- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
-
F-ECT$
titán
Én S7-ről váltottam, alapvetően egyetértek, de az update-eket nyugodtan beírhatod a gyengébb részhez, kevés plusz feature jön, és a frissítések csak rontottak a kamerán...
knox83: egy csúcs telefon azért 1 év elteltével még nem tud nagyon elavult lenni. 2-3 év után jönnek azok a készülékek, amikre már érdemes váltani, mert minden téren nagy előrelépést jelentenek.
Dive ever, work never.
-
Aryon87
félisten
Jah, eljutottunk oda, hogy bőven elég megvenni az előzé évi generációt, az már árban úgyis egész kellemes, és tudásilag is bőven helytáll.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Ha az enyém hozna ennyit
Csak mobilneten kb a felét se adja. Napokban drasztikusan merül, csak nem tudom az okát. Nem volt jellemző rá, és új app sincs fent.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Mobilnettel nekem max olyan 17 óra volt 7-8 óra SoT-al ha jól emlékszem. Persze még az elején. Most kb átlag 12 óra idő 4 óra So-T-ra csökkent..
Igaz az energiát a sok fotózás és képszerkesztés viszi el.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Biztos jó valamilyen szinten az a széria, de nekem valahogy elfuseráltnak tűnik. Tipikusan a "minél többet akar a szarka de nem bírja a szarka" mondás illene oda.
Huwi se tökéletes, de akkoris..Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Idén nagyon elszálltak az árak sajnos. Mi10Pro is 300-350k és a holnap bemutatkozó Honor30 család is 300-350k felett lesz nálunk.
Ősszel meg jönnek a félmilliós modellek, Note20+ az simán lesz 550k, a Mate40Pro is kb hasonló áron jön, a Szifon xyxy mittomiből pedig lazán kinézek egy 600k-s minimum árat..[ Szerkesztve ]
-
cris00
csendes tag
Én viszont a sima Note 10-et néztem, annak ugyanaz a felbontása mint a P30 Pro-nak, akkor viszont ott nem igen lehet különbség.
Vannak olyan funkciók ami esetleg hiányozhat belőle ami a samuban benne van?
Akkor a Te véleményed szerint jó volt a váltás minden tekintetben?
iPhone X-ről váltanék.. -
F-ECT$
titán
Az a kérdés, hogy mit csinálsz a telefonon: chatelsz, netezel, videót nézel?
Motion_Blur: Nálam folyamatos a térerő csík, de szerintem nálatok ez csak kijelzési hiba.
Zsoleszhun: a bezárt lakat jelzi elvileg, nekem lazán bezárja a waze-t pár perc után, ha navigálás közben mondjuk elkezdek index-et olvasni
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Motion_Blur
félisten
Igen, én is csak most engedtem.
Sőt, ha tudom nézem és 95% körül leveszem a töltőről.Az ideális tartományban 20 és 80% között vannak, sőt a legjobbat akkor tennénk vele ha 10-15W körül töltenénk padon
Amúgy éppen keresek alá töltőpadot, mit érdemes venni használtan 6-8k-ért mondjuk? Gyári gumi tokban megy-é a töltés?
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Foose
addikt
Próbálj ki egyszer majd egy napot úgy,hogy nem wifi megy rajta végig,hanem mobilnet. Nekem 24 órás szolgálat alatt kizárólag mobilnet megy rajta,úgy szokott összejönni 6-7 óra SOT. Wifivel világos hogy jobban bírja. Március 7: [link] Hozzáteszem,ekkor asszem még nem volt aktív nálam a Volte,azóta hogy aktív,valahogy ennyi már nem jön össze.
[ Szerkesztve ]
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest