-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
jansky1 #23884 üzenetére
Én az utóbbi időben vettem észre, hogy a főképernyőre visszatérve az appok ikonja csak pár másopderc után, egyesével vagy csoportokban jelenik meg, mintha ójra lett volna indítva a teló. Persze nem mindig történik ez, de látom.
Persze van jópár app, ami a háttérben engedélyezve van, de ezek listája nem sokat változott az utóbbi 4 évben.
Most pl kilőttem minden futó programot(mámint elvileg nincsenek megnyitva), és az erőforrások felhasználását mutató Resorce Monitor Mini 2100MB Free RAM/66% CPU-t ír. ....
Az Accubattery is fut elvileg a háttérben, monitorozva a pillanatnyi fogyasztást. Bár minden meg van neki adva, ahogy kell, sokszor eltűnik a bal asló sarokból a szám.
Kopik a teló. sajnos ez nem vitás. -
törölt tag
válasz
jansky1 #20242 üzenetére
Szia!
Törlődött??? Az hogy lehet?
1. Innen le tudod tölteni az apk-t.
2. A letöltött apk-t másold át a telefonra.
3. A telefonon a beállítások > Biztonság > További beállítások > Alkalmazások telepítése külső forrásból menüpontban a Fájlok appnál engedélyezni kell, hogy az appból lehessen telepíteni apk-t (később ezt érdemes kikapcsolni).
4. A Fájlok appot megnyitva, keresd meg az átmásolt apk-t és koppints rá.
5. Megjelenik a telepítő menü. A telepítés végén a 'Kész' gombot kell megnyitni (ne a 'Megnyitás'-t!).Elvileg feltelepül az app. Előfordulhat az is, hogy a telepítés végén az 'App nincs telepítve' üzenet jelenik meg, de az app ikonja mégis ott lesz a főképernyőn. Azért írom, hogy lehet, mert nem nagyon csináltam még ilyet. Egyszer a gyári email appot telepítettem vissza (korábban leszedtem), hogy megnézzem mit tud (nagyon fapados, de használható). Nos, a telepítés végén az 'App nincs telepítve' üzenet jelent meg, de a telepítés mégis sikeres volt.
Korábbi EMUI verzióknál az eltávolított gyári appokat (Email, Okosvezérlő stb.) nem lehetett visszarakni, csak a gyári visszaállítással lehetett visszakapni azokat. Remélem, hogy sikerül felrakni.
-
F-ECT$
titán
válasz
jansky1 #19365 üzenetére
Részben munkához, de főleg magán hívásokhoz, leginkább azért, hogy ha valamilyen adatra (telefonszám, cím, dátum) nem vagy nem biztosan emlékszek.
Kell értesíteni a másik felet, és szerintem a tárolásnak is vannak szabályai, aminek nem felesz meg magánszemélyként, szóval én ettől a résztől eltekintek
Azért jogi eljárásban ne akard használni (bár ez nem az USA, ha jól tudom, akkor jogtalanul szerzett bizonyíték is használható, csak utólag meg fognak büntetni érte). Illetve önmagában egy hangfelvétel nem bizonyító erejű, mert könnyű manipulálni. -
F-ECT$
titán
válasz
jansky1 #18628 üzenetére
2 simmel, bekapcsolt mindennel nekem olyan 1% / óra a készenléti merülésem, de ha rossz a térerő, akkor ez lehet picit több is. Illetve ha sok olyan appod van, ami pusht, egyéb értesítést tud küldeni / fogadni, az is megdobhatja kicsit.
Üres telefonnal csak wifivel (ha jó a térerő), akkor ez lemehet 0.3-0.5% / óra környékére is.Szóval minden normális lehet 0.3-2% / óra között, ha ismered a körülményeket, de az átlag az olyan 1% / óra.
-
piocasember
tag
válasz
jansky1 #18471 üzenetére
"Megnyugtatlak"! Hosszútávon az akkumlátor optimalizálás kikapcsolása sem fog segíteni! Fél éve kezdődött nálam is ez a rém idegesítő jelenség. Főleg a Messenger és Gmail párosnál. Mindent végig csináltam, amit a neten írtak. Factory reset, gyári beállítások visszaállítása is megvolt. Csak sámánt nem hívtam még. Semmi változás. Random jönnek vagy nem jönnek az értesítések. Itt a fórumon már írták többen is, hogy a Messengerben van a hiba, de sajnos a Gmail is csinálja. Együtt kell vele élni! ☹️
-
F-ECT$
titán
válasz
jansky1 #18466 üzenetére
Ha egy ideig nem használod az appot, akkor az energiamenedzsment lelövi a háttérfolyamatot, és nem kapsz értesítést. Ilyen pl a Messenger, Viber, de nekem már a Naptár is volt, hogy elfelejtett szólni.
Az akkumulátor optimalizálást érdemes kikapcsolni az érintett appoknál. -
törölt tag
válasz
jansky1 #18145 üzenetére
Törölni kell a felvett ujjlenyomato(ka)t és újra felvenni az(oka)t. Nálam a legfrissebb szoftververzió van fent (11.0.0.174), néhány havonta gyári visszaállítást csinálok, így semmi gond az ujjlenyomatos feloldással.
Azt is figyelembe kell venni, hogy a készülék néhány nap elteltével kéri a feloldó kódot (jelszót), ilyenkor nem lehet ujjlenyomattal feloldani.. Azt nem tudom, hogy van-e a telefonon gyári fólia, az a gyanúm, hogy nincs.
-
knox83
senior tag
-
kp78
addikt
válasz
jansky1 #18026 üzenetére
Van újra a Telekomnál?
Én nem látom
De ha ennyiért sikerült venni, akkor az ajándék.
Ha nem (nagyon) zajos környezetben használod, akkor beszéd közben (füledhez tartva) szerintem semmit sem veszel észre abból, h nincs hagyományos hangszóró.
A kamera kárpótolni fog sok mindenért.Kihangosításra nem tudok mit mondani, hogy mennyivel rosszabb ez, mint a korábbi sztereó megoldások. Nem szoktam rajta Youtube-ot hallgatni kihangosítva, csak telefonálni.
Szerk.:
Bejött egy hívás és mire befejeztem már kaptál is pár választ. -
Ferenczi Áko
addikt
válasz
jansky1 #18026 üzenetére
Az értesítési led elhanyagolható. Az AOD jelez minden értesítést. A sztereó hangszóró után picit furcsa lesz újra mono-ban hallgatni(nekem is az volt egy Galaxy S9+ után) de meg lehet szokni. A beszédhangszóró hiány se zavarjon, tökéletesen hallani a másik felet, még úgy is ha nem rakod a füledhez a kijelzőt.. Először én sem tudtam elképzelni, hogy mi a fenét és hogyan hallok, de már teljesen megszoktam, fel sem tűnik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Delta Force (2024)
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged