- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
asddsa #15415 üzenetére
Szia!
Hát ez kellemetlen. Szerintem a New Edition-t nem érdemes megvenni. Azon is van Google-szolgáltatáscsomag, de hogy meddig lesznek rá frissítések, azt nem tudni. A mádik, hogy itt többen is írták, hogy a NE nálunk hivatalos viszonteladónál nem kapható, csak szürke importos verzióban. Azt pedig a hazai Huawei szervizekben nem javítják.
A frissítéseket illetően knox83 véleményével értek egyet, szerintem is az a legvalószínűbb. Az EMUI 11 hamarosan jön, a 11.1-ről semmi információ, Android 11 nem lesz, mert a Huawei vált HarmonyOS-re, amelyről még annyi info sincs, mint az EMUI 11.1-ről.
Szeintem vagy kijelzőcsere, vagy esetleg ez.
-
knox83
senior tag
válasz
asddsa #15415 üzenetére
Szia, a new edition-nek semmi értelme szerintem. Volt sima majd lett NE még az ufs tárolóban is ugyanazt az értéket hozta mint a sima. Frissítés tekintetében szerintem nem lesz különbség.(most sincs, a másik a családban maradt) Véleményem szerint nem fogják megkapni az android 11-et. Emui 11 jön hamarosan talán lesz 11.1 és ott vége is. Hacsak tényleg nem lesz enyhítés de erre nem várnék. Ez csak az én véleményem
Kijelzőcsere ár olyan 90e.
-
thesound
addikt
Wifin ok a DNS, mobilneten sajnos nem.
Ha ezt valahogy meg lehetne oldani (keresem a megoldást, de eddig nem találtam igazán releváns infókat) már mennék is a boltba. Hosszú idő óta az egyetlen készülék ami nagyon megfogott. Tudni, hogy miért szüntette meg a Huawei BL unlock kódok kiadását?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vicces képek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Delta Force (2024)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Crucial 240GB SSD eladó
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest