- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bkiky01 #12044 üzenetére
Rendben, te tudod.
Nem véletlen lett ez javasolva..és nem én találtam ezt ki.. a B170 az, ami a T-s cuccokat kiüti és így gond mentesen független rom-ra tudsz térni!
Mi lett a Build számod, ha szabad kérdeznem?stnorcy
Nálam is abszolút stabil. Nincs vele gondom.
Az összefoglalóban találsz linkeket és leírást, miként és hogyan kell frissíteni, illetve letölteni honnan tudod. -
Anonymus95
senior tag
válasz
bkiky01 #12033 üzenetére
Tévedsz... Telekomos romod van, így B170+Custom/Vendor mappa, OTA B200, majd a B393 Full...szerintem rohadtul egyértelműen le van írva...
gianone
Valóban a BL nyitás garancia vesztés. A root is hivatalosan az, de csak a tapasztalatomat mondom el, ahogyan más is tette ebben a kérdésben. De érdemes inkább vigyázni és megelőzni a bajt természetesen. -
ataman
aktív tag
válasz
bkiky01 #1950 üzenetére
Szerintem nagyon jópofa dolog a Fénnyel festés (a Fény graffitit, meg a Csillag útvonalakat próbáltam), meg a de csak ez miatt választani telefont tényleg badarság. De a Time-lapse szerintem sokkal jobb móka. Én ezért ajánlom a P8-at!
Ja, meg - amint talán láttátok is - elkészült és publikálva lett a Téma összefoglaló első változata! Ne kíméljetek a kritikáitokkal, ötleteitekkel. Privátban szívesen fogadom őket! Ide már elkezdtem összeszedni a következő összefoglaló-frissítés ötleteit.
Egyébként végre sikeresen frissítettem 3 gombos módszerrel a B134-et B196-ra, mivel a T-s build csak nem akart semmilyen frissítést felajánlani. Az egész szombat éjszakám szinte ráment, kiderült hogy az SD kártya lehetett a ludas. Letöröltem, formáztam teljesen, csak akkor tudtam frissíteni, addig mindig csak a Software install failed! üzenet fogadott a frissítés indításakor.
Már csak az a kérdésem, hogy vajon a B200-ra frissítést felajánlja (és vajon mikor?), vagy rakjam fel inkább azt is kézzel?!
-
-
V.Stryker
nagyúr
válasz
bkiky01 #1950 üzenetére
Nem tudom hol vennéd. Ha pl a Telekomnál, akkor a P8 lehet jobb választás, mert habár egy 10k-val drágább, de kapsz hozzá egy TalkBand 2-őt.
Ha csak simán a két készülék között kéne választani...hát erősen a Honoron gondolkodnék az újjlenyomatolvasó és a nagyobb akku miatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- BestBuy ruhás topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 1 / 2
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Steam topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 14" HD I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest