- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
~~~ HUAWEI P8 ~~~
Főbb szabályok:
1. Olvasd el az összefoglalót! | 2. Használd a keresőt | 3. Kérdezz, válaszolunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bekebazsi
csendes tag
válasz
bakszazsolt #4113 üzenetére
Köszönöm :-) Az lesz szerintem!
-
Attipapa
aktív tag
válasz
bakszazsolt #4158 üzenetére
Azért látod remélem Te is,hogy ez a 2.pont csak a vicc kedvéért került ide
(#4159) Pazolini
Szerintem nehezebb lenne olyat találni,akár magyar,akár idegen nyelven,ahol nem említenek negatívumot.(erre gondoltam)
Csak nézd meg itt a prohardver.hu tesztet,vagy olvasd el a mobilaréna.hu tesztet,vagy 24.hu,vagy http://www.hwsw.hu/ esetleg telefonguru.hu teszteket.Mindenütt van negatívum,ahogyan a külföldi oldalakon is,de hagy ne soroljam Neked fel jó?
Én nem lehúzni akartam ezzel a mondattal a készüléket,nagyon nem értettél meg. -
Attipapa
aktív tag
válasz
bakszazsolt #4142 üzenetére
Már bocsánat a hozzászólásért! Xiaomi topicból ugrottam át,és hetek óta olvasgatok itt,3 napja pedig ezt a telefont használom megelégedéssel!
de már nem bírom megállni szó nélkül!
1. Fiamnak G4 van és irtózatosan szar az akkuideje,Te valami különleges példányt fogtál ki,vagy a fiam fogott ki rosszat.
2. "mind a 2 kijelzője le voltak takarva." Remélem nem azért,hogy így kevesebbet fogyaszt!
3. Nem a képernyőidő a fő mérőszám egyik telefonnál sem,ezt csak tesztekben használják. Ha sokat telefonálsz, akkor nincs képernyő,mert működik a proxi. szenzor,pedig egy több órás napi beszélgetés is leszívja az akkut és még 20 perc sem lesz a képernyő bekapcsolt ideje. Ezért szerintem felesleges ezzel az idővel mérni az akku fogyasztást. Ez attól sokkal összetettebb dolog. Minden fórumban beleesnek ebbe a hibába,hogy megpróbálják túl licitálni a másikat,de hogy egy P8 fórumba hogyan kerül a G4.....? ezt nem értem.
Rengeteg tesztben olvasom a P8 hibáit, de mondja már meg valaki,létezik olyan telefon ami teljesen tökéletes? Nincs ilyen. Legalább magunk közt ne áztassuk már ezt a szép kis okos telefont,ami kategóriájában nagyon tökéletes. Az LG G4,nem ugyanaz a kategória,mégis vannak hibái. Felesleges összehasonlítani vele a P8-at. G4 180 ezer Ft-os telefon,ez pedig 125 ezres,még itt is nagy az eltérés. (direkt nem a sufnis árakat hasonlítottam össze)
Még egyszer ezer bocs! -
migabi24
nagyúr
válasz
bakszazsolt #4145 üzenetére
Légyszi csinálj 1-2 képet G4-P8 ha már van rá lehetőséged, mert amikor én teszteltem nem láttam nagy difit, igaz csak 1 fajta körülménybe tudtam tesztelni ott egál volt, mert ez számomra hihetetlen, hogy sokkal jobb a G4, a P8 nagyon jó képeket csinál szerintem, sok telefonom volt de szerintem a P8 jól teljesít
-
Bornie127
aktív tag
válasz
bakszazsolt #4142 üzenetére
Hmmm, ha lenne itthon korlátlan adat, kipróbálnám én is, lehet egy filmel teszek próbát
Érdekesen alakult az üzemidő, a P8-ra szavaztam volna látatlanban. -
theo_76
aktív tag
válasz
bakszazsolt #4115 üzenetére
A felbontás különbséget max nagyítóval veszed észre. :-) Én a p8at hasonlítottam össze a p8 lite-al... Hát nagyon meg kell nézni egymás mellé téve a különbséget
-
djbelo
senior tag
válasz
bakszazsolt #4129 üzenetére
Mai nap: 2ó kijelzőidő 72% az akku! Na hol van ehhez a G4?
-
Szabcsizz
őstag
válasz
bakszazsolt #4129 üzenetére
Na nem azért mert bele akarok szólni,de szerintem mindenki annyit használja a telefonját,amennyit akarja.
Nekem eddig a rekordom 7 óra 11 perc képernyőidő volt.Más..nektek sikerül működésre bírni a Google Now Launcher-t?Egyszerűen sehogyse tudom alapértelmezett indítóvá tenni..belelépni se tudok.
-
migabi24
nagyúr
válasz
bakszazsolt #4115 üzenetére
Izlés kérdése, nekem nem kéne G4 viszont a P8-at imádom, kijelző szebb a P8-ba hiába jobb papiron a G4, a hangszoró szintén, ezeket egy G4 tulaj barátom is elismerte mikor teszteltük, akkuidő meg 7h kijelzőhasználat soha nem lesz a G4-be és ez fontosabb a kameránál is szerintem
-
migabi24
nagyúr
válasz
bakszazsolt #4113 üzenetére
Muhaha, anyaghasználatba, külsőre, kijelző, hangszoró, akkuidőbe is elveri a P8, szóval ne beszélj hülyeségeket
-
zzola
titán
válasz
bakszazsolt #1613 üzenetére
Feketét adnak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Reklámblokkolók topikja
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- OpenWRT topic
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest