- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 55 - bemelegítő kör
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
#58219008 #13408 üzenetére
Ezzel csak az adatokat törli. (egyébként érdemes a frissítés után ezt megcsinálni. Még is csak android főverzió váltás történt.)
Ha vissza szeretnél térni, akkor egy B300-a végű rom-ot kell feltenni és után egy B200-as végű rom-ot. Így kapod vissza azt, ami valószínűleg rajta volt. Ha szeretnéd, akkor részletesen elmagyarázom és segítek benne. -
NandorHUN
addikt
válasz
#58219008 #12023 üzenetére
Nem az első telefon amit rootolok és nem az utolsó sem. Idági egyik készülékkel se küldtek el, LG-nél még alaplapot is cseréltek a telefonban még posszankotam is, hogy rootolhatom majd újra...
Nyitottam már HTC, LG, Oppo, Samsung telefont is. Mondjuk idáig Huawei és Samsungot egyszer se vittem gariba, mert nem volt velük bajom, de sose küldtek el nyitás miatt. Pedig HTC-nek és LG-nek még túlfeszetlem is a processzorát.
-
NandorHUN
addikt
válasz
#58219008 #11996 üzenetére
Ha rootoltad hagyományos verzióval akkor elvileg Huawei tudja, hogy elkérted a nyitókódot.
De van egy másik megoldás is nyitáshoz, ami 1 Euroba kerül, azzal elvileg nem látják központilag, illetve van egy másik fizetős progi is ami elvileg észrevétlenül vissza tudja zárni a telefont Relocked-ről Lockedre.Viszont amennyire tudom ha rootolod is se ugrik a gari, Huawei tett is erről egy sejtelmes kijelentést, miszerint nem feltétlen veszted el a garnciát ha rootoltad. Nyilván ha olyan kár éri a telefont ami ennek a következménye akkor érthető, ha nincs gari (pl. CPU feszt emelted meg), de ha telefon kapcsolója vagy vmi más romlik el, akkor elvileg ugyanúgy gariztathatod.
Amúgy én még egyik telefonommal se kerültem problémába rootolás miatt, pedig volt már több márkától is készülékem.
-
Anonymus95
senior tag
válasz
#58219008 #11996 üzenetére
Play áruházban nem találtál megfelelő kapcsolókat? Sok található, ami nem a Beállításokhoz visz.
A másik. Root nem jár garancia vesztéssel..egybekent ha netán szervizbe vinnéd a telefont, akkor úgy is csinálsz egy factory resetet, ami törli az egészet. Ha meg annyira belemásztál a rendszerbe, akkor meg rádobod a rendszert és újratelepíted. Nyoma sem lesz semminek.
Harmadszor pedig..nekem még egyszer sem dobták vissza a telefonjaimat azért mert rootolt volt a telefon..
Ha szoftver hibával küldöd szervizbe..akkor nem kizárt hogy azt mondják, hogy ez nem garanciális..de a gomb, vagy kijelző miatt pld, akkor semmi esetre sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Google Pixel topik
- ASUS RT-AC68U
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest