Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• V.Stryker

nagyúr

Kértétek,hogy írjak tapasztalatot, hogy a Xiaomi Redmi Note 3 Pro milyen a P8-hoz képest.

Néhány dolog pár nap után:
    - A P8 kamerában egyértelműen sokkal jobb.
    - Akkuban egyértelmű a Xiaomi előnye... több, mint két napot bír.
    - Fülhallgatós hangminőségben és FM rádióban valamivel jobb a Xiaomi. Külső hangszórót használva szerintem a P8 kicsit jobb volt.
    - Az EMUI kiforrottabb a MIUI-nál, annak ellenére, hogy sok a hasonlóság a két szoftver között.
    - Frissítést illetően a Xiaomi sokkal jobb.... 4 napja van meg, tegnap este jött a második !!! frissítés, amely javításokat tartalmazott. Szóval foglalkoznak vele.
    - Hátrány még, hogy egyenlőre nincs B20, így pl vodásoknak a 4G szívás lehet. De épp ma olvastam,hogy lehet szoftveresen engedélyezik és lesz, de egyenlőre nincs.
    - P8 -ra két év gari van, a P9-re már három év.... a Xiaomira 1 év.
    - Alap, hivatalos szoftvernél a Xiaomiban nincs magyar nyelv és mint tulaj nem is tudod tartózkodási helynek Magyarországot választani. Én épp cseh vagyok. :D
    - 32Gb belső memória, 2 sim-es lehetőség, bővíthető memória az egyik sim kárára, ebben a Xiaomi jobb.
    - Van újlenyomat olvasó, ami hibátlanul és nagyon gyorsan oldja fel a telót...ez k.rva jó! Megkockáztatom,hogy az előző iPhone 6-osoménál is gyorsabb.

Annyit tudok mondani, hogy vannak dolgok amiben az egyik jobb, a másik meg másokban erős. Kinek mi fontos, azt tudja jobbnak ítélni. Én nem bántam meg a cserét.

Egy dolog zavar igazán... hogy mivel 5,5 colos, bal kézben fogva a hüvelykujjam nem éri el a vissza gombot. :D

-

Új hozzászólás Aktív témák