Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Pici telefon, óriás akksival?
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batistuta7
tag
válasz
Diamond500 #7143 üzenetére
hidd el nagyon sok idő , energia és ideg ment rá
a yt-t privátban megírom majd.
-
Batistuta7
tag
válasz
Diamond500 #7141 üzenetére
ugyanez a tv-m van
figyelj nagyon kíváncsi vagyok nálad is működik e, de én túl voltam mindazon amin te és csak 1 hajszál választott el hogy szétverjem a tv-t. Egyszerűen a menüben kikapcsolod a wifi-t majd vissza. nekem ez már kétszer is működött és utána tökéletesen működik.
De ha már ugyanolyan tv-nk van nekem is van egy gondom ami kb 2 hónapja jött elő. A youtube 1080p-be nem játszik le 60fps tartalmat. Így van olyan csatorna amit csak 720p ben tudok nézni mert a fullhd tartalmait 60fps-ben rakja fel. -
Batistuta7
tag
válasz
Diamond500 #7136 üzenetére
Fent áll még a probléma?
Csak mert nekem pont ugyanez volt a problémám. Gyakorlatilag idegbeteg lettem tőle.Nekem is LG tv-m van. -
Batistuta7
tag
válasz
Diamond500 #4858 üzenetére
rengetegen írják hogy nekik működik a cube. ezért is vagyok kíváncsi itt van e olyan aki használja.
-
Batistuta7
tag
Sziasztok.
Segítséget szeretnék kérni. Valaki megosztaná aki felveszi a hívásokat hogy milyen alkalmazást használ milyen beállításokkal?
Mindenhol a cube acr alkalmazást olvastam ami sok embernek működik p30-on android 10-el , de nálam nem vesz fel semmi , bármire állítom a forrást.A gyári megoldás nem érdekel, nem fogom visszatenni a 9-t.
-
Batistuta7
tag
válasz
sfdrakex #2770 üzenetére
és hogy megy végbe a folyamat? kért elsőre valamilyen párosítást vagy ilyesmi?
rákattintasz a tv-dre és már tölt is?
meg tudnád nézni hogy a vezeték nélküli kivetítés appnak milyen engedélyek vannak megadva. mert az én telómban semmilyen engedély nincs neki és nem is tudok neki adni. -
Batistuta7
tag
válasz
Diamond500 #2765 üzenetére
Ez nagyon érdekes, nem gondolnám hogy a droid miatt. Legalább így első körben ezért nem akarok 9-re visszamenni. De az biztos hogy valamilyen szoftver gond lesz. Már újraindítottam mindet,routert is, de mégse akarja az igazat.
-
Batistuta7
tag
Sziasztok
Sima P30 -as telefonom van 10-es droiddal . Ma megpróbáltam az lg tv-mel a miracast screen sharet használni és sehogyan sem tudom működésre bírni. P10 el megy, rendesen. Tapasztalt már valaki ilyet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Jóval olcsóbb, mint a csúcsmodell, de majdnem annyit tud. A legfrissebb trükkök nincsenek benne, de van olyan funkciója is, ami a drágább verzióból hiányzik.
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Gyúrósok ide!
- Megújult a PROHARDVER!
- Nintendo Switch 2
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix X570-F Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest