- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
válasz
Burt1793 #531 üzenetére
Ha a remote desktop támogatni fogja (és erre fogadni mernék), akkor még azt is. Persze mindennapos használatnál ez kényelmetlen, de ha pl SOS kell a teljesítmény, akkor opcióként ott lesz (pl üzleti úton, lcd tv már kb minden szállodai szobában van). A mindennapos használat meg kb levezelés-internet-fb a felhasználók 90%-nál.
-
Gusztáv
addikt
válasz
tomboy0013 #506 üzenetére
Reméljük, S6 Edge-be 65e egy új kijelző, ehhez képest a Lumiáké nagyon drága (persze kisebb darabszám, meg gondolom Samsung maga gyártja a kijelzőt)
-
Gusztáv
addikt
válasz
TestamentDNR #502 üzenetére
Igazából ez csak egy döntés az MS részéről, hogy a Win 10-el érkező készülékeket nem a 40-es szériába rakta be, hanem 50-es végűek lettek.
Ezt a nincs káva dolgot nem igazán értem, sok haszna nincs (lehet rajta spórolni max 4mm-t) viszont sokkal sérülékenyebb a kijelző. Jelenleg 55e egy kijelző csere a 830-ba, 80e a 930-ba, bele sem merek gondolni mennyi lesz a 950-be. -
Gusztáv
addikt
Cyberport.de-re is felkerültek az árak:
950 - 599€
950XL - 699€
Continuum dock - 109€Ha jól értem 2015.12.10 után lesz elérhető
-
Gusztáv
addikt
-
Gusztáv
addikt
válasz
confuser #450 üzenetére
A német cégek jellemzően nem használnak pubikus felhőt, mert ebben a német törvények nagyon szigorúak. Ráadásul most, hogy az EU felmondta a SafeHarbour-t, így még rosszabb a helyzet.
@Assdak: ha megnézed a continuum-os videót, már most ki lehet választani a wireless opciót. Ha egy cégnél WP a céges telefon, akkor simán be fognak rakni a tárgyalóba egy 100€-os dokkolót. Addig meg van OfficeRemote, vagy EzCast.
-
Gusztáv
addikt
Nekem semmi gondom a virtuális gombokkal. A 930-on is, ha a vissza gombra gombra nyomok, akkor nekem már kicsit kényelmetlen a dolog. Én úgy fogom a telefont, hogy a kisujjammal támasztom meg a jobb alsó sarkát, ha ennél lejjebb fogom, akkor már hajlamos kifordulni a kezemből. Egy nagyobb készülék, kisebb alsó kávával számomra már baromi kényelmetlen lenne.
A 830/930 anyagminőségével nekem semmi gondom, én problémával nem találkoztam.
Az irisz szkenner meg várható volt, röhelyes lett volna, ha a Windows Hello demók után beleraknak egy ujjlenyomat olvasót. Ha meg akarok nézni valamit a telefonon, akkor úgyis rá kell nézni a kijelzőre. Az asztal alatt meg fel lehet oldani a pin kóddal. -
Gusztáv
addikt
válasz
bluemirage #106 üzenetére
A beszélgetési időket nem nézted, ami 1,5x annyi, mint a 925-é? A 925 440h-s készenléti idején hangosan felröhögtem, az a telefon nálam egy napot nem bírt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest