-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anonymus95
senior tag
válasz
bogabi #10793 üzenetére
nem értem mit mondasz, mert azok a magyar Buildek a jók amik az összefoglalóban vannak. És linkelve mellé a huaweiblog weboldal illetve az új alkalmazás
A magyar Huawei hivatalos oldala ahol a telekomos ROM-ok vannak, az itt nincs kint.
Csak attól mert a Telekomban vette a telefont még előbb meg kellene nézni mi van a telón..ez is meg szokott lenni..mert írják hogy B200 vagy B222
Akkor kérdem..miért a B336 meg társait akarja feltenni? Ott van hogy B39x tegye fel azokat.
Az a baj, hogy mert telekomnál veszi, azt hiszi akkor azt is kell rátenni.
Azzal sincsenek tisztában sokszor, hogy a független ROM és a telefon függetlensége nem azonos!!
Ha meg véletlen Telekomos ROM van a telón..(ami mostanában már szerintem nem igazán van, mostantól oedog már egyáltalán nem mert nincs több P8) akkor meg kellett írva, hogy érdemes független ROM-ra áttérni es hogy mi a menete. -
milu44
aktív tag
válasz
bogabi #10498 üzenetére
Szerintem ha romot linkeltek akkor eleve a huawei-es oldalt is tudjátok így linkelni.
Amúgy nem semmi hogy a csávó mire rá nem jött.
Bár az fura hogy az updatefindert készítők miért nem jelezték az emberek felé hogy így is el lehet érni a letöltést.
Bár a huawei is közzétehetne egy ilyen elérést a telefonok romjaihoz alapból, és a többi mobil szolgáltató is szerintem.Szerintetek?
Plussz most néztem a changelogokban van magyar leírás is. -
Anonymus95
senior tag
válasz
bogabi #10452 üzenetére
Hát erről előbb kellett volna tájékozódni..:/
Most egy teljes frissítési kört kell tennem, hogy áttérhess a független romokra.
B300 rollback rom, B170+Custom/Vendor mappa, OTA B200, majd kézzel a B391
Ez a legújabb rom.
A részletes frissítés menetéről az összefoglalóban a boogiemano leírásában olvashatsz. Elő vonalban segítettem neki, majd az alapján és a tapasztalatok alapján készített egy leírást, szóval bízhatsz a tartalmában. De ha elakadsz írj nyugodtan, szívesen segít a fórum!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Note 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest