-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
mirci18
addikt
Flip tokkal kínlódj te.
Nekem bőven elég egy szilikon tok meg üveg fólia.
Én nem fogok a telefonomra egy plusz fület rakni.
Hogyha hívnak ne lássam. Ha a telefont használnám bármilyen formában akkor meg hajtogassam.
Egyébként a telefon védelme valamilyen szinten hitvita. De számomra használhatatlan és nagypapás egy flip tok. -
joceszko01
csendes tag
A flip tok sem mindenható. Nekem speciel gyári flip tokban esett le és úgy tört a kijelző hogy öröm volt nézni! Esés közben kinyílt. Meg is döglött a kijelző, gyári csere 90-ezer lett volna. Szerintem jobb egy olyan tok aminek a széle túlnyúlik a kijelzőn. De bármilyen tok mellett eshet olyat hogy annyi a kijelzőnek.
-
szemesi69
addikt
Azért mert nem érted, nem érdekel, az egy dolog, én például szeretem látni, mire képes, gondolom ezzel nem vagyok egyedül
Még nem jött nekem az emui 11, így nem láttam az új felületet, de ha ilyen lesz, mint amit írtak róla, ássák el magukat, már a samsungok is ilyenek, a páromé is, marha idegesítő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Apple Watch
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mini-ITX
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged