-
Mobilarena
Huawei P30 Pro összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz
bkiky01 #10937 üzenetére
Aztol fugg mid van ami annyira fontos a Google miatt. En mar gondolatban tobbszor is vegigmentem mi az ami miatt nekem letfontossagu a google, es semmi nincs. Talan 1 aprosag, de az se vag a foldhoz. A Chrome szinkronizacio.
Face, messenger, viber, instagram, youtube vanced fut rajta gond nelkul. Gboard, chrome telepitheto. Nekem a kepszerkeszteshez a Lightroom szinten telepitheto, igaz a kiallitott modellen mar nem tudtam bejelentkezni arra, majd ami gepen van tort verzio, azt teszem fel, annak mar mennie kell bejelentkezes nelkul is.
Gmail megy a gyari email klienssel, a drive elerheto bongeszobol is, ahogy a google fotok is elvileg. OTP szinten megy bongeszoben, de azt inkabb gepen intezem havi 1x.
Telenor, Telekom alkalmazasokat kell majd megnezzem es nalam ki is fujt a tema, a tobbi nem erdekes.:)
-
Juliuska
senior tag
válasz
bkiky01 #7547 üzenetére
Én pont Mate 10 pro-ról váltottam erre (használom is már egy ideje a P30 Pro-t, így első kézből tudok referálni). Ez alapján bizony azt kell mondjam, hogy megérte a váltás. Pusztán a rideg számok alapján is megéri váltani: nagyobb RAM, Dupla SIM, 2x akkora tárhely, nagyobb kijelző, és sokkal jobb kamera. Az ujjlenyomat érzékelője (szerintem) nem olyan pontos, mint a 10 Pro-ban volt és ráadásul még a barométer szenzort is kihagyták, de ha nem használtad ez utóbbit, nem lesz nagy érvágás... én használtam, meg is lepődtem, hogy ebben nincsen légnyomásmérő szenzor (holott a tesztben megtévesztően és hibásan fel van tüntetve), de ezzel vége is a negatívumoknak. Talán (ha jó a szemed) a képernyőt picit másabbnak fogod majd látni, mint a Mate 10 Pro-ét, de üzemidőben (2 SIM-mel) hozza azt, amit a 2 verziós elődje hozott. Ennyit röviden.
Tiéd a döntés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged