- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
jézusom #22389 üzenetére
Jó gyerekek sikerült
kicsit meg kellett nyomorgatni a szalagkábelt és úgy bedugni, hogy a nagy kábeleket ne húzzam ki közben, még egy stabilabb usb kábel is kellett de műkodik
Úgyhogy jónak tűnik ez a kínai akksi is, csak játszani kell vele. Majd meglátjuk mennyit bír, de ha nem cement a fele, akkor mi baj lehet. Tömge, mérete megvan -
Keny.
tag
válasz
jézusom #22366 üzenetére
Sok cikk van erről, ezt ìrják megoldásnak
Huawei P30 pro és az összes P40 modell.
1. Kapcsolja be a mobiltelefont a régi eredeti akkumulátorral, és hagyja csatlakoztatva a töltőkábelhez.
2. Cserélje ki az új akkumulátort a bekapcsolt és csatlakoztatott töltőkábelben.
3. várja meg, amíg a mobiltelefon 100%-ra feltöltődik.
ÉRTESÍTÉS! Feltétlenül várja meg, amíg eléri a 100%-ot, majd hagyja a töltőkábelen még 5 percig a biztonság érdekében.
Az akkumulátor néha %-os szinten maradhat töltés közben, NE húzza ki 100% előtt,
az akkumulátor észlelt hibáját a mobiltelefon közvetlenül kijavítja, és felismeri az akkumulátort.
PS: tartsa meg a régi akkumulátort, ha valamikor vissza kell tenni az akkumulátort a telefonba, akkor újra meg kell tennie. Ezért nem dobják ki az akkumulátort. -
-
DonDragonka
őstag
válasz
jézusom #12306 üzenetére
A kedvencnek jelölt képek egy külön kategóriában is megjelennek a galériában(kedvenceim) . Ott kijelölöd mindet(az első képet hosszan nyomva jelöli, majd a jobb alsó sarokban "mind kijelöl") és mozgatod vagy másold(továbbiak lehetőség, áthelyezés vagy másolás) egy új mappába(jobb felső sarokban plussz jel, új mappa név megad, pictures könyvtárban hozza létre az új mappát majd...) , gépre meg csak annak a mappának a tartalmát másolod ahova a telón a kedvenceket másoltad vagy mozgattad.
-
DonDragonka
őstag
válasz
jézusom #11395 üzenetére
Konkrétan nem értem a kérdésed.
PC-n Itt belépsz:
https://cloud.huawei.com/
Belépés után kiválasztod, hogy melyik felhő szolgáltatásban szeretnél törölni:
Legyen mondjuk a Drive...
Kiválasztod mit szeretnél törölni, egyesével, vagy shift-el, ctrl-al...
Aztán rányomsz a kukára és mindent átdob a "Nemrég törölt" mappába... Átmész oda és ott is kijelölsz mindent mondjuk Shift-es módszerrel és rányomsz a kukára... Minden törlődik sitty-sutty...De lehet nem értettem meg problémádat akkor sorry...
-
válasz
jézusom #10999 üzenetére
Valami nem stimmel nálad, mert nekem amióta megvan csak a Huawei Sharet használom fájlátvitelre a teló és pc között. PC-n nézd át a policykat, mert lehet valami jogosultság gond, illetve azt tudod, hogy csak bekapcsolt kijelzővel láthatod és kapcsolódhatsz a telefon tárhelyéhez? Nem értem miért nem oldották meg úgy, hogy ki lehessen kapcsolni a kijelzőt... tiszta ciki...
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
jézusom #10943 üzenetére
Én P10-re akartam egy videót küldeni vele. Nagy nehezen megtalálta, de lassabb volt, mintha ceruzával írnám a 0-kat meg egyeseket.
Wifi direct is nagyon hektikusan megy...De nekem azonnal tölti fel onedrive - ba, a gépemen meg valamikor leszinkronizálja, kb ott van egyből..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Újszerű HP Pavilion 14-ec0004nh - 14"FHD IPS - Ryzen 5-5500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged