Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jézusom
addikt
válasz
DonDragonka
üzenetére
nekem a drive rohadtul lerontja a videokat, szerintem fotókat is...
Jelenleg a X-plore app ami működik, pcről is elérem a telőt böngészős oldalon, vagy smb-n a telórol fel tudom tolni. CSak bosszant, hogy a gyári huawei share nem megy. Használtam régebben az ftp servert is, egyszerű app.
-
Macika66
őstag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Köszi az úttörő munkáért, akkor várunk széééépen csendben....
-
Zsoleszhun
addikt
Ehh, nem működik az update 10.1-re dload +vpn után sem
-
kp78
veterán
válasz
Sztyepadzso
üzenetére
Huawei cloud-nál is lehet választani, h milyen minőségben mentse el?
Én lehet inkább azt próbálnám ki fizetős verzióban a drive helyett.
Tudom, Cloud-nál nincs megosztási lehetőség, de gépről ott is elérhetőek a fájlok.
Egyéb hátránya/előnye egyiknek másiknak?
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
norrberth
üzenetére
A videókat 1080p-be, a képeket meg max 16MP-ben tárolja, nagyobbakat tömöríti 16MP-ra.És ha így hagyod, akkor korlátlan.[link]
Most szerkesztem 4. alkalomma a hozzászólást, talán most nem marad ki semmi: D
Szóval, Sony XZ1-el lőttem lassított felvételt egy Slavia társaságában, és kikockázva megvan a töltény, ahogy áthúz a mező előtt. Na, ez nincs meg a Google által tömörített 1080p-be, merthogy azt is tömöríti még . De a Onedrive-os eredetiben megvan. Nem kell nagy dologra gondolni, egy gyors folt csupán, de az ugye a lényeg... -
norrberth
addikt
válasz
DonDragonka
üzenetére
Köszönöm

Kész, megy is.
Tárhelyt megoldom hogy jó legyen.

De van 9Gb szabad még. -
knox83
senior tag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Köszi, igen erre gondoltam én is. P20 pronál a 9-es androidot dload módszerrel tettem fel párszor, azt inkább én is kihagyom, főleg akkor ugrik a voice recorder is. Várunk..
-
zebede
őstag
Üdv!
Meg tudnátok mondani, hogy telenoros készüléknél, ha neadj isten javíttatni kell, olyankor elég a jótállási jegy, vagy kérik a számlát is? -
norrberth
addikt
válasz
norrberth
üzenetére
Viszont most már foglatat dob be ha kinyomom, ez viszont megoldódott.
Fórumba segítettek.Ügyfélszolgálat nem tudott.
Hívás értesítéssel viszont nem tudok mit kezdeni.
Pedig ha olyan helyen vagyok ahol nincs térerő.
És miért ne pont akkor hívnak.... Ez így szokott lenni
Akkor nem küld sms-tHa esetleg erről valaki hallott valamit.
Vagy neki sem volt jó, majd megoldódott.
Az írhat. Akár privit is. -
norrberth
addikt
Vodánál a volte bekapcsolással csak óvatosan [link] [link]

Megszívatott.

Hívás értesítés nincs.
Már mindent csináltam a telóval.
5x hívtam az ügyfélszolgálatot.Meg ha valaki hívott, kinyomtam nem foglatot jelzett neki.
Hanem átirányította a hangpostára.
És jött 1 sms. Ez a szám hívott.Voda fórumba írták
Valakinek ki se csörgött a telefonja. Csak kapott 1 sms-t hogy ez a szám hívta.
Minden átirányítás törölve volt.
Készülék, és szolgáltató felől.Állítólag Volte bekapcsolása szokott okozni ilyen olyan anomáliákat.
-
norrberth
addikt
jaja! Nekem még 3G s vodás kártyám volt.
Azt mondja bent a vodánál a muki..
Vágjam körbe? 2014 es volt Micro simIsten ments.. Új kell 4G s!
nano.Meg ezek a körbevágottak szarok.
Majd ragadjon be.
(#10958) DonDragonka G Drive on hol van a szinkronizáció?
Vagy a telóba?
Hogy kell beállítani, hogy a képeket dobálja felfele magától?Azonnal szinkronizál google fotóval(képek, videók) és gépre onnan szedem le ha kell valami, de leginkább hagyom drive-on...
-
hitchins
őstag
Akkor koruljarjuk ezt koszonom a valaszokat!
-
norrberth
addikt
Köszönöm mindenkinek a segítséget.

-
kp78
veterán
válasz
hitchins
üzenetére
De lehet, hogy régi a sim kártya, és azt is cseréltetni kell, hogy működjön.

Telenor leírása, hogy mi szükséges.@njnl
Pedig pont, hogy nagyon is jóóó
-
szemesi69
addikt
A megoldás aránylag egyszerű
[volte, és hívás közben is netezhetsz] -
kp78
veterán
VoLTE használatával hívás közben is tudsz netezni.
-
njnl
aktív tag
válasz
hitchins
üzenetére
Mert hívás közben nincsen netkapcsolat.
Engem is rohadtul idegesít és nem tudom, hogy én nem találom a megfelelő beállítást, vagy itt már nincs is ilyen opció.
Rengetegszer van, hogy beszéd közben online kéne néznem dolgokat, de vagy szerencsém van és wifi közelében vagyok, vagy vissza kell hívnom a partnert... -
DonDragonka
őstag
válasz
F e Z o
üzenetére

Majdnem... Bár érzem, hogy van egy kis piszkálódás a kérdés mögött![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
A profi rendszerrel csinálok egy komplett koncert, vagy színház, vagy rendezvény fotózást, 1000-1500 kép. A fotózás végén beülök a kocsiba. OTG adapterrel a DSLR gép kártyáján lévő képeket elkezdem telóval (TC Drive plugin) Drive-ba feltölteni. Mire hazaérek minden ott van gépközelben. Drive-on szelektálok(törlöm ami nem sikerült), és amit szükséges picit szerkesztem gépen(jobb napokon ez csak pár kép
), a szerkesztett és válogatott képeket meg lefekvés előtt elküldöm megosztással az együtteseknek, manager-eknek, igazgatóknak(színház esetén), így Ők gyorsan tudnak válogatni és a osztani ahol szeretnék...
Lehet, hogy ez így nagyon körülményesnek tűnik, de két színházi meg egy koncert fotózás után egy napon, nagyon sokat tud segíteni ha nem kell otthon már azzal szarakodni, hogy másoljak, gépre, onnan drive-ra...sok időt megspórol ez a megoldás.
Amit írtam az a P30 pro-val készült képekre vonatkozott, mert azok egyből mennek Google fotók-ba... ami kvázi a drive... -
Zsoleszhun
addikt
válasz
DonDragonka
üzenetére
Teljesen jól írtad le és a dload gyalul mindent már teszteltem 9-re visszaváltáskor.
Hisuite mentésből való visszaállítás nemsokat ér, este lehet kipróbálom de, ha addigra kipróbálja valaki beírhatná, hogy tutira működik - e
-
DonDragonka
őstag
válasz
knox83
üzenetére
Arra gondolt (ha nem akkor javíts ki légyszi, Zsolesz), hogy ahhoz, hogy működjön a régió és VPN trükk egy dload-ra van szükség a telón...
Teló ->dload az utsó gyári verzióval...(töröl mindent!!! olvasd el a linken a menetét!)
Támogatás-> régió Németország
VPN ->Német
Támogatás-> SW frissítés és akkor talán megtalálja a 10.1-et és telepíti...dload-ot nem akarom próbálni, mert nincs kedvem belakni az egészet megint(dload töröl mindent a telóról, gyári állapotra hozza), a mentésekben meg nem hiszek...
Szóval az már biztos, hogy dload nélkül a VPN trükközés nem megy... azt próbáltam, de nem dobta be a frissítést... -
Tav-Csoves
őstag
válasz
norrberth
üzenetére
5Ghz-es wifin - függ a routertől, és szoftverétől - a jelátviteli sebesség ~400Mbit/s.
FTP a legjobb szerintem, ha félbeszakadna az átvitel folytatható.
Az FTP server kezelése egyszerű:
Csatlakozz WiFire, és amit kiír címnek azzal tudsz csatlakozni+felhasználó+jelszó
PC-re a Total Commandert ajánlom.
(Ha nincs WiFi a közelben, használhatod a telefon saját Hotspot-ját, csak ne felejtsd beállítani azon is az 5Ghz-es csatornát, ha az adott PC-n van 5Ghz-es WiFi kártya. Telefon<->telefon között is ez a legesleggyorsabb mód.
)
Egyébként ha jól megnézzük az USB kábelünket, az nem felel meg az USB 3.0 szabványnak, mert nincs benne az 5 extra PIN, tehát a kábel 2.0-nek minősül, és így a WiFi AC a leggyorsabb jelátvitel... Ez szerény véleményem szerint. Ha nem, akkor köszönöm a felvilágosítást. -
F e Z o
veterán
válasz
DonDragonka
üzenetére
Tehát akkor Te egy fényképezővel készítesz egy képet, azt gépről feltöltöd felhőbe, hogy aztán a telóddal onnan oszd azt meg?
-
hitchins
őstag
Ismerosomnek kernek segitseget.
mobilt neha hotspotkent hasznalja.
Rendben tud is kapcsolodni a notebookkal de ahogy jon egy hivas megszakad a netkapcsolat. -
DonDragonka
őstag
válasz
DonDragonka
üzenetére
Bocs, nem fogalmaztam pontosan és szerkesztési idő lejárt...
Szóval azonnal szinkronizál google fotóval(képek, videók) és gépre onnan szedem le ha kell valami, de leginkább hagyom drive-on... -
Sztyepadzso
őstag
válasz
jézusom
üzenetére
Én P10-re akartam egy videót küldeni vele. Nagy nehezen megtalálta, de lassabb volt, mintha ceruzával írnám a 0-kat meg egyeseket.
Wifi direct is nagyon hektikusan megy...De nekem azonnal tölti fel onedrive - ba, a gépemen meg valamikor leszinkronizálja, kb ott van egyből..
-
DonDragonka
őstag
válasz
norrberth
üzenetére
Megy föl drive-ba... Gépre onnan töltöm le...
Nekem mondjuk ezért sem pálya a Google nélküli világ... Azon van mindenem is...
Nagyon sajnálom mert van pár Huawei cuccom (GT, GT2, P20Pro, P30Pro, pár router, egy tablet, kettő BT füles, meg okos mérleg) de sajnos a Google-t nem tudom nélkülözni, 1,7TB cuccom van a drive-on amit bőszen használok megosztásra(másokkal) is...
P40 Pro+ lett volna eredetileg az új teló de végül P30Pro is elég arra amire kell, fotózni nem ezzel a tamagocsival fotózok szóval az nem is volt csak másodlagos szempont.... Most azt várom USA mikor fejezi be ezt a bxakodást az 5G miatt Huawei-el -
Technoman
őstag
Kérdésem: van-e olyan feloldási lehetőség, hogy bejövő hívásfogadásnál a fülemhez teszem a telót és automatikusan felold?
Ha van ilyen, hol találom?
thx -
thesound
addikt
Huawei share vagy total commander és LAN plugin hozzá.
-
Bennyboy
őstag
K Norbi
én felrakom gugli drivera, onnan meg könnyen letudom tölteni gépre -
knox83
senior tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
Na ezt most nem értem, ha lesz időd írd már le kérlek
most c431-en vagyunk nem? Nekem ugyanez a build számBreaking: EMUI 10.1 for Huawei P30 series starts to rollout in Europe - Huawei Central
https://www.huaweicentral.com/breaking-emui-10-1-for-huawei-p30-series-starts-to-rollout-in-europe/ -
norrberth
addikt
Ti hogy küldtök képeket telóról Pc re?
Vagy notbookra.Bluetooth elég lassú.
Dugdosni kábellel nem akarom mindig.
Nincs valami gyorsabb megoldás? Pl wifin valahogy? -
válasz
Zsírkrétamen
üzenetére
Ezt én is tapasztaltam. Különböző értesítések csak akkor jelennek meg ha feloldom a telefont és akkor jelenik meg az sms vagy email értesítés. 10 ből csak kétszer ha van értesítés lezárt telefonon.
-
njnl
aktív tag
válasz
norrberth
üzenetére
Nem tud minden menni, mert vannak alkalmazások amikhez integrált Google Services szolgáltatás kell.
Pl én hiába rakom fel külső forrásból a Waze-t az nem fog menni, mert a telefonon nincsen hozzá megfelelő "környezet".Vannak akik megoldják más módon, és vannak akik úgy érzik nekik a meglévő felhasználási mód kell.
-
Tulku
veterán
Hogy kell a telón wi-fi hotspotot (vagymit) elindítani....tehát a teló mobil adatforgalmát használnám notebookon wifin keresztül....ezer éves G6-on azonnal megoldottam, itt nem jövök rá, mit kell tennem (wifi direct nem látja a gépet)
Másik kérdésem, hogy ebbe a huawei azonosítóba be kell jelentkeznem? Mindig felajánlja, én egyelőre nem szeretné, csak ha bizonyos ügyekhez megkerülhetetlen...
Jézusom: egyszerre írtuk... -
jézusom
addikt
Hali!
Nektek mukodik a huawei share hogy pcről elérjetek a telot wifin? -
Tulku
veterán
válasz
Aryon87
üzenetére
Akkor válik az egész igazán érdekessé, ha többen (számosan) kezdenek el így gondolkodni, na adj isten a Huawei saját app tára is rendesen felzárkózik, tehát valóban nem lesz pregnáns lemaradása a gugli alapú rendszer nélküliségnek...szóval akkor rendesen meg fognak változni szerintem a jelenlegi erőviszonyok...ahogy sárga embertársaimat ismerem, egyrészt nem felejtik el, amit ezen a téren velük műveltek, másrészt ha megérzik a győzelem fuvallatát, képesek lesznek bármire is...értsük ezt jó és rossz értelmezéseivel együtt...
Más világ kezdődik, az biztos...illetve már elkezdődött...
(tévedés ne essék, nem védem a kínaiakat, abszolút nem kedvenceim ők....sőt...) -
Aryon87
félisten
válasz
bkiky01
üzenetére
Aztol fugg mid van ami annyira fontos a Google miatt. En mar gondolatban tobbszor is vegigmentem mi az ami miatt nekem letfontossagu a google, es semmi nincs. Talan 1 aprosag, de az se vag a foldhoz. A Chrome szinkronizacio.
Face, messenger, viber, instagram, youtube vanced fut rajta gond nelkul. Gboard, chrome telepitheto. Nekem a kepszerkeszteshez a Lightroom szinten telepitheto, igaz a kiallitott modellen mar nem tudtam bejelentkezni arra, majd ami gepen van tort verzio, azt teszem fel, annak mar mennie kell bejelentkezes nelkul is.
Gmail megy a gyari email klienssel, a drive elerheto bongeszobol is, ahogy a google fotok is elvileg. OTP szinten megy bongeszoben, de azt inkabb gepen intezem havi 1x.
Telenor, Telekom alkalmazasokat kell majd megnezzem es nalam ki is fujt a tema, a tobbi nem erdekes.:)
-
knox83
senior tag
Én is így vagyok vele. Fél éve amikor vettem a telefont a telekomnál 60-al volt drágább, kösz nem.
P40 pronál javítottak az éjszakai módon vajon? Az első teszteken valami nagyon nem volt oké vele, borzasztóan zajos volt..
Elég meglepő, hogy EU-ban már most megjelent itt ott az emui 10.1
Kíváncsi vagyok ki kapja itt meg először, Aryon87 már biztos nem
(bocs, xar poén volt) -
p2pp
őstag
válasz
andor80
üzenetére
Pár napja 261 is volt már. Ma 281.
Nem szolgáltatós verzióban.
Tudom sokaknak ez a jó választás.
Sokan meg nem szeretnének így vásárolni vagy nem is
tudnának másképp ilyen telóhoz jutni.
Csak a szolgáltatónál kamatmentes részletre ajándék órával.
Ha levonod az "ajándék" órat, ami úgy 50k.
Akkor nem nehéz kiszámolni, h még ez is sok érte.
Ettől függetlenül mindenkit is meg kell érteni.
Tavaly a P30 pro 200 volt ősszel, amit akkor is sokaltam.
Ha ez is eléri majd a 200-at, akkor talán elgondolkodok a váltáson. -
törölt tag
Úgy néz ki hogy elkezdődött az emui 10.1 frissítés globálisan. Xda-n többen is írták hogy megkapták ma. link
-
Tav-Csoves
őstag
Nem akarom növelni az OFF-okat, de ha már korlátlanságban gondolkoztok, akkor nézzétek be ide is!
A flottáknak meg vannak az előnyei, és a hátrányai.
Röviden előny:
Ha korlátlan mobilnet kell, akkor nagyon olcsón tudtok akár hűség nélkül, de akkor külön sim kártya, amin van a mobilneted.
A hívószámod viszont maradjon meg prepaid, tehát feltöltős konstrukcióban az eredeti szolgáltatónál, mert a hátrány:
Ha bedől a flotta, ugrik a mobilszámod, és ha egy olyan számot használsz, ami már 20-30 éve a tiéd...
akkor szívtörés...
A telefonunk 2 kártyás. (Már akinek) -
Aryon87
félisten
válasz
Putyin90
üzenetére

Király
És ez előfizu mellé, vagy kártyásban? na majd mindjárt felbújom az alkalmazást/honlapot.Mati: A makrót benyelem, azt keveset használtam úgyis, az 5x optikai jobb képminősége már megéri nekem.
Persze tisztában vagyok vele, hogy 2 generációnként éri meg a váltást. Leginkább a Mate40Pro-ra fájna a fogam, de lesz az is fél misi... -
akooos
veterán
-
mati12
senior tag
-
Aryon87
félisten
válasz
Csabex
üzenetére
Mobilnetrol le kell mondjak, Telenorrol megyek Telekomra, ahol nincs lazan 100gb 5k aron

2 elofizu nem palya, es a 30Proval zarom a fejezetet, amint uj gazdara talal.
Bar ugy kalkulaltam, par napot egyutt lesz a 2 telo, csak nem szamitottam a gyors jelenkezokre
Szal ha minden igaz szerdan lesz a valtas -
válasz
Aryon87
üzenetére
Pedig reménykedtem, hogy hű maradsz
Na de gratula, sok sikert majd a P40-hez és kíváncsian várom majd a tapasztalataid a P40 Pro fórumban
Ki tudja... Lehet majd idővel én is váltok, ha a HMS-t gatyába rázzák rendesen
Figyu, azért még 2 hétig megtarthattad volna, ha netán nem válna be a P40 Pro 
-
Aryon87
félisten
válasz
andor80
üzenetére
+ az 5x optikai is 8-ról 12-re nőtt. + szoftveresen fejlődött.
Telekomtól jön előfizura, 2k-val kerül többe havonta mint a P30Pro, így az semmi. Havi 1 doboz cigivel vagy 1 pizzával kevesebb
370k online rendeléssel.
Pro+-t szerettem volna, na az nem fog +100k-t érni egy 10x optikai miatt..Foose

-
knox83
senior tag
válasz
Zsoleszhun
üzenetére
hatalmas
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Kartyafuggetlen,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, francokat, negyedik, ha a PC-met is beleszámítjuk

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
akkor szívtörés...