- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Magisk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
petfoto #15472 üzenetére
Szia!
Még egy dolog eszembe jutott. Esetleg még azt kellene megnézni az adott appoknál, hogy az értesítéseknél nincs-e bekapcsolva a diszkrét (gentle) értesítés. Előfordulhat, hogy az app telepítése után az értesítés erre van állítva és nem jönnek az értesítések. Nekem még tavaly ősszel a Viber ezt egyszer eljátszotta. Csodálkoztam, hogy nem kapok üzeneteket. Az alkalmazás beállításain belül megnéztem az értesítéseket és valamiért a diszkrét értesítések voltak bekapcsolba. Jelenleg minden üzenetküldő app (Viber, Outlook, Messages stb.) esetében a Sztyepadzso által is leírt beállítások vannak, a diszkrét értesítés nincs bekapcsolva és így minden üzenetről jön értesítés. A többi appnál is jönnek értesítések. A korábban említett akku optimalizálásnál az engedélyezett opció van.
-
törölt tag
válasz
petfoto #15472 üzenetére
Szia!
A #15474 poszt félrement, elnéuést.
Az Alkalmazások > Alkalmazások > Speciális hozzáférés > Akkumulátor optimalizálás menüpont alatt esetleg a nincs engedélyezve opciót kellene választani a kérdéses appoknál, mivel így elvileg kikerülik a leállítást.
Egyébként én is tapasztaltam már hasonlót korábbi Huawei/Honor készülékeknél és pár helyen olvastam is, hogy a Huawei elég agresszívan kezeli a háttérben futó appok leállítását.
A Sztyepadzso (#15468) által leírt beállításnak működnie kellene.
-
törölt tag
válasz
petfoto #15472 üzenetére
Szia!
A Beállítások > Alkalmazások > Speciális hozzáférés (jobb felső sarokban a 3 pötty) és ott az első menüpont, az akkumulátor optimalizálás. Itt a listában mindegyik App esetében az engedélyezve opciót kell választani, hogy ezek az appok ne fussa nak a háttérben.
A frissítésekhez szükséges, hogy SIM+kártya legyen behelyezve.
Bluetooth, GPS, NFC csak akkor legyenek bekapcsolva, ha szükség van rájuk.
Esetleg lehet egy gyári visszállítást csinálni. Ha ezek sem segítenek, akkor lehet, hogy szervizbe kellene vinni.
-
Andrejhub
csendes tag
válasz
petfoto #15227 üzenetére
Szia! Nekem is 44 mm-es Samsung Galaxy Watch Active 2 van, és bekapcsolt fordított töltésnél (telefon tok nélkül) sem megy a fordított töltés, pedig nagyon sok ideig próbálkoztam, helyezgettem az órát a telefon hátlapján. Van valami különleges dolog amit tudni kell hozzá (a fordított töltés bekapcsolásán felül), hogy működjön? Előre is köszönöm a válszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen autót vegyek?
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- VR topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest