Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Anonymus95

    senior tag

    válasz djbelo #12370 üzenetére

    Milyen telóra váltottál?
    Minden jót!

    Roppy
    Ilyen rövid idő alatt nem fog fény derülni a javulásra, mert miután törölted a frissítéseit, újra is kell települnie, az adatokat újra kell generálnia..és ha beállt, csak utána nyugszik le (amennyiben sikerrel jártunk) 1-2 órának el kell telnie. Beállításokat újra meg kell nézni, mert van ami elállítódik. Pld a Beállítások, Speciális beállítások Biztonság, Alkalmazások hozzáféréssel-en belül kapcsold ki.
    Helyhozzáférést nézd át. GPS-t kapcsold ki (mert ugye a GServiceFix kéri, hogy kapcsold be)
    Biztonsági mentés és visszaállítás a Speciális beállítások nál ki van e kapcsolva?
    Fiók beállításoknál a szinkronizációkat nézd át újra, mert pld a személyes adatok szinkront visszakapcsolja magának..vedd ki és a többit is, ha még mást is bekapcsolt, ami neked nem kell.
    Egyenlőre a GServiceFix-et hagyd. A Wifit kapcsold ki éjszakára és ha feltöltött, vedd le töltőröl mielőtt elalszol. Így nézd meg reggel, hogy volt e ébren a telefon az éjszaka folyamán. Következő este ugyan ez, csak wifi maradjon bekapcsolva, de minden más ugyan így. Töltsd fel, elalvás előtt, csinálj egy takarítást a telefon kezelővel, előzményeket ürítsd vedd le töltőröl és menj aludni. Reggel pedig nézd meg hogy így felébredt e. Ha csak 1x-2x, akkor jó.
    Napközben nekem is sűrűbben fel felébred a telefon 2 nyomigatás közben mert csak ezt meg azt csinálok...
    szinkronizál..stb. de éjszaka miután leteszem reggeli nem nyúlok hozzá...ott derül ki hogy na mi is van valójában. Nappal nem lehet jól tesztelni, mert mint mondtam, több aktivitás is van. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák