-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hali_tomi
tag
Köszi, de hát már visszakerült a boltba a telefon.
Régen nagy android-fun voltam, de mióta van iOS telóm is elkényelmesedtem.
Szóval ha valami nem megy és mókolni kell, akkor az nem lehet jó.Az a vicces, hogy a céges kb 2 éves Redmi 4X-re poénból felraktam az AA-t, és hibátlanul megy.
Blaise: akkor nálam nem tudom mi van... passz.
-
hali_tomi
tag
válasz
sfdrakex #2118 üzenetére
Full új telefon, egyetlen alkalmazást raktam fel, az Android Auto-t. (Sejtettem hogy ezzel gond lehet) De megnézem a beállításokat, de nem állítottam el semmit.
Hivatalos app: Hát oké, de most ezért utazzak külföldre, hogy letöltsem hivatalosan?
Vagy nem értem.
Ez most eléggé elszomorított, úgy alapvetően androiddal kapcsolatban, mert iOS-ről váltanék (vissza), és ott az Apple Car Play az olyan szinten plug-and-play, hogy csak na.
De most nem értem, azt írod, hogy nem a telefon hibája. Szóval szerinted rossz az AA? Vagy az apk-mirror-os app? Vagy a Peugeot nem szereti? Sajnos akármelyik, ez így deal-breaker.
Direkt ki sem vettem amúgy a gyári fóliából... szóval remélem visszaveszik.
-
hali_tomi
tag
válasz
csobolade #2071 üzenetére
No hát jelentem, megvettem a telót, és nálam nem jó az Android Auto. Peugeot 3008-cal.
Kb 5 perc a max amíg menni tud. Utána eldobja. Majd újracsatlakozás. De volt olyan, hogy 10 másodperc alatt 3-szor dobta el. (Két különböző verziójú apk-t is kipróbáltam.)Úgyhogy, megy vissza a boltba... Mármint a telefon, nem az autó.
-
hali_tomi
tag
Üdv!
Eleg kozel allok ennek a telefonnak a megvasarlasahoz. Viszont Android Auto az elegge must have. Olvastam nemzetkozi forumon par gondot ezzel kapcsolatban. Mik a tapasztalatok errefele?
Visszaolvasva itt is csak egy negativ hozzaszolast talaltam. Persze ez lehet nem jelent semmit, akinek hibátlanul megy valami az nem jon a forumra irogatni, hogy minden okes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Házimozi haladó szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Mini-ITX
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged