-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
rob210
nagyúr
válasz
Forestjo
üzenetére
Hát én használom a messengert, e-mailt szinkronizálok, van vieberem és skypom.
Soha nem lassult be a telefon teszi a dolgát.
Néha ha már sok minden megy akkor úgy is alapból jelzi, hogy nagy fogyasztású alkalmazások futnak a háttérben.
Ha épp nincs rá szükség kilövöm, na bumm, ennyi pénzért ez a kompromisszum, szerintem teljesen vállalhatóNem véletlen adott el belőle annyit a hüvej.

-
winben
aktív tag
válasz
Forestjo
üzenetére
Én nem értem a panaszodat. Nekem a korábbi mobiljaimon/tableteken fenn volt a fb, a messenger és a skype app mindig is. Többnyire mind low-end mobilok voltak, eleinte 512M majd 1G rammal.
Mindegyik készülék gyenge volt hozzájuk. Lényegében az az első amin döccenés mentesen megy az összes ilyen alkalmazás párhuzamosan. -
bubus66
nagyúr
válasz
Forestjo
üzenetére
Nem csak Baja kivételes város ahol 3 Gb volt kirak majd nem minden hol az volt kirakva, és csak a 2 Gb-os árulták. pl ezért is szoktam olvasni...
Én telefon vásárlása előtt olvasni szoktam, a kiválasztott készülékről. Meg egy kicsit eltér a véleményem főleg a FB alkalmazásról.....
-
bubus66
nagyúr
válasz
Forestjo
üzenetére
Minek kell lista az Alkalmazás kezelőbe ott vannak és van amelyiket tiltani lehet van amelyiket meg törölni.. Érdekes módon itt minden kinek elég a 2 Gb RAM persze ha FB meg a messenger szemét törölve lenne akkor talán még jó is lenne. Hát igen a szemeteket ki kell takarítani nekem 2016 júniusa ota megvan és egyszer se akad meg, igaz ki van gyomlálva (ROOT) nélkül..
Ajánlott olvasmány a Téma Összefoglaló jobbra fent meg a kereső.. A ROOT-ra meg találod a választ..
Új hozzászólás Aktív témák
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- Bekékült a Pixel 10a
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel topik
- NVIDIA® driverek topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB /Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 99% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest