- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Véletlenül megmutatta a 17 Pro Max hátlapját a Xiaomi
- Nem lesz Xiaomi 16
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
Sztyepadzso #8194 üzenetére
Sőt, ha nyelvet választasz, akkor az összes "akku optimalizálás" alól kivett app is visszakerül a listára, az eredeti beállítások szerint... Ez esetleg többeket érinthet.
Mi ebben a logika?
-
Sztyepadzso
őstag
Két kérdésem lenne, remélem, tudok segíteni.
1.:A telefonom jellemzően németre van állítva, mert így az Assistant működik, meg a Voice Match(OK Google). De ott van a listában az angol és a magyar is, hogy ha valamit csak angolul találok meg(beállítást, pl.), akkor biztosan jó helyen keressem, ne nekem kelljen kitalálnom például az appok értesítéseinek különböző elnevezéseit. A magyart pedig miattatok használom, ha itt posztolok valamit. Namost, Használom(nám) az OK Google-t, de minden nyelvváltásnál (kár angol-német között is) kikapcsolja, nemcsak, hogy be kell kapcsolnom, de be kell tanítanom is(3× OK Google-t mondani). Ezt nem lehet belőle kigyomlálni valahogy? Az Assistantban is beállítottam a 2 nyelvet.
2.:Azt hogy önkényesen kb 60%-ra vegye vissza a kábeles hangerőt, kb minden egyes autórádióhoz csatlakozáskor, az kiírtható?
Előre is köszi! -
Sztyepadzso
őstag
válasz
tobias88888 #8192 üzenetére
Utána talátam egy linket, zet: [link] . Elvileg úton van.
Egyébként neked frissebb a fordítód, nekem 6.4..... de a kereső ugyanez... . Lehet, hogy a linkben leírtak erre is vonatkoznak, tényleg csak felszínesen olvastam el. Nem emlékszem, mióta fekete. -
tobias88888
őstag
válasz
Sztyepadzso #8182 üzenetére
"Ha jól tudom, akkor a google még nem frissítette minden appját a Dark modra.
De nekem a kereső(ha arra gondolsz, ami egyszerű "G" ikonnal van jelölve) már sötét."Na ez a probléma mert letiltottam és újra feltettem (10.94.12.21.arm64), de még mindig fehér a háttere. Forditónál is ez a helyzet. (6.5.0.RC04.292618770)
-
gti16v
őstag
Hello
Mi lehet a hiba?
Egész éjjel egy xiaomi 10w os vezeték nélküli töltön pihent a teló,ami.zsír új. ....
Jelezte,hogy veszi fel a töltést,de reggelre még is,szinte semmi nem ment bele.Köszi
-
F-ECT$
titán
válasz
gyurica úr #8180 üzenetére
Nincs.
-
szabeska
addikt
válasz
Sztyepadzso #8182 üzenetére
Az fain, hiszen pont ők integrálták az androidba
-
Sztyepadzso
őstag
válasz
tobias88888 #8181 üzenetére
Ha jól tudom, akkor a google még nem frissítette minden appját a Dark modra.
De nekem a kereső(ha arra gondolsz, ami egyszerű "G" ikonnal van jelölve) már sötét. -
tobias88888
őstag
Korábban kérdeztem de nem jött válasz. Android 10el másnál is világos marad a google kereső és a forditó? A többi app átvált sötét módra de ezek nem. Wipe cache már megvolt, telefont ezért nem tenném újra.
-
gyurica úr
tag
Sziasztok,
azt szeretném megtudni, ha 17 januári a sim kártyám és most beleteszem egy P30 pro-ba akkor van e ennek vmi hátránya ahhoz képest mint ha új lenne a kártya.
Köszi a válaszokat.
-
taxi
aktív tag
Még egy utolsó kérdésem lenne a letiltott IMEI- vel kapcsolatban.
Külföldi szolgáltatóknál sem fog működni ha itt letiltják? Pl. Ausztria. -
knox83
senior tag
válasz
istvan47 #8176 üzenetére
Nem beszólni akarok, tényleg no offense de inkább egy kevésbé frissített p30 prom legyen mint egy agyon frissített a50
Nekem is volt p9 imádtam de utána a p20 pro is hatalmas ugrás volt, nemhogy a p30 pro.. Bátran cserélj
Következő android még biztosan meg lesz..phone clone-nal én alkalmazásokat nem vinnék át, clean install de ez magán vélemény.. -
istvan47
senior tag
Szia!
Nagyon jó kis teló (csucs kategoria) nekem november óta megvan.
Gyors bár a frissités nem igazán csúcs kategoriára jellemzö az utolso december 1.-i frissités amit januárba kaptunk meg!
csak halkan megjegyzem ez idó alatt a párom A50-esére minden honap elején jön a frissités. Most is Február 3.án megkapta a Február 1dátummal. -
Sziasztok fórumlakók.
Erősen szemezek a telefonnal. Jelenleg egy P9et nyüstölök már 3 éve, de megérett már a cserére. Előtte P8am volt.
P9 sajna nem nagyon kap már egy ideje frissítést ami eléggé zavart. P30 még kapni fog 2-3 főverzió frissítést, vagy android11 lesz az utolsó?
Láttam hogy van a huawei oldalon Phone clone tool, amivel lehet költözni. Az mindent is átköltöztet? Értem ezalatt, google hitelesítő adatok, titkos fájlok, összes program és beállításaik, banki programok. -
Aryon87
félisten
válasz
Tav-Csoves #8166 üzenetére
Hm... ha a GPU lenne a ludas, akkor a többi vedeólejátszónál is kellene jelentkeznie annak a hibának. Szerintem meg a chrome a ludas. más böngészőn próbáltad? vagy.. nem a videó szar, amit feltöltöttek oda?
Emlékeim szerint anyám P9-jén is volt a facen hasonló videólejátszási gond, és mintha egy törlés újratelepítés megoldotta volna a gondot. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Tav-Csoves #8166 üzenetére
. Véletlenül
-
Tav-Csoves
őstag
[link]
Ezt a választ kaptam.
- csak tájékoztató jelleggel osztom meg.
Ha valaki hasonlót tapasztal, akkor a GPU a ludas! -
(#8154) F-ECT$, (#8155) szabeska, (#8157) sfdrakex
Köszi mindenkinek! Hangerő maxon, VOLTE be-ki (egyébként nincs aktiválva), BT-ről nem tudok nyilatkozni, de valószínűleg nem volt közelben semmilyen eszköz, amihez csatlakozhatott volna. Hangerőt próbáltuk állítgatni. Ha minden kötl szakad, akkor jön a factory reset. Itt is ki kell kapcsolni valamit, mint a samsungoknál, hogy ne legyen FRP-lock? -
gabesz839
senior tag
Üdv. Van a p 30 proban légnyomásmérő? A itteni leírásban van, máshol lazt írják hogy nincs.
-
bébi67
aktív tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném.
Android auto-t szeretnék a telómra telepíteni. Már megpróbáltam, de nem igazán jött össze. Letöltöttem egy apk fájlt, telepítettem, de nem generált parancsikont, nem lehet elindítani és letörölni sem lehet. -
Sziasztok!
Van a környezetmben egy ilyen készülék, és egy olyan probléma jött elő, hogy ha hívást fogad, akkor a hangszórókból semmi hang nem jön, nem hallja a másik felet. Ha bekapcsolja a kihangosítót, akkor sem.
Ellenben, ha ő hív valakit, akkor működik rendesen.Wipe cache megvolt, de nem segített.
Van ötletetek? -
jeni
félisten
válasz
Sztyepadzso #8150 üzenetére
R.kapitányságon van ügy.
-
jeni
félisten
válasz
polar-x #8139 üzenetére
Nem igaz,mert a teló kedvezményesen lett megvéve még ha utólag is, ezért ha nem fizeti a havi díjat akkor is tiltásra kerül a telefon.
A 2év hűség vagy 1év attól függ mit kötött meg,addig élő szerződés van a valós tulaj és a szolgáltató közt.
Vodafone szolgáltatónál egy összegben készpénzben lett kifizetve.
NÁLAM van a számla.
2019.Novemberben letiltásra került a teló mert nem fizette tovább a havidíjat. -
gti16v
őstag
-
polar-x
tag
válasz
sfdrakex #8140 üzenetére
Mielőtt megvettem rákérdeztem két üzletben is! nekem mind a két helyen azt mondták hogy ilyenkor nem tiltják a telefont csak a kártyát! Akkor tiltanak telefont hogy ha nincs kifizetve magának a telefonnak az ára, vagyis a részletek! Most már tényleg nem tudok eligazodni hogy is van akkor...
-
polar-x
tag
válasz
sfdrakex #8001 üzenetére
Sziasztok! A használt telefon vétel és letiltás témához lenne kérdésem! Én úgy vettem pár napja a telefont, hogy részletre hozta ki telekomtól az eladó! Mondtam neki hogy csak úgy veszem meg ha együtt bemegyünk a telekomhoz és előttem kifizeti a maradék részleteket! Ez meg is történt, ott álltam mellette végig mikor kifizette az ügyintézőnek és a végszámlát nekem adta már át eleve az ügyintéző a kinyomtatott garancia jeggyel együtt mert mondtam neki hogy én fogom megvenni a telefont !Azt mondta hogy így védve vagyok minden letiltás ellen És ha nem fizeti az előfizetést akkor csak a kártyáját tiltják. Valóban így lenne?
-
Varszegig
veterán
Alap dolog, hogy ha nincs meg az eredeti számla, akkor nem veszünk meg egy használt telefont. Senkit nem érdekel az eladó kamu meséje, hogy megette a kutyája, kidobta a felesége, kérjen másolatot, és akkor van üzlet. A nem tiszta eredetet szokás így eltüntetni. Ne legyen igazam, 1-2 hónap múlva tiltják.
-
Aryon87
félisten
Mert nincs mit mókolni a telefonon. Régen leginkább emiatt voltak összefoglalók.
Itt egyszerű. Kérdezel, mi válaszolunk, pörög a topik rendesen, rövid időn belül reagál valakiÉn fóliának a MediaMarktos Clearplexet tudom ajánlani, nekem az van fent 8 hónapja. Viseletes már a karcoktól, de állja a sarat.
-
gti16v
őstag
Rég fórumoztam,de kívácsi lennék mi az oka,hogy ennél a népszerű telefonnál nincs ilyen,összefoglaló hsz az elején a tudnivalókról,megszoktam régen,hogy volt .-)
Pl most azt,sem tudom megnézni egyszerűen,melyik a legjobb ár/értékű fólia .-)
-
taxi
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #8127 üzenetére
Meg.
-
hangyász2
aktív tag
Már felesleges ezen rúgoznod, ha megvetted. Ha nem is részletre vette, de nem fizeti a számlát, akkor is letilthatják.
Még egy problémád adódhat, bár erre kicsi az esély. Ha nem lesz javítható a készülék egyszer, és cserutalványt kapsz, az eredeti kiskerár fog számítani, ha már nem lesz belőle készleten. Ha olcsón vette, akkor annyiért kapsz másikat. -
taxi
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #8125 üzenetére
Az az IMEI szám ami a jótállási jegyen van. Felhívtam a Telenort, de nem adnak felvilágosítást, csak annak aki vette. No meg a dátum sincs rajta, bár HiCare szerint 2021.12-hóig garis.
-
-
taxi
aktív tag
válasz
Sztyepadzso #8121 üzenetére
-
mookica
tag
Sziasztok.
A "Tippek" nektek milyen nyelven van? Az enyémen angol. -
taxi
aktív tag
Sziasztok!
Használtan vettem a telefont (marketplace). Hogyan tudnék utánanézni hogy nem részletre vett teló volt e, illetve ha legrosszabb esetben letiltják, akkor lesz egy drága fényképezőgépem? -
AtHoS
nagyúr
Mikor lefrissült rá akartam nézni, de nem találtam a telepített APP-ok között (HiCare néven kerestem). Play frissített saját APP-ok közül elindítva (ott persze még mindig HiCare néven szerepelt) sikerült belépnem és ott az Ajánlottak között rányomtam talán az új debütálásra, akkor nyöszörögte, hogy mostantól Támogatás-ként hívják. Na persze így már egyből meglett az APP listában is.
-
taxi
aktív tag
Segítsetek légyszíves.
Ma vettem egy P30 prot, és nem tudom kirakni a kezdőképernyőre a google keresősávot.
Bocs hogy ilyen f@szsággal, de elfelejtettem hogy kell. -
gusthy
veterán
A Huawei kezd olyan lenni mint egy magyar önkormányzat, mindent átnevez. Most épp a HiCare lett Támogatás.
-
Alexa77
csendes tag
Eddig jó a rendszer, wipe cache nem volt, habár meglep hogy milyen sok téma nem kompatibilis a renszerrel...😑
-
Samanbacsii
őstag
Használtok hanghívást? A kacifántosabb nevekhez nem lehet hangmintát rögzíteni? Ti, hogy oldjátok meg?
-
zoli8814
aktív tag
Reggel megjött a 178-as Android 10. Akinek még nem jött meg eddig csekkolja
-
bkiky01
senior tag
válasz
Májkülnájt #8089 üzenetére
Csak beképzelted, vagy tényleg van romlás? Fontos, mert kb ez az utolsó flagship huawei guglival.. Amúgy még én is mate 10 pro-n vagyok..
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- 3D nyomtatás
- BMW topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro Max 256gb Fekete titán, Magyarországi, garanciával
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2026.12.15.Apple jótállás
- IPhone 16 Pro 128GB One 2027.07.11. Apple jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest