- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trobi28
addikt
Én értem (elsőre is megértettem
) a problémát. Azt kevésbé, hogy miért ekkora gond ez?
1. halláskárosodást nem szenvedhetsz tőle, hiszen előtte is hallgattad maxon és nem okozott akkor sem. A külső hangzavar irreleváns ebből a szempontból. Nem ad le akkora hangerőt, mondjuk kellemetlen, de ennyi
2. amennyiben hosszútávon nyomatod maxon, na az előbb utóbb biztos halláskárosodást okoz.
3. ha ez Téged zavar, mielőtt leveszed a fülest, vedd le a hangot isNem kötekedni akarok, én kifejezetten örülök, hogy mindig megjegyzi az előző hangerőt, bármilyen eszközön is hallgattam (füles, saját hangszóró, bluetooth)
-
törölt tag
Én most elsősorban a szoftverek futását tesztelgetem, főleg memkariról. Majd rakok be eredményeket dél körül.
Más szempontból egyelőre még nem teszteltem, de nincs 24 órája, hogy fenn van
Szóval ne bízz meg bennem, de az eddigiek alapján, ez a legjobb.Kipróbáltam az általad felvázolt fejhallgató ki-behúzás esetén, megjegyzi a fülhallgatóhoz tartozó, korábbi beállítást.
Tehát, a média hangereje, külön a hangszóróra, és külön a fejhallgatóra vonatkozóan tárolódik.
Simán, az első szembe jövő YT videóval teszteltem.Vision93
Ha a gyári gari megteszi, akkor ebay szerintem a legolcsóbb választás. -
Bkrisz9
őstag
Mellékes megjegyzés nem kötözködés: A gyári app nem túl pontos, miért nem használsz külső alkalmazást? Ha nem utazol külföldre akkor időkép ha igen akkor accuweather vagy hasonló. Ez a betűtípus dolog vicces, eddig fel sem tűnt. Mondjuk nem mintha most látnék különbséget vagy csúnya lenne, csak a váltásnál láttam egy ugrást.
-
Grecky
senior tag
Sajnos nem lesz ez a B336 jó nekem, a betűtipus bug, és az időjárás frissítés bug is ugyanúgy benne van.
Akksiról nem tudok nyilatkozni, de vszeg nem is fogok, mert visszateszem holnap a b370-et.
Annyi pozitívum van, hogy van egy ún. felhasználók és korlátozások menü beállításokban, ahol hozzá lehet adni másik-vagy vendég profilt.
B370-re a vissaztérés hogy megy? B300->B200->OTA B370?
A B200-as spanyol link nem megy...kezdjem B170-ről? -
NandorHUN
addikt
-
Shade45
senior tag
Fotózz le éjszakai módban egy teljesen sötét helyszínt, pl a szobát korom sötétben, vagy egy szekrény belsejét, bármit ahol semmi fény nincsen.
Az elkészült képen majd fehér-zöld-piros-kék színű pontokat fogsz látni.
Valószínűleg az érzékelő "hibája", és amiatt alakulnak ki ezek a foltok, mert az optika több fényt igyekszik beengedni sötétebb fényviszonyok között, így néhány pont az érzékelőn "beég", és ennek az eredményét látjuk.
De csak tippelek, lehet, hogy totál hülyeséget írtam!
-
Szabcsizz
őstag
Megintcsak klassz lett,az értesítősáv lehúzó ikonnak köszönhetően meg marad is ez a téma jó ideig.😎👌
Más..tudtok valami jó alkalmazást ami figyeli a mobilnet forgalmát,és widget is van hozzá?Nem valami jó,hogy állandóan be kell lépegetnem a Telekom alkalmazásába,hogy megnézzem.
-
.zSoLTi.
senior tag
Én még azt vettem észre, hogy sokkal agreszívabban tényleg bezár mindent ami nem védett alkalmazás. B321-nél pl Chrome hiába nem volt védett, lezárás után is futott. Itt ha nincs berakva védetnek képernyő nyitás után szemmel láthatóan lassabban tölti be újra, tehát tényleg kilövi..
-
Grecky
senior tag
Ráguglizva a ROM verziójára, az első találatnál egy francia oldalon 4.0.1-es EMUI-t írnak, sztem ez 4.1 lesz, csak elírta a kolléga.
Van egy olyan érzésem, nem lesz gond a P8-al, és most már értem, miért késlekedtek a kiadással, hogy megkapjuk a 4.1-et.
Remélem minél hamarabb jön OTA-n, vagy lesz letölthető link. -
Grecky
senior tag
-
DJosef
őstag
Szoktam használni napi szinten a google térképet a tömegközlekedési információk miatt, és néha az autós navigációt is, de én nem vettem észre ott sem lagg-ot.
Játék nincs a telefonon.
Twitter, fórum, google play zene, film nézés ezeket használom napi szinten, ezeknek bőven elég az inteligens mód.
-
ataman
aktív tag
Bocs, hogy beleszólok, de már nagyon régóta megy az Offtopic és már lazán se nagyon kapcsolódik pont a P8-hoz a memóriakártya gariztatás. Javaslom, hogy ezt inkább a Memóriakártya topic-ban folytassátok. Megértéseteket előre is köszönöm!
-
söncö
tag
Nem a kingstontól rendeljük a kártyákat ,a beszállító pedig jóváírást ad utána ha amortizációval cserélünk. Elméletben buki nem bukunk rajta ,de a könyvelést nem én csinálom tehát nyilatkozni ez esetben nem tudok. Gyakorlatilag az biztos ,hogy pár éve már így járunk el.
-
söncö
tag
Én is nagykerben dolgozom. Nevén ne nevezzük a vörös óriást, és ha van blokk meg arti ,akkor a Kingston beszállítója által meghatározott alapján (ha van ugyanaz a termék akkor azt adom oda a kedves vásárlónak ,ha oedig nincs akkor kap egy jóváírást és adok neki egy ugyanakkora kártyát ugyanolyan sebességűt csak lehet az ára nem fog stimmelni de neki nem kell fizetnie.
Jó ,persze bolt függő a dolog ,hogy hol mennyire megengedhető a dolog de a beszállító engedi.
Te milyen színű mezben játszol? -
Grecky
senior tag
Még egy kis infó:
"Az élettartam-garanciát sokan "örök" garanciaként értelmezik, ám ez nincs így. A fogalmat elsőként a Kingston memóriák kapcsán ismerhették meg a magyarországi fogyasztók, mely a valójában azt fedi, hogy a Kingston egészen addig cserél egy memóriamodult, ameddig ezt valamelyik raktárából meg tudja oldalni." -
Grecky
senior tag
Mégiscsak fura a dolog: 22fps-t ír a telefon a videó részleteknél, win alatt (jobb klikk tulajdonságok) 22 fps-nek írja, media player classic pedig 30fps-t ír.
De egy korábbi screen videó viszont 13 fps volt, vszeg változtatja a képkockasebességet felvétel közben.porterocka:
SD-re mentek alapból, de a sreenshot videókat a belsőre menti minden esetben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egérpad topik
- Autós topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 8400F / RX 9060XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest