megy tovabb.
Nem orulok neki.
Egy app resetet megprobalok, meglatjuk mi lesz.
-
ßrainiac
addikt
Na addig-addig ment a duma, hogy felraktam en is
Aryon87: hamar visszahult utana viszont. Pedig tolton volt.
-
ßrainiac
addikt
Nap vegen atolvasni az uj hsz-eket es radobbenni, hogy mirol volt szo egesz vegig..
-
ßrainiac
addikt
válasz
Stauffenberg #9992 üzenetére
Azt esetleg tudod, mit lehetne csinalni a RAW fotoval, hogy ne legyen olyan zajos?
Kiprobaltam a Snapseeddel valo szerkesztest es mig a galeriaban gonyoruen jelenik meg a kep, amint megnyitom az appal, rettenetesen zajos lesz.
Azt latom, hogy irod, hogy nincs zajszuro, ezek szerint csak korrigalni lehet rajta mobilon es a zajt csak PC-n lehet eltavolitani?
-
ßrainiac
addikt
válasz
Aryon87 #11112 üzenetére
Szerintem nem kell mentegetozni, en is at tudom ugrani azt ami nem erdekel, valszeg o is
En hasonloan jartam asszony S6-osaval, azt mondtak a topicban hogy nyugodtan szedjem fel a foliat a vakurol, mert rajta van, ugy is nezett ki (olcso, szivarvanyos muanyag) aztan meg jobban osszekarcolodott. Annal kicsit bonyolultabb lenne a csere.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Aryon87 #11081 üzenetére
Vagy lefujod fekete plasti dippel
Zaridos temahoz: amikor latod, hogy vilagosodik a kep ahogy scrollozol a lenti ertekek fele, akkor kezd jo lenni, talan meg egy kicsit vilagositsd. Erdemes ISO-ban is lefele menni.
Amugy ja, tenyleg ki kell tapasztalni es temahoz beloni, errol szol a manual / pro mode.
-
ßrainiac
addikt
Hangszoro recsegest eddig kb. a teloim 50%-a csinalta max hangeron. Gondolom, osszeszereles-fuggo, ha egyes G4-ek igen, a tobbi meg nem csinalja. Egyutt lehet vele elni.
- - - - -
800mhz LTE fontos a Vodasoknak, egyelore csak azon tolja a 4G-t a piros szolgaltato.
- - - - -
Stauffenberg: A halozat dobalassal valszeg nem fog semmit kezdeni a szerviz, csinalnak egy merest, amin 100%-ig megfelel majd a keszulek, megkernek h igenyelj uj SIM-et, majd azzal is ugyanugy el fogja dobalni. Ez nekem G3-as tapasztalat, termeszetesen lehet, hogy nalad maskepp lesz.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Stauffenberg #10550 üzenetére
Kihagytad a Vodafone-os ugyfeleket, akiknek 10+ ev utan olyan kedvezmeny jar, hogy tavalyi csucsmobilokat dragabban vehetnek meg, mint amennyibe a jelenlegi kerul
-
ßrainiac
addikt
Ha az AE-L aktiv, akkor a te beallitasait ervenyesek.
Ha nem, akkor autoban nyomja az ISO-t, a zaridot es az exposure-t (white balance, manualis focus tovabbra is elerheto).
En sem ertettem azonnal.
Ha valami gyorsat fotozol, kapcsold be az AE-L-t es allitsd jo gyorsra a zaridot
-
ßrainiac
addikt
Jah, sulyos. Tegnap a haloban iciri piciri led fenynel lottem egy fotot (mas telon kozel korom fekete kep lesz ebbol), itt olyan volt, mintha besutne a nap xD
Persze nem birtam kitartani annyi ideig h eles is legyen, kell egy allvany..
Nekem ez a zarido allitgatas telonal tok uj, pedig megfordult par kutyu a kezemben. Egyedul a Honor 6 Plusnal volt ilyen, az is szep munkat vegzett (ezt pl. jo sotetben lottem, a kep vilagosabb, mint valosagban volt).
-
ßrainiac
addikt
Ha mar a gari is tema.
6 honap bolti garis cuccra is vallal vajon az LG egy evet?
Lehet h hulye kerdes, viszont volt egy S5-unk, amire a bolt 1 honapot vallalt, azonban regisztralva a cuccot a samu oldalan megkaptuk a 2 ev premium garit (teszteltuk is, csereltek a full keszuleket meghibasodas miatt)
-
ßrainiac
addikt
-
ßrainiac
addikt
válasz
BigBlackDog #7899 üzenetére
Nalam is arany
Amugy ez franko, hogy 30fps videot vesz fel 1080p-ben?
Csak most probaltam. Eddig nekem alap volt h tudnia kell a 60fps-t (mokolas nelkul..
), G2 ehhez kepest nagyon szep folyamatos videot vesz.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Jumbozorz #7889 üzenetére
Tegnap ota hasznalom csak, de van par negativum szamomra:
- a rezges (mikozben gepelek pl.), ez valszeg nem mindenkinel van igy, sztem a hatso gombokat rezonaltatja meg, amik picit lotyogosek (+power gomb nem kattan szepen)
- tulelesitett kamera kepek
- hangszoro (ami bar iszonyat jol szol velemenyem szerint) lehetett volna stereo
Nagyjabol minden mas szuper, remelem, sokaig meg tudom tartani (errol nem vagyok hires
)
gretzky77: THX
-
ßrainiac
addikt
Sziasztok, becsatlakozom a topicba egy 32-es fuggetlen gepezettel. Lattam mar teszten is (bar ott inkabb pozitivumkent hatott), valamint itt a forumban is emlitve hogy tulelesiti a kepeket a kamera, viszont most h csinaltam vele parat en is, egeszen elborzaszt a dolog.
Anelkul hogy belenyulnek komolyabban (nem terveztem.. nem akarok BL-t nyitni, max root, ha nincs mas metodus) lehetseges ezen hangolni valamennyit?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bezámítás! HP Victus 16-D0655NG Gamer notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest