- iPhone topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S20 és S20+ duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
Forestjo #6922 üzenetére
Hát én használom a messengert, e-mailt szinkronizálok, van vieberem és skypom.
Soha nem lassult be a telefon teszi a dolgát.
Néha ha már sok minden megy akkor úgy is alapból jelzi, hogy nagy fogyasztású alkalmazások futnak a háttérben.
Ha épp nincs rá szükség kilövöm, na bumm, ennyi pénzért ez a kompromisszum, szerintem teljesen vállalhatóNem véletlen adott el belőle annyit a hüvej.
-
winben
aktív tag
válasz
Forestjo #6922 üzenetére
Én nem értem a panaszodat. Nekem a korábbi mobiljaimon/tableteken fenn volt a fb, a messenger és a skype app mindig is. Többnyire mind low-end mobilok voltak, eleinte 512M majd 1G rammal.
Mindegyik készülék gyenge volt hozzájuk. Lényegében az az első amin döccenés mentesen megy az összes ilyen alkalmazás párhuzamosan. -
bubus66
nagyúr
válasz
Forestjo #6922 üzenetére
Nem csak Baja kivételes város ahol 3 Gb volt kirak majd nem minden hol az volt kirakva, és csak a 2 Gb-os árulták. pl ezért is szoktam olvasni...
Én telefon vásárlása előtt olvasni szoktam, a kiválasztott készülékről. Meg egy kicsit eltér a véleményem főleg a FB alkalmazásról.....
-
bubus66
nagyúr
válasz
Forestjo #6898 üzenetére
Minek kell lista az Alkalmazás kezelőbe ott vannak és van amelyiket tiltani lehet van amelyiket meg törölni.. Érdekes módon itt minden kinek elég a 2 Gb RAM persze ha FB meg a messenger szemét törölve lenne akkor talán még jó is lenne. Hát igen a szemeteket ki kell takarítani nekem 2016 júniusa ota megvan és egyszer se akad meg, igaz ki van gyomlálva (ROOT) nélkül..
Ajánlott olvasmány a Téma Összefoglaló jobbra fent meg a kereső.. A ROOT-ra meg találod a választ..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest