- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aladamm
csendes tag
válasz
Anonymus95 #12400 üzenetére
A Wipe data/factory resetet indítsam előtte és utána is?
Sajnos már nincs fent a B393 sem. -
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12385 üzenetére
Ez igy nekem böven jo most. Nem piszkálom inkább, majd ha megint meghülyül, addig pedig inkább jobb a békesség.
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #12375 üzenetére
Köszi Anonymus95, törlöm az avast-ot és kikapcsolom az ismeretlen forrásokat
-
djbelo
senior tag
válasz
Anonymus95 #12371 üzenetére
P10
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #12371 üzenetére
Rendicsek, tesztelgetem a vasat
Még egy kérdés, nekem a fiókoknál az Avast, Face, Google, Messenger, Skype és a Viber van, muszáj ennyi mindennek ott lennie? Ha kiszedem a face-t és a messenger-t, attól még rendesen fog működni? -
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #12367 üzenetére
Rendben, már próbálom is
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #12361 üzenetére
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #12361 üzenetére
Most töltőn van éppen és ez a jelenlegi állapot
-
S3RIOUS
tag
válasz
Anonymus95 #12357 üzenetére
megpróbálom, gps kikapcsolva, helyszolgáltatásokat kikapcsoltam, jön a gservicefix, aztán meglátjuk majd, köszi előre is
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #12353 üzenetére
Furák ezek a dolgok, remélem kiküszöbölik majd egy újabb frissítéssel és igen wifi nélkül is ébren volt
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #12349 üzenetére
Kipróbáltam, hátha megoldja
Csak az a fura, hogy ezt tegnap estétől kezdte csinálni, pedig semmihez sem nyúltam és a messengerem ráadásul signózott verzió.... -
benete
tag
válasz
Anonymus95 #12340 üzenetére
Köszönöm! Kikapcsoltam.
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #12323 üzenetére
Köszi a gyors választ, ránézek a dolgokra amiket írtál
-
Roppy
tag
válasz
Anonymus95 #12315 üzenetére
Szia!
Tegnap este megcsináltam újra, de már akkor is mikor elsőnek írtad itt a fórumon, de semmi javulás.... -
dallosj
csendes tag
válasz
Nem értem. Az oldalon található leírás alapján a B321-es független európai rom, sőt még azt is odaírták hogy B200-ról. Akkor honnan tudhattam volna hogy Telekomos?
-
dallosj
csendes tag
válasz
Ez tök jó. Köszönöm szépen a válaszod, de itt egy kicsit elvesztettem a fonalat. Nem vagyok mágus, uh ha megtennéd hogy leírod a pontos menetét esetleg linkekkel akkor azt nagyon megköszönném.
-
cris78
őstag
válasz
Anonymus95 #12303 üzenetére
Köszönöm!
-
stnorcy
aktív tag
válasz
Anonymus95 #12282 üzenetére
Helló.
Bocsi még egy kérdés.
Felment a telóra a B394 full. Csináljak a recovery menüből Wipe data/factory És Wipe cash partició resetet? -
stnorcy
aktív tag
válasz
Anonymus95 #12279 üzenetére
köszi a segítséget.
-
stnorcy
aktív tag
válasz
Anonymus95 #12272 üzenetére
Helló
B300
B170+Custom/Vendor mappa
OTA-n jön majd a B200
Aztán B394
Ez tiszta.Viszont amit én töltöttem le 2_B170CUSTC432D001-et abban csak CUSTOM és dload mappa van Vendor nincs. Vagy én vagyok értetlen?
És a B200 után otán frissítsem B394-re vagy tegyem fell a Full-t innen?
[link]köszönöm a segítséget..
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12249 üzenetére
Majd este, addig nem érek rá. Az automata szinkronizálást hol tudom rákapcsolni?
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #12251 üzenetére
Végigcsináltam a lépéseket, úgy ahogy leírta. Miért ne látszódna amúgy? 1-2 óra alatt is látszik, hogy ugyanúgy ébren van a telefon
. Ha kikapcsolom a helymeghatározást, akkor meg alszik rendesen. Igazából nincs is rá nagyon szükségem, azért hogy az időjárás app működjön, teljesen feleslegesnek tartom.
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #12247 üzenetére
Feltettem én is, de az égvilágon semmit nem segített. Most bekapcsolva hagytam direkt a helymeghatározást, és ugyanúgy ébren van folyton a telefon.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12247 üzenetére
Tetszenek a képek, szép munka. Estére hazaérek és kiprobálom, bár az a 180 ora tetszik
Én most járok ott, hofy 27 orát ir 88%nál -
etrop01
tag
válasz
Anonymus95 #12245 üzenetére
Remek, újabb hiba remélem csak az esExplorer nem tudja kitomoriteni, otthon gépen még megnézem.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12240 üzenetére
Én kiprobálnám szivesen, de nem merek hozzá nyulni amig müködik
-
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95 #12224 üzenetére
Az olvashatóság növelése is be van kapcsolva alapból, szal nem hinném, hogy ez nem alapértelmezett lenne. Kollégám p9 lite telefonján is alapból be van kapcsolva a régebbi DHCP mód, ha feloldja a fejlesztői menüt. Neten nem sokat találni róla, annyi, hogy az MM wifi problémákra megoldás lehet a bekapcsolása. Csak nem értem a huaweinél miért ez a default beállítás.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #12209 üzenetére
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Pontosan az amit alant javasol a kolléga. Nálam teljesen megoldotta a play szolgáltatások akku szopását.
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #12214 üzenetére
Akkor rosszul fogalmaztam, a helymeghatározást próbáld meg kikapcsolni.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #12214 üzenetére
Pedig sztem jobb, mint a Chrome...
-
Ronam
addikt
válasz
Kapcsold ki a GPS-t, nálam megoldotta a problémát. Ha be van kapcsolva, nálam folyton ébren van a telefon, az okát ne kérdezd, mert nekem sem sikerült rájönni.
-
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #12190 üzenetére
Köszi, fenn is van!
-
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95 #12173 üzenetére
Nálam is fent a B394, azért mondhat bárki bármit, korrekt dolog, h bár nem kapjuk meg a 7.0-át a hardver követelmények hiánya miatt, még mindig csiszolgatnak, szépítenek ezt azt, na.
Illetőleg bedobom a közösbe saját Google Drive-os megosztással az eddigi leghasználhatóbb P8 romokat, ahonnan normális sebességgel jön (többek között) az új B394 is. Remélem hasznát veszitek.
[link]Illetőleg, tudja valaki mi értelme ennek az android system webviewnek? Semmi előnyét nem látom, tiltott állapotban is megnyílnak a weblapok az alkalmazásokban a "chrome erejével"...
-
EzFoglaltNév
csendes tag
válasz
Anonymus95 #12180 üzenetére
Folyamatban van a dolog.
A T válaszolt, azt írják, hogy nekik az a dolguk, hogy a szervíz véleményét független szakvéleményként fogadják el, így további vizsgálatot nem kezdeményeznek. Ellenben a következő számlámon bruttó tízezret jóváírnak, a kölcsönös megelégedés jegyében.
A Huawei válaszát várom, az előbb küldtem el nekik a levelet. -
chros
őstag
válasz
Anonymus95 #12177 üzenetére
Es ha meg garis es te tenyleg nem csinaltal vele semmit, akkor valoban ne hagyd annyiban.
Pl a T-tol is kaphattad ugy a telot: pl valaki ugy vitte vissza anno, es te ujkent kaptad meg!Mit jelent, hogy nem muxik a wifi?
-
EzFoglaltNév
csendes tag
válasz
Anonymus95 #12175 üzenetére
Miután tegnap éjjel feltúrtam a netet, hogy kiokosodjak valamelyest a témában, én is arra a lehetőségre jutottam, hogy gyárilag unlockolva vehettem a telót. A szervíz buherálására nem akarok komolyan gyanakodni, az már tényleg a világ vége lenne.
Ahogy olvasom, a bootloader nyitása egy hivatalos, legális dolog, a Huawei oldalán lehet kérni kódot hozzá. Ha ez ilyen, akkor miért jár vajon garanciavesztéssel?
A kérdés már csak az, hogy mit lehet kezdeni ezzel a helyzettel. Bele kell törődni, hogy így jártam? Vagy érdemes reklamálni a T-nél? -
feloman
aktív tag
válasz
Anonymus95 #12169 üzenetére
Köszi, legközelebb kipróbálom így is
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12161 üzenetére
Skype bezavart. 4 napja lett felrakva, letöröltem (mert meritette) és azóta jó, Vissza rajtam és megint szar. Szóval a skype.
-
chros
őstag
válasz
Anonymus95 #12157 üzenetére
Nagyon koszi, ez nalam is igy van. Akkor ez nem bug, hanem feature!
@(#12158) csipszikutya:
ebben meg nem tudok segiteni, mert meg nem telefonaltam! -
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #12063 üzenetére
B390en vagyok sajna, nincs már gyári.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #12067 üzenetére
Tudsz telepíteni busybox-ot? Xposed Framewokr megy-e? Modulok? Viper4Android? ... Én is próbáltam annak idején, de kb. semmire nem jó.
-
NandorHUN
addikt
válasz
Anonymus95 #12064 üzenetére
Kingoroot app az nem root, nem is értem hogy lehet annak nevezni. Ha valaki rootolja a telefonját, akkor azok a funkciók amiért ezt teszi gyakorlatilag teljesen elérhetetlenek ezzel a megoldással, így hülyeség is így hívni.
Xposed működik talán? És a Viper4Android? És a Lucky Patcher? - Nem? Akkor ok.A gari meg nem veszik el rootolással, Huawei soha nem tett olyan hivatalos kijelentés, hogy garivesztést jelentene a root, pont ahogy LG, HTC se. A rootolásból eredő hibát pl. ha CPU-t kisütöd nyilván nem javítják, ezen felül minden nem rootból eredő hibát ugyanúgy szervizelnek.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #12057 üzenetére
Nem azzal volt a problémája hogy segítesz,hanem hogy milyen hangnemben teszed...
-
Grecky
senior tag
válasz
Anonymus95 #12057 üzenetére
Ezt biztos nekem akartad válaszként küldeni?
Ha igen, akkor nem állítottam, h szakszerű SW frissítés és nem is helyeseltem, pusztán leírtam a tényeket, hogy mi történik, ha eképp frissít. -
bkiky01
senior tag
válasz
Anonymus95 #12043 üzenetére
Sztem meg fölösleges visszamenni B170-re B323-ról.. Simán okés volt a B370 utána meg a B393..
Factory reset-ek kíséretében..
De te biztosan mindent "rohadtul" tudsz.. -
bkiky01
senior tag
válasz
Anonymus95 #12031 üzenetére
Köszönöm, láttam, először B370 és utána magától érthető. A kérdés után vettem észre, h van már B393 is..
-
gianone
őstag
válasz
Anonymus95 #12031 üzenetére
De ettől még nem igaz, amit leírtál. A gari már a BL-nyitástól ugrik, sok helyen, sokaknak, akár hivatalos levélben is megírta Huawei. Megint más kérdés, hogy mi a TMX gyakorlata. Ami általában az, hogy nem foglalkoznak vele. De csak általában. A fórum legnagyobb Huawei-guruja, aki a legtöbb ilyen készüléket látta (de már sajnos nem aktív tag), többször elmondta, hogy igenis dobtak vissza telót, ha olyanjuk volt. Gondolom, valami nehezen javítható probléma lehetett, és egyszerűbb volt visszadobni. Szóval ez megint az az eset, hogy érdemes szerintem olyanokat állítani, amiért felelősséget is tudsz vállalni. Mert aztán jönnek ide vissza sírni, hogy "de hát ti azt mondtátok, nem ugrik a gari". Sokkal egyszerűbb, azt mondani, hogy jogilag bizony ugrik, de a gyakorlatban kicsi a kockázata, hogy nem csinálják meg. De igenis van kockázata, és ezt jobb, ha mindenki tudja. És ezt mondom úgy, hogy mindig kinyitottam a BL-t. Egyébként meg ahogy írták, ha vissza is zárja az ember, IMEI alapján tudják, ha nyitókód huaweies. Más kérdés, hogy visszazárva aztán végképp nem erőlködnek, hogy lekérjék az adatokat.
-
törölt tag
válasz
Anonymus95 #11997 üzenetére
Nem, sajnos egy-két funkciónál mindegyik alkalmazás a beállításokat nyitja meg.
Szerintem, ha valami miatt ugrott a garancia, akkor mindegy mivel viszem vissza...
Az android mókoláshoz nem értek, az előzőmön a Kingo rootot használtam, ami csak pár gombnyomás volt, de hogy mit hagyott a telón azt nem tudom. -
Goxi
tag
válasz
Anonymus95 #11986 üzenetére
Huawei browser? Amit a 6os főverzió már nem kapott meg? Honnan lehet leszedni?
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #11997 üzenetére
Csak makulátlan legyen a telefon állapota, mert ha már rászart a légy ugrik a garid... Legyen bármi baja...
sry
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #11990 üzenetére
Nem. Akkor rááll H+, 3G-re. A városban van mindenhol 4G, kint faluban csinálta ezt, de egyböl megtalálta utána a vodát, ahogy megkerestettem vele.
Végülis mostmár nincs baj, meg REDem van, szóval nem nagyon izgat, csak figyeljetek rá. -
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #11981 üzenetére
Köszi!
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Anonymus95 #11970 üzenetére
Sikerült megnézni a build számot,erre melyik frissítést lehet rárakni?[kép]
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #11973 üzenetére
Ja,nem tettem hozzá, hogy belső sd-ről nyomattam 3 combossal.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #11970 üzenetére
Én B222-nél a három gombossal tettem fel a 392-t. Miért nem működik? Vagy csak a 393-al nem működik?
-
ToBeY
nagyúr
válasz
Anonymus95 #11968 üzenetére
Köszi a választ este megnézem a pontos bulidet.
Az biztos,ha menüből rányomok a frissítésre nem talál semmi updatet.mi az a 3gombos?
ps:már nagyjából átfutottam az összefoglalót,csak egy-két dolog nem világos.
-
KGY81
újonc
válasz
Anonymus95 #11941 üzenetére
Köszönöm
-
grafnet
veterán
válasz
Anonymus95 #11937 üzenetére
Próbálkoztam, nem sok sikerrel.
Itt meg nem volt erőm keresni, de emlékszem, hogy írta vki hogy van a családban a kis tesó.Csak egy tesztet kellene megcsinálni...
-
s1ru2
aktív tag
válasz
Anonymus95 #11921 üzenetére
Nézegetek majd még mert egy Firefox rendszeres Panasonic uhd tv re próbálom küldeni.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #11909 üzenetére
Vágom ezeket. Ott volt a kis ikon, erre mindig figyelek mert a telefonra ébredek mindig. Kikapcsolva nem volt, nem merült le mert töltön volt és 100%on vettem le.
2 ébresztöm is van a lustaságom miatt, mindig felkelek rá. Hangerö sem volt levéve, aktiv volt.
Este frissitett valamiket a store, lehet az kavarhatott be.Minstrel: jobb hüvely ujjammal szoktam feloldani a képernyöt és ha nagyon a széléröl huzom, akkor néha nekem is csinálja
-
lumpika
tag
válasz
Anonymus95 #11883 üzenetére
Ez gyakorlatilag egy fehérlista, mármint hogy ezeket az appokat ne vegye figyelembe optim. során(ne lője ki).
-
gegekutas
aktív tag
válasz
Anonymus95 #11897 üzenetére
Teljesítmény módban használom.
-
gegekutas
aktív tag
válasz
Anonymus95 #11897 üzenetére
Se messenger,se facebook,auto fényerő be van kapcsolva,szinte sötét szobában wifin keresztül youtube koncert videó nézés közben jött össze.Amùgy 4g-t nem használtam ebbe a 2napban.
-
Murdock1981
tag
válasz
Anonymus95 #11894 üzenetére
Meglepődtem nagyon. Eddigiek alapján a 7 óra kijelző idő is össze jöhet, de már az 5 is nagyon jó lenne. No majd teszek fel képet ,meddig jutott.
-
Murdock1981
tag
válasz
Anonymus95 #11890 üzenetére
Én is ezt csináltam. Töröltem a frissítést, majd frissítette magát a play áruházbol,semmi mást nem állítottam. Tegnap 3 óra kijelző időm volt, most 2 óra kijelző idő mellett merült 30%ot. Semmi mást nem állítottam, nem tiltottam le semmit, minden úgy van ahogy eddig használtam.
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #11890 üzenetére
Oh mar regen nem tilthato.Legalabbis nalam.Most minden engedelyt megvontam,kiveve a tarhelyet.Meglatjuk,hogy alakul.Bar eddig sosem volt gondom vele,mindig ilyen 3% korul mozog a fogyasztasa.
-
<>jana<>
senior tag
válasz
Anonymus95 #11883 üzenetére
Anonymus95
Az összes alkalmazás itt engedélyezve van.
Nálam csak a gyári alkalmazások vannak , és a Viber -
AthlonXP
őstag
válasz
Anonymus95 #11879 üzenetére
Nem lehet, ezért kérdeztem, hogy van-e olyan beállítás, amivel ez változtatható.
Ha automata fényerőn van a teló és sötét helyen vagy vele, akkor leveszi a fényerőt. De a fényerő állító csúszka, az változatlan marad, továbbra is a normál fényerő erejét látni rajta, amire be van állítva. Ahhoz hiába nyúlok, ott nem fog változni a levett fényerő szintje.
Nappal nincs vele gond, vagy világos helyen, csak így este, kis fényerőnél. Persze, nem vakít annyira a sötétben, ez jó, de túlságosan is..
Na mindegy, ez ilyen akkor. Végül is nem nagy dolog, csak mondom hát ha...Egyébként teljesen elégedett vagyok a telefonnal, nem bántam meg, hogy lecseréltem az Xperia Z-t erre ( amit azóta el is vittek egy húszasért.. )!
-
dino 13
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11848 üzenetére
Ezt már én sem értem.Újra csináltam az egészet,leírás szerint,B300>B170+vendor>OTA200. Most megy a B393.Sem 170-en sem 200-on nincs atófényerő,és duplakopp indítás. Itt valami más baj lesz. A régebbi frissítési menet
336>B300>B170+vendor>OTA200>B370>B392 volt.Tudom hogy kellene működnie az autófényerőnek,de ez nem tudja. Valami tesztprogram nincs amivel meg lehet nézni a szenzort? A duplakopphoz is ez a szenzor kell?
-
Toncsiii93
tag
válasz
Anonymus95 #11873 üzenetére
Köszönöm a segítséged!!
-
Toncsiii93
tag
válasz
Anonymus95 #11866 üzenetére
GRA-L09C900B323 Tmobile os rom van rajt
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #11869 üzenetére
Én magamat egy abszolute végfelhasználonak tekintem. Kifizetem azt a pénzt a termékért amit kérnek érte és csak használni akarok ugy, ahogy kell. Tudom, tudom milyen szép álomvilágban élek én...
Jó ez a droid is, 10/8 alaklommal meg vagyok vele elégedve.
Azt akarom a telefon esetében is mint most az osx-nél. Lehajtom, van, hogy 2 napig azt sem tudom, hogy hol van és mikor kinyitom a lapost az fogja magát és müködik, nem merült random %-ot az akku, nincs képernyöfedvény
Hallottam én is ezt azt az iphonerol, lehet megszopom majd vele rendesen, dehát...
Eddig telefonbol az L800al voltam legjobban megelégedve, ha nem töröm össze akkor lehet, hogy még most is használnám. -
Mátésum
aktív tag
válasz
Anonymus95 #11854 üzenetére
Ok, köszönöm a segítséget.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #11854 üzenetére
Néztem, igen de semmi. Most az elkövetkezö 3 honapban igen kellene, hogy tudjon kommunikálni a kettö és nincs kedvem emaillel szopozni majd mobilnetröl illetve az sd-t se ki-be pakolni egyikböl se.
Szabcsizz: El fogom hagyni a Huaweit, nagyon nem jött be nekem, pedig vásárlás elött utána jártam rendesen. Következönek a Samu Note 8at várom meg, hogy mit fog tudni és persze az új iphone plust. Ha nem lesz csillagászati az összeg akkor arra nevezek be, ha nem akkor 7 plus.
Van itthon pár apple eszköz amikkel teljesen meg vagyok elégdve az én felhasználási szokásaimmal amig ezt a huawei/android eddig nem nyujtotta. Bár a csamcsung féle droidtol félek, mert droid és csak a P8bol tudok sajnos kiindulni, de hát majd meglátom. Eddig az applere vágyok inkább.
Flamet nem akarok kelteni, távol álljon tölem. -
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #11857 üzenetére
Ezek ki vannak kapcsolva, de itt nem az a probléma, hogy a 4G be van kapcsolva, hanem valami folyton ébresztgeti a telefont. Amint bekapcsolom a GPS-t, a Play szolgáltatások fogyasztása durván megugrik, jelenleg 37,27%-on áll.
Az ok, hogy nem mondtad, hogy kapcsoljam be a GPS-t, de szerinted normális az, hogy ha bekapcsolom, akkor szinte folyton ébren van a telefon?
(#11858) Sofian: Na ez meg a másik, nem azért használok okostelefont, hogy mindent ki kelljen kapcsolni.
-
Sofian
őstag
válasz
Anonymus95 #11857 üzenetére
Alapvetőne vegyen egy 3310-est és akkor is majdnem ezt a funckionalitást kapja...
Sztem ennél már a 10-15000 mAh-s powerbank is jobb megoldás.. -
Ronam
addikt
válasz
Anonymus95 #11841 üzenetére
-
Mátésum
aktív tag
válasz
Anonymus95 #11850 üzenetére
Köszi! B222 volt rajta. Telekomos, független ROM-mal, azt frissítettem szerviz menüs módszerrel. Akkor tehát erre majd, ha lesz alkalmam, felnyomom a 393-at, az nem darálja le, csak frissíti? Az szuper lenne.
-
Murdock1981
tag
válasz
Anonymus95 #11848 üzenetére
Sikerült az első link alapján, csak 5ször elkellett rontani a mintát, utánna kérte a kódot. Köszönöm szépen.
-
válasz
Anonymus95 #11834 üzenetére
Azért anélkül, hogy pontosan ismernéd a szóban forgó cég IT szabályzatát, ilyet nem kellene nyilatkozni. Lehet, fekete-fehéren benne van, hogy user nem módosíthat a telókon. Ha szigorúan veszik,akár ki is rakhatják ezért.
-
dino 13
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11836 üzenetére
A build: GRA-L09C432B392 bekapcsoltam mindkettőt, de semmi, mintha nem is lenne. Van hozzá ablakos tokom, az legalább működik. Nem annyira gáz, de azért aminek működnie kell, azt úgy szeretem, ha működik.
-
dobost
senior tag
válasz
Anonymus95 #11826 üzenetére
Sajnos kézi romolás nem opció számomra, mert IT cégnél dolgozom, ahol biztonsági okokból nem engedélyezik céges telefonokon.
Másnak is van olyan, hogy 336on elfelejt hangosan csörögi vagy rezegni? -
Deedays
tag
válasz
Anonymus95 #11791 üzenetére
Telekomos iptv beltéri egységgel nem tudod.
-
migabi24
nagyúr
válasz
Nem valamilyen DLNA eszköz kell még hozzá
-
Exelsior24
aktív tag
válasz
Hát szerintem így még nem, nekünk egy régebbi hagyományos LCD tv-nk van, vettem hozzá egy Chromecast 2-tőt és rá van csatlakoztatva HDMI-n és így tudom átküldeni a telefon képét vagy akár filmeket is átküldeni rá.
Szóval ha van rajta HDMI csatlakozó akkor te is max úgy tudnád ha vennél hozzá valamilyen ilyen okos média lejátszót vagy stream eszközt és rákötnéd. -
bokrosolajos
őstag
válasz
Anonymus95 #11767 üzenetére
Köszi gianone és Anonymus95!
Visszaállítottam gyárira, bekapcsoltam beállításokban, közben láttam, hogy kirakott parancsikont is az oldalra, de most mindig kezdőképernyővel indul a böngésző!
Autós tartóra valami javallat? Amiben nem rázkódik, mint bice-bóca kezében a friss kocsonya?
-
Bkrisz9
őstag
válasz
Anonymus95 #11760 üzenetére
B391-en nálam látható. Egyébként nem beállítás mert magától csinálja, nem lehet kikapcsolni.
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #11752 üzenetére
Azt nem értem, hogy ha telepítés előtt nyomtam egy factory resetet, utána jött a 393 (és csak software update-et írt telepítéskor) ,akkor hogy volt csak 6 giga szabad helyem utána? Ha ez full rom, akkor nem csak updatelni kellett volna neki, nem?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #11752 üzenetére
Kössz má'!
-
Minstrel
senior tag
válasz
Anonymus95 #11740 üzenetére
Köszi (#11740) Anonymus95 és (#11741) NandorHUN Így már oké.
-
Murdock1981
tag
válasz
Anonymus95 #11745 üzenetére
Nekem sem változott.
-
bexinho23
őstag
válasz
Anonymus95 #11736 üzenetére
Köszi, hogy kipróbáltad. Akkor nem tudom mi lehet nálam a probléma.
Konkrétan nem indul el a Google Voice, pedig a tanítás során mindháromszor pipát kaptam. -
kurtos
csendes tag
válasz
Anonymus95 #11734 üzenetére
Köszi,pont azt csinálom!
-
bexinho23
őstag
válasz
Anonymus95 #11718 üzenetére
Tudom, hogy nem működik magyar nyelven.
Angol nyelve alapértelmezetten is angol US-en van.
A kérdésem úgy szól, hogy az "ok google" betanítást végrehajtottam, és ha a mikrofont előhozom (voice asszisztant), akkor jól működik. Viszont ha pl. főképernyőn vagyok, és elhangzik a betanított szöveg, akkor semmit sem reagál a telefon. Közben annyit sikerült javítanom a helyzeten, hogy a beépített huawei hangébresztőt beállítottam ok google-re, és tasker-ben készítettem egy olyan profilt, hogy ha kikapcsolt képernyőnék "ok google"-t mondok, akkor ugye elindul a huawei hangcucca, és ezt azonosítja a tasker, ami elindítja a google asszisztent. Viszont ez így nem 100%-os.
Tehát a kérdésem még mindig él, hogy légyszíves próbálja ki valaki, hogy az "ok google" működik-e nála.
-
szemesi69
addikt
válasz
Anonymus95 #11722 üzenetére
6-ról vissza állt 5-re, majd újra 6-ra? Mi lett a build? Itt simán vissza lehet állni, semmi rollback nem kell hozzá? Az oké, hogy 200ról ment 392-re, de vissza felé is simám megy?
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Anonymus95 #11720 üzenetére
392rol tettem vissza a 200ast,de nem akart elindulni a. Playboy áruház,ezért visszaraktam a 392t,de most sem akar,csak fehér képernyő van.
-
bokrosolajos
őstag
válasz
Anonymus95 #11687 üzenetére
Volt FR reset, méghozzá a FULL ROM csere előtt, de mindegy is, mert az nem okozna ilyen cache(?) problémát!
A hiba csak akkor jelentkezik, ha külső SD van megadva elsődleges tárolóhelynek a fotó alkalmazáshoz. Belső memórián egyből látszik.
Ráadásul egy csomó SD-re írt képfájl 0 byte mérettel látszott PC-n keresztül, meg sem lehetett nyitni, pedig telefonon minden látszólag rendben volt, nyitható, szerkeszthető volt mindegyik
Most át tettem Belső SD-re, aztán meglátom. Legfeljebb másolgatok időnkéntNekem a 6-os Androidnál nem tűnt fel, hogy bármennyivel is jobb lenne az akku idő. Sőt, eddig szinte csak hiányosságokat tapasztaltam a 222-höz képest.
ui. a P10-est látva örülök, hogy csak egy P8-asom van a többi külalakra meg sem közelíti ezt a szintet!
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Anonymus95 #11694 üzenetére
Azert is javaslom inkabb az elotte valo FR-t,mert rendszerinditasnal hajlamos behalni.Csak tolt,es tolt.Persze ilyenkor a szervizmenube lepve,orvosolhato a gond.Fogjuk fel szorszalhasogatasnak.
-
csipszikutya
senior tag
válasz
Anonymus95 #11704 üzenetére
Engedélyeztem, jó ötlet!
Dehogy sütöm ki, nincs kedvem elrontani. Tanultam is anno róla és utána is olvastam az elektrokémiának
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- TCL LCD és LED TV-k
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Kuponkunyeráló
- ASUS notebook topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti / 16GB / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest