-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macika66
őstag
válasz
Putyin90 #18565 üzenetére
Saját (szervizes) tapasztalatom:
Rengetegszer van, hogy kézzel, vagy nem megfelelő kivágóeszközzel kiszabott kis kártya kerül be a SIM-fészekbe és nem fekszik teljesen bele, betoláskor / kihúzáskor pedig beleakad, elgörbíti / letöri az egyik érintkezőt. Onnantól vége, sajnos. -
laczkaba
aktív tag
válasz
Putyin90 #18559 üzenetére
Az első dolog, amit meg kell tennie, a telefon kikapcsolása.Nyomja meg a bekapcsoló gombot, és ezzel egyidejűleg növelje a hangerőt.Amikor megjelenik a Huawei embléma, engedje el a Bekapcsoló gombot.Néhány másodperc múlva a képernyőn láthatja a különféle lehetőségeket.Az érintőképernyőn ki kell választania az „Adatok törlése / gyári beállítások visszaállítása” lehetőséget.Ezután be kell írnia a képernyőn az "Igen" elemet, majd újra meg kell választania az "Adatok törlése / gyári visszaállítás" lehetőségetA befejezéshez ki kell választania az „Adatok törlése / a gyári beállítások visszaállítása” lehetőséget.A folyamat megkezdődik. A telefon újraindításához várjon, amíg befejeződik.
-
Vexille
tag
válasz
Putyin90 #12134 üzenetére
Szia!
Én egy Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2-t használok a készülékhez, viszont teljes hangerőn macerás hallgatni, mégpedig azért mert, HWA-ba streameli a készülék az audió-t, ami azért problémás mert teljes hangerőn a hang elkezd valamiért akadni, amire a mai napig nem jöttem rá hogy miért. Viszont ha át állítom a fejlesztői bellításokon belül AAC-ra akkor tökéletesen működik, igen ám ennek egy hátránya van, a minőség nem olyan mint HWA-ba, érezhető.
Na most hogy neked mennyire számít a minőség nem tudom, de ha pl neked így jó, akkor tudom ajánlani a fülest. Egyébként hívásra is teljesen jó, kivéve ha zajos a környezet akkor sajnos nem jó. Továbbá vagy 2-3 hétig rakoncátlakodott a füles a telefonnal, tehát hívás közben visszhang a másik fél, és halk voltam, de ez azóta valahogy helyre állt és azóta tökéletes.Ami amúgy a legegyszerűbb ha találsz olyat akinek a két készülék közzül valamelyik van s kipróbálod hogy halk-e vagy sem.
-
Aryon87
félisten
válasz
Putyin90 #10919 üzenetére
KirályÉs ez előfizu mellé, vagy kártyásban? na majd mindjárt felbújom az alkalmazást/honlapot.
Mati: A makrót benyelem, azt keveset használtam úgyis, az 5x optikai jobb képminősége már megéri nekem.
Persze tisztában vagyok vele, hogy 2 generációnként éri meg a váltást. Leginkább a Mate40Pro-ra fájna a fogam, de lesz az is fél misi... -
mati12
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged