- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Próbálj ki egyszer majd egy napot úgy,hogy nem wifi megy rajta végig,hanem mobilnet.
Nekem 24 órás szolgálat alatt kizárólag mobilnet megy rajta,úgy szokott összejönni 6-7 óra SOT. Wifivel világos hogy jobban bírja. Március 7: [link] Hozzáteszem,ekkor asszem még nem volt aktív nálam a Volte,azóta hogy aktív,valahogy ennyi már nem jön össze.
-
Motion_Blur
félisten
Igen, én is csak most engedtem.
Sőt, ha tudom nézem és 95% körül leveszem a töltőről.Az ideális tartományban 20 és 80% között vannak, sőt a legjobbat akkor tennénk vele ha 10-15W körül töltenénk padon
Amúgy éppen keresek alá töltőpadot, mit érdemes venni használtan 6-8k-ért mondjuk? Gyári gumi tokban megy-é a töltés?
-
F-ECT$
titán
Az a kérdés, hogy mit csinálsz a telefonon: chatelsz, netezel, videót nézel?
Motion_Blur: Nálam folyamatos a térerő csík, de szerintem nálatok ez csak kijelzési hiba.
Zsoleszhun: a bezárt lakat jelzi elvileg, nekem lazán bezárja a waze-t pár perc után, ha navigálás közben mondjuk elkezdek index-et olvasni
-
cris00
csendes tag
Én viszont a sima Note 10-et néztem, annak ugyanaz a felbontása mint a P30 Pro-nak, akkor viszont ott nem igen lehet különbség.
Vannak olyan funkciók ami esetleg hiányozhat belőle ami a samuban benne van?
Akkor a Te véleményed szerint jó volt a váltás minden tekintetben?
iPhone X-ről váltanék.. -
Aryon87
félisten
Idén nagyon elszálltak az árak sajnos. Mi10Pro is 300-350k és a holnap bemutatkozó Honor30 család is 300-350k felett lesz nálunk.
Ősszel meg jönnek a félmilliós modellek, Note20+ az simán lesz 550k, a Mate40Pro is kb hasonló áron jön, a Szifon xyxy mittomiből pedig lazán kinézek egy 600k-s minimum árat.. -
F-ECT$
titán
Én S7-ről váltottam, alapvetően egyetértek, de az update-eket nyugodtan beírhatod a gyengébb részhez, kevés plusz feature jön, és a frissítések csak rontottak a kamerán...
knox83: egy csúcs telefon azért 1 év elteltével még nem tud nagyon elavult lenni. 2-3 év után jönnek azok a készülékek, amikre már érdemes váltani, mert minden téren nagy előrelépést jelentenek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest