-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
F-ECT$
titán
10000. Bocs nem hagyhattam ki
Dive ever, work never.
-
njnl
aktív tag
válasz Something_ #9998 üzenetére
Egy volt Samsungostól a szappan formát szidni furcsán hat
Sehogy, nem lehet külön
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Something_
őstag
válasz Sztyepadzso #9988 üzenetére
De akkor mukodik egyszerre a toltes es a hangatvitel?
Tegnap jott meg a telom es a gyari tokom hozza, pro clear case. Azt hittem kemeny tok, de ez egy szilikon tok :-D
Note8trol valtottam, szokni kell a szappan format. Hogy tudom az ertesitesek hangerejet kulon allitani a csengohang hangerejetol?
-
klimokrisz
tag
válasz Technoman #9992 üzenetére
Nekem is ilyen van. 2019. november 7.-én vettem.
Wozinsky mágneses tok üveg kijelzővédelemmel
https://www.klimo.hu/tech/wozinsky-magneses-tok-uveg-kijelzovedelemmel-1155
Itt vettem (Ár: 4.990 Ft):
https://smartdiszkont.hu/wozinsky-magneses-tok-kijelzovedo-uvegfolia-huawei-p30-pro-fekete-attetszo-3661„Pénzen nem lehet boldogságot venni! (de Tech cuccokat igen, és az majdnem ugyanaz... :-D )”
-
Bennyboy
őstag
Én is csatlakoztam a csapathoz P30-ról. Eddig tetszik, ma jön hozzá a tokom:[link]
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
njnl
aktív tag
válasz Technoman #9992 üzenetére
Kollégám vett az S10e-jére. A fém mágneses keret úgy leárnyékolta az antennákat, hogy nulla térereje volt
Utoljára Honor 7-re vettem hasonló fémkeretes tokokat. Nem szerettem, mert bumszlik és (nekem) gagyi hatásúak. 1-2 oldallal ezelőtt taglaltam, hogy nálam szarabb körülményei telefonoknak ritkán vannak és eddig teljesen jól bevállt a szilikonos tok, üvegfólia kombó, amit most plusszba kiegészítettem egy készülékfóliázással a mikrokarcok ellen.
Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Technoman
őstag
Srácok, csak kérdezném. A 360°°-os tokokkal mi a probléma?
A leendő telómat pld. egy ilyenben képzelném el. Viszont nem nagyon látok itt a -lassan 10k- hsz. között ilyenre ajánlást. Ennyire rosszak lennének?
Eddig mindig üvegfóliát tettem fel a telóimra (soakt túrázok, kell a védelem), de azok nem edge-s készülékek voltak. Igazából még nem nagyon olvastam itt olyan hsz-t, akinek nem jött volna fel egy idő után a teló szélén az íves üvegfólia.[ Szerkesztve ]
-
njnl
aktív tag
-
szegto
senior tag
Értem.
Ebayen vettem kb 1200ért. Az összes folyadékot ráraktam aztán összevissza csuszkált rajta. Egyik oldalát meg a közepét lenyomtam, akkor a másik oldalon lett levegős, ha azt nyomtam le akkor meg a másik oldalt... aztán felidegesitett és a kukában végezte. :D
Az összes folyadék kell rá? -
Sztyepadzso
őstag
válasz Something_ #9981 üzenetére
Én ilyet használok a kocsiban:
[link]
Működik
Most nézem, hogy az egyik képen a hölgy épp Téged utánoz, csak nem tölt közben[ Szerkesztve ]
-
szegto
senior tag
Üdv.
Valaki tudna ajánlani valami tuti fóliát a telora?
Eddig 2db üvegfolia végezte a kukába az oldalso lekerekités miatt.
UV-sat is vettem, minden tiszta cucc lett sajnos, a folia meg persze nem ment rá jol.
Vagy valamit én szurtam el.Köszi
-
F-ECT$
titán
válasz hajasmackó #9985 üzenetére
Mobilt én biztos normális garival vennék csak, ilyen kiegészítőket mernék máshol is venni.
Dive ever, work never.
-
hajasmackó
csendes újonc
A hivatalos Huawei viszonteladó boltoknál a mobilt érdemes ott venni (garancia, frissítés miatt) vagy másra is vonatkozik? Jelen esetben a kiszemelt egy Huawei FreeBuds 3 füles.
pl.: Turbado : 41.910 Ft, Extreme digital: 52.990 Ft. Mi különbség lehet a kettő között?
Előre is köszönöm ha tudtok segíteni. -
njnl
aktív tag
válasz Something_ #9981 üzenetére
Nem kötözködés, de nem érné meg jobban egy olcsó bluetooth füles. Pl Xiaomi Airdots Basic?
Többmindenre hasznos lehet.Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
bix-
tag
válasz Zsoleszhun #9963 üzenetére
A termék nem található!
-
-
Bferibörs
addikt
Ö, 8GB-os nem csak 256 GB - al készül?
Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
xhege
veterán
Mondjuk azért érdekes az árazás a többi telefonhoz képest, szóval lehet ez "elírás" is. A sima P30 6/128 138.085 Ft, míg a 256-os P30 Pro 304.000 Ft. Fura
-
darkmann
őstag
Elérhetőség: Rendelhető. Ilyenekről szokott kiderülni, hogy megrendeled, kifizeted, aztán vársz hetekig, és még mindig nem érkezik meg. Aztán visszakéred a pénzed, és hetek múlva talán, amikor már a fogyasztóvédelemmel fenyegetőzöl, akkor visszakapod.
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
kp78
addikt
-
kp78
addikt
MM nem sufni, és olcsóbb.
Oké, a RAM csak 6 GB. De mire nem elég az...@Tulku
Ha végre meglesz, akkor szerintem én sem frissítem ezt sem, ahogy a P20 pro-t sem anno. Az is maradt 8.1-en, és ez is maradni fog 9.1-en, mert sok a panasz frissebb szoftra.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
xhege
veterán
Ez valóban az.
-
Zsoleszhun
addikt
HUAWEI P30 PRO DUAL SIM 8GB RAM 128GB 129.280 Ft
Sufni de azért elég jó ár¯\_(ツ)_/¯
-
Tulku
veterán
A tegnapi nap történéseit olvasva kissé ódzkodom a 10-es rendszer telepítésétől...9.1-en vagyok, de semmi ilyesmit nem tapasztaltam...
Ha megoldódnak a problémák, majd elgondolkodom rajta....nem szeretnék új telefonnal azonnal negatív tapasztalatokat gyűjteni... -
-
F-ECT$
titán
válasz Motion_Blur #9954 üzenetére
Ami nekem volt:
LG - G2, gyorsan ránéztem egy frissebb készülékre is a gyártótól, ott is van hibaSamsung - S7, ott is van panasz
Huawei - ahogy olvasom itt is több típus érinetett, sőt nekem is eszembe jutott, hogy pár hónapja használtam a Slacket és az se küldött értesítést ha pár napig nem használtam
Redmi - feleségemnek van Note 7-ese, ő még nem jelezte ezt a hibát itt a fórumon, de benézve a Note 8 topicba, ott is írnak róla
[ Szerkesztve ]
Dive ever, work never.
-
Sumptuous
senior tag
Tegnap /ma bekapcsolták a 4G-hangot meg a VoWiFi-t [kép]
Kapott más is ilyen smst? Vagy nagyon lemaradtam és már mindenkinek van?
[ Szerkesztve ]
-
F e Z o
veterán
Hétvégén sikeresen betörtem a teló kijelzőjét - mondjuk én lehet rosszabbul nézek ki - Telekomtól vettem, van rajta 3k-s törtés elleni garancia. Olvastam, hogy futár jönne érte, de gondolom Telekom üzletben is intézik majd a javítást, s ha jól láttam 33k önrész kell majd bele. Jól tudom?
H2O über alles!
-
K Norbi
addikt
Ezt az appot ti feltudjátok tenni? [link]
Nekem azt írja, nem kompatibilis az eszközzel.
[ Szerkesztve ]
-
FrezeR
senior tag
válasz Motion_Blur #9937 üzenetére
Na az remek akkor, így nincs mit tenni vele. Reméljük eljut a megfelelő helyre az infó és javítják ezeket.
-
K Norbi
addikt
Már megint nincs nem fogadott hívásom.
Egy kicsit mutatja, de pár perc után eltűnt.De mikor feloldtam, akkor jelzett.
Most rájöttem végre..
Zárolt képernyőn ne rejtse vagy mi.
Most már mutatja mindig.Szerencséje, mert a Stormbreaker majdnem elő került.
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
válasz Motion_Blur #9937 üzenetére
3-4 féle gyártótól volt telefonom és mindnél előfordult. Informatikusi végzettséggel azt gondolom, hogy valahol az akku spórolás oltárán áldozódik fel az, hogy minden app minden neki szóló pusht minden másodpercben ellenőrizzen. (Persze az se segít, hogy a Google oprendszert a Huawei testre szabja és ebbe költözik be a harmadik gyártó appja, de ha jól lenne minden megírva, akkor működnie kellene, mint ahogy néhány appal nincs is gond.)
Dive ever, work never.
-
Motion_Blur
félisten
Ugyanez nálam is. Jobban utána olvasva és szervízből leinfózva, Huawei hiba, és random.
Mate 10 PRO-m másfél év alatt soha nem produkált ilyet (de haveré igen), a P30 PRO pedig 2 hét után kezdte el.
Ha app hiba lenne, más gyártónál is tömegesen fordulnának elő ezek a problémák.
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Tulku
veterán
válasz DonDragonka #9931 üzenetére
Én is így magyaráznám ha programozó lennék és elb@xnék vmi progit....
-
FrezeR
senior tag
válasz firemanus82 #9927 üzenetére
Most így a 3. nap használat után én is azt tapasztalom, hogy a sima gyári email program nem írja ki ha jön új levelem, de a Gmail sem jelez, mint csak akkor ha megnyitom és a levelek is akkor töltődnek be az újak amikor megnyitom. Illetve a Facebook, vagy az Instagram néha kijelzi az új értesítést, néha meg nem, pedig van hiszen látom amikor megnyitom.
Erre van már valami megoldás?
-
-
K Norbi
addikt
válasz K Norbi #9930 üzenetére
Vettem még 1 Case and Pro átlátszó szilikon tokot a Media marktból.
Elég rajos, kb védve vanGyáritok 0 védelem..
Spigen liquid crystal hááát elég vékonyka, kamera jobban van védve.
De a kijelző nem.
Media marktos faszábbul véd.Kínálgatták rám fele azt a clearplex narancsos fos fóliát..
Atyaég nagyon gáz..
Sajna ilyen a spigen is.Kénytelen voltam nézni valami értelmeset.
[ Szerkesztve ]
-
DonDragonka
őstag
Na ezt kaptam válasznak az auto brightens témában, röviden ez nem bug hanem fííííícsőőőr:
Adam HUAWEI Service:
Hi! Thank you for reaching us. This one is a default setting of the P30 Pro. The reason is to optimize power consumption and prolong the standby time, your phone enables automatic screen brightness adjustment each time you power on your phone. Generally, adjusting brightness automatically saves more power than adjusting manually. If you need to customize the screen brightness, disable automatic screen brightness adjustment after your phone powers on. Thank you and have a great day.[ Szerkesztve ]
A döntésképtelenség legnagyobb akadálya, ha túlságosan nagy a tudásbázis...
-
K Norbi
addikt
Nekem is ilyen Újraindítás után bekapcsol az automata fényerő vissza.
Egyébként jól működik meg minden.
De ha kicsit fordulok az ablak fele, tolja fel neki a kakót.
szóval jó jó.
De lakáson belül kikapcsolom.Ma nem jelezte a nem fogadott hívásokat.
Beléptem Hívás értesítésekbe.
Minden jó volt beállítva.
Zárolt képernyőn mindig mutat.Kikapcsoltam, majd vissza be.
Azóta jó.Vibert messengert állítgattam lehet bekavart ott valamit.
Mert eddig jó volt.Ha valaki hív, nem veszem fel, majd lerakja.
Nektek is csenget egyet a telefon?
Ez ilyen?(#9919) DonDragonka Itt kezd beállni minden.
2% merül este.
Ha 100 on van semmit.Elégedett vagyok eddig vele.
Értesítési led sokszor jó vóna.Ami feltűnt hogy pl egy Samsunghoz képest..
Fele olyan jól személyre szabható..Pl hívok valakit, nézem a kijelzőt.
Felveszi Samu zöldre vált.
Ez meg átvált percre. De nem változik a kijelző ...Hívásnaplóban balra elhúztam lehetett sms t írni.
Itt semmi. Jobbra hívta
Véletlen rákoppintok hívja a számít.
ehh[ Szerkesztve ]
-
Tulku
veterán
Még egy sokaknak már hülye kérdés....
Itt lehet un minialkalmazást létesíteni?
(Messenger megjelent kicsiben a képernyőn, ha csevegtem haverokkal...) -
NemMo
őstag
Nekem ma csinált 2 furcsa dolgot a telefon. A galéria volt megnyitva és remegett a kép és nem reagált semmire egy jó darabig illetve magától csinált vagy 6 képet a képernyőzárról. Közel 1000 órája nem volt újraindítva a telefon, úgyhogy ment egy restart. Érdekes volt mindenesetre
-
firemanus82
senior tag
válasz Bferibörs #9904 üzenetére
Értesítések. Nekem pl hiába van beallitva kézi kezelésre ha nem nyitom meg a bizonyos programot, akkor egy nap után nem jön tőle értesítés (pl Aliexpress). Nejem telefonjan a VÉSZ nevű alkalmazás csinálja ugyanezt. Nekem jön ettől értesítés, de én naponta 1x megnyitom. A Gmail értesítés rendszeresen késik néhány órát. Viber, Facebook, messenger rendben küld értesítést.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
Tulku
veterán
Hát jó....
Bár azt hallottam, hogy néha szüksége van az androidnak ki-bekapcsra...de lehet, ez már idejét múlta...
G6-ot váltott, nagyjából az ég és föld kategória, nyilván bizonyos dolgokat szokni kell...
Az elején minden f@szság huawei dolgot felajánlott (persze az összes adatom felhasználásának engedélyezésével), de én kilőttem mindegyiket....esetleg van ami használható valamire? -
darkmann
őstag
válasz DonDragonka #9919 üzenetére
Én még csak 3 hete használom, de gyakorlatilag bármilyen használattal megvan a 2 nap, de így homeoffice-ban, hogy nem kell mindennap 2-3 órát navigálni a 2,5 nap és 5,5-6 óra kijelzőidő az alap max. 20%-ig merítve. Soha nem volt még ilyen takarékos telóm!
[ Szerkesztve ]
Honor Magic5 Pro 12/512, Oneplus 9 Pro 8/128, Huawei P30 Pro 8/128, Redmi Note 7 4/64
-
Tulku
veterán
Lehet, hogy 100x volt a kérdés...elnézést...
Leveszem az automata fényerőt manuálisra (nekem ne állítgassa...a kcsg) és ha be-kikapcs van visszaáll automatára....van erre valami megoldás? -
DonDragonka
őstag
-
Dzsekó
addikt
válasz Macika66 #9910 üzenetére
Nem tudtam, hogy van ilyen. Most megnéztem, nincs bekapcsolva. Tehát nem az volt a gond. Ma délután visszavittem az olvasót, majd utalják a pénzt, mert nincs kp forgalom.
Más:
A fenti viber értesítés gondról jut eszembe, hogy két telón is csinálja a viber elég sokszor, hogy háttérben megy a csengőhang, és nem tudom felvenni. Meg kell várni, amíg az ellenoldal leteszi, és akkor kiírja, hogy 1 nem fogadott hívásom volt, ekkor vissza tudom hívni az illetőt. Van erre valami megoldás, hogy ne csinálja viber? Alkalmazással van valami, mert P30 lite-on is csinálja.[ Szerkesztve ]
-
Williams
aktív tag
Sziasztok!
Valamikor olvastam, hogy valami gond van a hívás rögzítéssel bizonyos android(?) verzión. Ez pontosan hogy van, és mi lehet vele csinálni, hogy működjön? Jelenleg egy P9-et használok amin a Call Recorder-t használom (Android 7), a héten jön meg P30 Pro, szeretnék rákészülni ha lehet, illetve ha szükséges.
Előző kérdésre esetleg valaki, főleg a "gyerekbetegségek" lenne fontos.
Köszönöm előre is! -
realmadrid
aktív tag
válasz Motion_Blur #9901 üzenetére
Szia, nekem a Gmail-nél csinálja ezt. Ha napközben keveset matatom(több órán keresztül pihen az asztalon)akkor eléggé késve értesít a céges Samsunghoz és az itthoni Ipadhez viszonyítva. Mintha aludna. Ha az értesítés használat pld böngészés közben jön, akkor azonnal jelez. Nem értem...
A sas nem vadászik legyekre
-
AtHoS
nagyúr
válasz 7Heads Drago #9913 üzenetére
Azért van normális APP is ébresztésre/emlékeztetésre: pl. Alarm Clock Pro
Ilyenből készítesz 3 ébresztőt a munkarendednek megfelelő különböző időpontokkal és a ciklikus heti dátumokkal (itt csak gyorsan kijelöltem a jövőheti hétköznapokat reggeles ébresztéssel) aztán le is van tudva a 3 műszakos munkarend ébresztője, csak fel kell kelni a csörgésre
szerk.
Ja igen, el is felejtettem írni, hogy a beállításokat/ébresztéseket/riasztásokat backupolni tudja pl. google drive-ra, egyéb tárhelyre vagy kimentheted memkártyára, OTG-n rádugott meghajtóra, stb...
Sosem dobta el a beállításokat frissítéskor (sem APP, sem telefon szoftver esetén), telóváltásnál pedig gdrive-ról lehúzza magának a korábbi mentést
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
7Heads Drago
veterán
válasz Motion_Blur #9903 üzenetére
Én most váltottam Mate 10 pro-ról P30-ra de nem vettem ilyent észre egyiknél se.
Maten ami piszok idegesítő volt az a ébresztő volt. Egy spéci alkalmazást szedtem le rá, amit be lehetett állítani 3 hetes ismétlődésre. 3 műszakos munkarendben 7 ébresztővel. És minden egyes droid update után elállítódott az egész ha frissítettem az appot az áruházból. Csak a teljes törlés újra állítás volt rá a megoldás.[ Szerkesztve ]
Úgy jól laktam, mint a duda, Hála Neked, egek Ura.
-
Aryon87
félisten
válasz 7Heads Drago #9911 üzenetére
igazából a belepiszka bosszantott meg egy kicsit, de jött egy linkami leírja mi változik. Bár én örülnék ha nem csinálnának a kamerával semmit, még 1 év van a telefonnak, ki szeretném élvezni
Bár megoldom, mert vissza fogok menni 9.1-re ismét, és azon is fog maradni.Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
Aryon87
félisten
Nálam csak az email marad el, de ez a gmail hibája már nagyon régóta. Samun is és Xiaomin is csúszott/csúszik vagy meg se jött.
Minden más vinnyog időben.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
K Norbi
addikt
Locsold le Castrol olajjal
-
F-ECT$
titán
Nekem itt nincs ilyen, ellenben Samsungon többször előfordult. (Sőt az még a naptár riasztást is néha elfelejtette...)
Dive ever, work never.
-
njnl
aktív tag
Ezek általában alkalmazáshibák, vagy rossz beállítás.
Nem halottam még olyat, hogy magától átállítódik az értesítéskezelés. Mindig vissza lehet vezetni másra. Például frissül az alkalmazás, vagy letörlik majd újrarakják és nem kezelik az értesítéseket.
De nagyon sokszor az alkalmazások a szarok. Viber rendszeresek szarakszik androidon és ios-en is. Messenger például nálam hónapok óta szar, de haverom Samsungján is. Másnál semmi baj vele.Cs.A K. [SX-Z] [H7] [H8] [H-P30P] [I13P] [H-M5P]
-
Bferibörs
addikt
P20p- is használok, nekem azon sem jelentkezik.
Dobjuk fel a kérdést,kinek van olyan problémája,hogy nem kapja meg az e-mailt,vibert stb.?Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Bferibörs
addikt
?
Nekem nincs ilyen gondom.Pixel 8 Pro,Galaxy S23 ultra, Blackview Tab 18, Lenovo P2 dual
-
Motion_Blur
félisten
Inkább az értesítéseket oldanák meg... most már értem miért kerül a telefon pár hetesen fele annyiba mint az újkori ára pár hét működés után elfelejtenek megjönni a emailek, viber üzenetek, stb.... és igen, minden úgy van beállítva ahogy kell.
[ Szerkesztve ]
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 Pro 128GB - Sierra Blue + Sok Kiegészítő
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titánium 98% ! 1 Hó Nemzetközi APPLE GaranciA
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest