- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
Kértétek,hogy írjak tapasztalatot, hogy a Xiaomi Redmi Note 3 Pro milyen a P8-hoz képest.
Néhány dolog pár nap után:
- A P8 kamerában egyértelműen sokkal jobb.
- Akkuban egyértelmű a Xiaomi előnye... több, mint két napot bír.
- Fülhallgatós hangminőségben és FM rádióban valamivel jobb a Xiaomi. Külső hangszórót használva szerintem a P8 kicsit jobb volt.
- Az EMUI kiforrottabb a MIUI-nál, annak ellenére, hogy sok a hasonlóság a két szoftver között.
- Frissítést illetően a Xiaomi sokkal jobb.... 4 napja van meg, tegnap este jött a második !!! frissítés, amely javításokat tartalmazott. Szóval foglalkoznak vele.
- Hátrány még, hogy egyenlőre nincs B20, így pl vodásoknak a 4G szívás lehet. De épp ma olvastam,hogy lehet szoftveresen engedélyezik és lesz, de egyenlőre nincs.
- P8 -ra két év gari van, a P9-re már három év.... a Xiaomira 1 év.
- Alap, hivatalos szoftvernél a Xiaomiban nincs magyar nyelv és mint tulaj nem is tudod tartózkodási helynek Magyarországot választani. Én épp cseh vagyok.
- 32Gb belső memória, 2 sim-es lehetőség, bővíthető memória az egyik sim kárára, ebben a Xiaomi jobb.
- Van újlenyomat olvasó, ami hibátlanul és nagyon gyorsan oldja fel a telót...ez k.rva jó! Megkockáztatom,hogy az előző iPhone 6-osoménál is gyorsabb.Annyit tudok mondani, hogy vannak dolgok amiben az egyik jobb, a másik meg másokban erős. Kinek mi fontos, azt tudja jobbnak ítélni. Én nem bántam meg a cserét.
Egy dolog zavar igazán... hogy mivel 5,5 colos, bal kézben fogva a hüvelykujjam nem éri el a vissza gombot.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Erős csúcskészülékkel rukkolt elő a Huawei, amely a küllem és a kamerák tekintetében is megszorongathatja a riválisokat, ám hiba is becsúszott a gépezetbe.
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
- Futás, futópályák
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Formula-1
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- További aktív témák...
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest