- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Willie
őstag
válasz
siskad #11638 üzenetére
Köszönöm a gyors válaszokat.
(#11638) siskad:
Ugyanígy vélekedek, de nem biztos, hogy tényleg szükségem van rá. Több mint 3 éve nyúzok egy Honor 8-at, ami 4GB/32GB tárhellyel rendelkezik, alig van rajta alkalmazás, de még így is nagyon kevés rajta a szabad hely. Minden frissítés után egyre több helyet foglalnak az alkalmazások és leginkább ezért tartok attól, hogy kevés lesz a 128GB tárhely 3 év múlva.(#11639) andreas49:
A 8GB/128GB változat gondolom nem kapható itthon hivatalosan vagy tévedek?
Két szolgáltatónál is vagyok, úgyhogy a memóriakártya nem opció.
(#11640) Sztyepadzso:
Igazából a tárhely az, ami elsődlegesen kérdéses. Gondolom, hogy még 3-4 év múlva is elég lesz a 6 GB RAM. -
DonDragonka
őstag
Pont ez a jelenség nálam is.
Még kutatom az okát.
De akkor ez valami sw dolog lehet.
Nekem is új a teló. Én phone clone-al hoztam át pár dolgot p20pro-ról. Arra gyanakszom, hogy Wi-Fi beállításokat nem kellett volna... Persze ha Te nem clone-al csináltad akkor más lesz itt a bibi... Van egy pár eszköz a házban, de ezt még egyik sem produkálta,minden flottul csatlakozik, tartósan, csak ez a p20pro bolondul meg...Szerkesztés: na most egy kicsit körülnéztem a világban... Számos helyen lehet erről olvasni. Sok sok felhasználó panaszkodik és kb az EMUI 10-ben van valami kórság...
-
AtHoS
nagyúr
Érdekes, mert P30 topikban épp ugyanez a jelenség fordult elő 3 különböző készülékkel is. Közte épp az előbb az enyémmel is.
Nálam ez oldotta meg (legalábbis kb. 5-6 perce folyamatosan van net wifin keresztül és nem vált mobilnetre):
"Mobilnet lekapcsolása után Vivaldival gmail és prohardver oldalak sikertelen lekérését követően a böngészőből kilépés után helyrejött a wifi kapcsolatismét lett netelérés wifin és Vivaldival simán bejöttek az oldalak"
-
Sumptuous
senior tag
-
Szia,
Első körben ki kellene próbálni egy másik wifi hálózattal ahhoz, hogy kideríthesd a hiba forrását, mert lehet a wifi beállítása miatt, vagy lehet az is, hogy valóban van valami gond a telefonnal... Wifi téren nálam annyi volt, hogy figyelmeztetett az internet elérhetősége miatt és kérdezte, hogy valóban akarok csatlakozni, de igazából semmi gond nem volt a hálózattal, csak némelyik router energiatakarékosság miatt standby-ba teszi az adott frekvenciát amíg nem csatlakozik egy eszköz és lehet ez a kis átmenet hülyíti meg amíg visszaáll.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest