- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- MIUI / HyperOS topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 400 Pro - gép a képben
- iPhone topik
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
-
Promi
aktív tag
Enyém is most v6, de a v5 alatt is ugyan ezt találtam. Ha csak nincs köze ahhoz, hogy mikor megvettem a telót még a leg elején a képernyőzárat ha fel oldanád akkor alulról felfele húzással előjön egy menü. Na ott a borítók frissítésénél kérte anno az IMEI számom a későbbi frissítési lehetőség miatt. Eh remélem érthető voltam, mert telóról pötyögök.
-
boogiemano
tag
valoban, de kibirta
na nem ez az atlagfelhasznalas
viszont fekete tema, no design, semmi szin-szag vagy animacio, minden luxusszolgaltatas es plusz kikaapcsolva, smart mod, huawei wear-en kivul mindent gyilok kepernyokikapcskor
kezi sync, no rotate
egyebkent tervezem, hogy az ultraval meddig huzza -
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
-
boogiemano
tag
-
boogiemano
tag
na ez egy jo info! megnezem majd mi a kulonbseg
ez az atalakitot tilos hasznalni mar megint egy uj duma a hozzanemerto barbar tszerviznel ugylatszik. nagyon kellemetlen
ugyanis az oldalukon tobb helyen fakkokban, telefonvaltasi utmutatokban stb ki van hangsulyozva hogy hasznaljon atalakitot, sot hja jol emlekszem meg januarra, akkor meg azt is olvastam, hogy cserekeszuleket nem tudnak biztositani de sim adaptert a szerviz idejere igen.. pfff -
szakisoft
csendes újonc
Akkor velem van a gond, mert eszembe nem jutott hogy lehetne benne, nem hogy hiányzott volna. Pont mint az ujjlenyomat olvasó. Szerintem pont az a jó a droidban, hogy ha valami kell, hát keresek rá alkalmazást. Nem akadok le azon, hogy melyik romban van lezáró ikon, hanem ha arra van szükségem, fél perc alatt megoldom. No de nem vagyunk egyformák.
-
szakisoft
csendes újonc
-
MK VII
veterán
Igen már sasolom.. Még egyszer köszi, hogy rávezettél a halál egyszerű megoldásra.. Nyissam le az összefoglalót..
Amit amúgy sok más topikban én szoktam ajánlani másoknak mielőtt agyf@szt kapnak, hogy nem találnak meg valamit.
De hát ez ilyen.. Mikor másnak kell ajánlani akkor eszemben van amikor nekem kéne akkor meg nem is gondolok rá. -
Richie86
senior tag
Hát ezt (sajnos) csak megerősíteni tudom. Egy évig nem bírtam használni, ment eladásra. Aztán jött egy kis WP kalandozás (Lumia 640), de az a rendszer nekem nem jött be, viszont a P8-al most nagyon elégedett vagyok
Legközelebbi váltáskor P9-10 vagy nem tudom mi lesz már akkor vagy iPhone jöhet szerintem szóba, vagy Honor aktuális készüléke. De ez anyagiaktól is függ.
(#4731) .zSoLTi.: egyetértek. Bár olvastam most a Samsung S7 Edge tesztet, hát elég durva lett...
-
pepetech
őstag
Gyermekeim az összefoglalót már annyiszor elolvastam de nem találtam benne a visszaállás menetét. Ha én nem láttam akkor sajnálom de egyébként
1. Mobil nézetbe nincs összefoglaló...
2. Ha ennyire ráértek és tudjátok is mint a kolléga is simán belinkelte.
3. Zorall pihenj már egy kicsit mindig olvasom a fórumot és te mindenkibe rögtön beleharapsz. Erre vársz.
Vicces vagy -
GEPESZ66
veterán
Az Android szakmai topik,ill. a Samsung A3 hét eleje óta tele van ezzel.Nálam is előjön az Időkép oldalát böngészve.A böngészési előzmények törlése egy darabig megoldja.Ha nem adod meg a számodat nincs gond,az ESET szerint sem.Az oldalon van ez a hirdetés,egy másik hirdetésbe beépülve.
-
DJosef
őstag
Valamelyik kolléga be linkelt egy e-mail részletet a Huawei-től, amiben azt az infót kapta, hogy tavasszal lesz elérhető a készülékére a 6.0
Gondolom akkor csak felteszik a web oldalukra is.
Őszintén szólva eddig semmi olyan újdonság nincs benne a számomra, ami indokolná a váltást.
-
V.Stryker
nagyúr
-
boogiemano
tag
nem feltetlenul. nalam az elso feldugaskor (w8.1-re) feldobott egy ertesitest hogy charge only, aztan semmi nem mukodott csak a toltes. valasztani sem tudtam (elotte bekapcsoltam mar az usb debuggingot)
onnantol se w8-on se w7,-en se w10-en (es linux alatt sem) nem "kelt eletre" egeszen addig amig erre a modszerre raakadtam.egyebkent utana files es photo mode-ot lehetett hasznalni, a driver telepites nem volt automatikus es hibat is irt ki, barmire dugtam.
aztan feltettem a huawei hisuite-ot mire drivert automatice dobta fel aztan mar volt sd kartyahoz usb drive mod is felkinalva
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic V2 - Black - Használt, karmentes
- iKing.Hu - Samsung S25 Ultra - Titanium Silver- Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Redmagic 10s Pro - Nightfall - Használt karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest