- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
etrop01
tag
Na a fene se gondolta, hogy ilyen lassú a munkahelyi net de elvileg megvan, íme: update
Remélhető letölthető állapotra sikerült csinálni. -
etrop01
tag
Éppen most töltöm fel ezt az update-et a driveomra. Megpróbálom majd megosztani bár nem próbáltam még, főleg nem telefonon, de ha este hazaértem biztos felrakom.
-
etrop01
tag
Sziasztok, mostanában elkezdett magától újraindulgatni a telefon, mással is volt már ilyen? Mi lehet a gyógyír rá?
-
etrop01
tag
Hol lehet a hangpostat kikapcsolni, nem találom
-
etrop01
tag
Sikerült nekem is betörni a hátsó plexit, lehet azt külön cserélni vagy egész ház cserés így, úgy emlékszem volt már itt hasonló tapasztalat? Köszi előre is
-
etrop01
tag
Hát én kipróbáltam ezt a csatornaváltós dolgot de nem segített.
-
etrop01
tag
válasz
grafnet #13919 üzenetére
Van egy rpi3 amin kodizok gondoltam kipróbálom azzal is, ugyanezt csinálta alig akarta betölteni a filmet amíg kapcsolódva volt a Bt hangszóró amint lecsatlakoztattam gond nélkül ment ugyanaz a film.
Ezt a másik csatornát a rouernél kell állítani ugye? Mindegy mire csak más legyen vagy van ajánlott? -
etrop01
tag
válasz
Anonymus95 #13895 üzenetére
Nemrég vettem egy JBL külső hangszórót egyből észrevettem én is ha hallgatom úgy a zenét hiába vagyok wifin minden gyök kettővel történik. Elkönyveltem h wifi meg Bt nem szereti egymást ennyit tud. Pedig nekem nincs semmi plusz appom se a telón.
-
etrop01
tag
Innen rendelt már valaki? Jók a tapasztalatok?
-
etrop01
tag
Sziasztok,
Pin kód van beállítva a telón amit a minap ki akartam kapcsolni de csak rendszergazda tudja, ezt mennyire bonyolult megoldani mert annyira nem fontos csak ha egy két perc az egész?Köszi a segítséget
-
etrop01
tag
válasz
Anonymus95 #12245 üzenetére
Remek, újabb hiba remélem csak az esExplorer nem tudja kitomoriteni, otthon gépen még megnézem.
-
etrop01
tag
Sziasztok!
Egyszer már frissitettem a frimeware finder app-al gond nélkül 392-re. Most gondoltam megcsinálom 394-re is de ez a képernyő fogadHa a fojtatasra megyek csak 0% áll a progress. Ez normális? Vagy mi a teendő ha már leszedtem a valaki álltal linkelt másik oldalról a frissítést. Láttam az összefoglalóban írtakat csak nem tudom atmasolni SD kártyára a cuccot 😁 van más módszer?
-
etrop01
tag
válasz
Murdock1981 #12207 üzenetére
Köszöntem
-
etrop01
tag
válasz
Murdock1981 #12203 üzenetére
Tudsz adni linket hozzá?
-
etrop01
tag
válasz
fruktoz9505 #11797 üzenetére
Most, hogy így rakerdeztel megnéztem én is és másfél órát írt ahogy állt éppen a töltő nem tudom pontosan hány százalék mindegy is mert rá kb 3 órára töltött 100-ra...
-
etrop01
tag
Azt tudja valaki, hogy miért 15 másodpercig csörög mindeki mikor hív? Nekem túl rövidnek tűnik gondolom átkapcsol hangpostára, ki lehet kapcsolni ezt valahogy?
-
etrop01
tag
Hali!
Szintén 24ezere hoztam ki P8-at,egész korrekt kis telefon, az tetszett benne a legelején h akárhányszor ébresztettem fel mindig más zár képernyő volt, azóta rájöttem ez a magazin stilus, tele is pakoltam képekkel de mostmár nem csináljaez lehet a plusz képek miatt vagy valami mást is elnyomtam?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem mindenki a TSMC 2 nm-es node-jára vágyik, de van egy nagy probléma vele
- Milyen egeret válasszak?
- Óvodások homokozója
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Nintendo Switch 2
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- OnePlus 7T Pro 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple IPhone 14 Pro Max GOLD 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 86% AKKU
- iPhone 11 pro max Gold , független 64GB
- Apple IPhone 14 PLUS PURPLE 128GB KÁRTYAFÜGGETLEN 96% AKKU
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest