- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
AsakuraDave #5871 üzenetére
Szelfi1 (a kép nem a felhasználót ábrázolja)
És ha már a szemöldököd verte ki a biztosítékot, itt az enyém, felhős időben, kinyújtott karral készült szelfi részlete [kép] (nem röhög!!!).
-
ttt1
őstag
válasz
Sajna az én MI6-om is jobb selfit csinál (igaz gcamel) mint a P30-am. Vagy nálam is hiba van a kütyüvel vagy ennyit tud..
-
törölt tag
válasz
Szőrös dolog most nem nagyon van a közelemben
de ha kikapcsolod a szépítési funkciót ott alul akkor is ilyen rossz a helyzet? Az nagyon egybefossa a dolgokat.
-
Pjotr
senior tag
válasz
Menj fel valamelyik társkereső oldalra és meglátod miért van ez. De ha nem jössz rá elmondom, egy 40-es nőnél ez már pozitívum, hogy teljesen homológnak látszik a bőre ;)
-
Quqesz
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2885 üzenetére
Selfinél sajnos nem lehet. Egyet tudsz tenni: selfi fotónál úgy fordilj, hogy az arcod vmi megvilágítsa v sötétebb legyen mögötted a háttér.
-
Slapy
aktív tag
válasz
AsakuraDave #2881 üzenetére
Érdekes a napszemüveged
-
Quqesz
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2883 üzenetére
A te selfi képed iso800-al készült, ami esetében ha belenagyítasz maszatos lesz. Nekem is ilyen.
Egyet értsetek meg: automata módban a telefon emeli az iso-t, ezáltal ha agyonnagyítod nem lesz éles. Ez szoftveres gond, de ha agyonélesíti(mint a samsung) az sem jobb. -
sfdrakex
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2881 üzenetére
Ez nem néz ki gázosnak. Mármint a kép minősége, nem te.
Ignis képével mi a gond?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2876 üzenetére
Amúgy még mindég azt mondom, ezek a hibák nem teljesen szenzoros hibák. Pl az alul fehér csíkos képet úgy lehet generálni, jogy bár az ujjad nem lóg bele a képbe, de közel van a vakuhoz, pl(most csináltam direkt)
A vaku nélkülinél, de felhúzott redőnyösnél is hasonló a helyzet, csak ott meg rossz volt a szög.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2876 üzenetére
Vidd be a készüléket a márkaszervízbe, ott csak a garipapírt kérik el, nem számít kinek a nevén van. Nézd meg nincsen rajta-e külsérelmi nyom.
Azért furcsa az eseted, mert ok a hátsók rosszak, de az első is az, akkor az szoftveres gond. Ne felejtsd el ebben a telóban nicsen ois, tehát stabilabb kéz kell(csak a zoom lencséhez van ois), bár a Honor8-ban sincs, ha azt használtad te is ott meg kellett szoknod. -
Quqesz
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2869 üzenetére
Gari van rá? Adás-vételit írtatok? Remélem a hr segíteni fog.
-
Zso83
tag
válasz
AsakuraDave #2873 üzenetére
Szia!
Sajnos valószínűleg belenyúltál ebbe a telóba, mert az enyém a kinti és benti képeket is elég szuper minőségben hozza. Valamit próbálj meg vele csinálni, mert a P30 biztos, hogy ennél jobb képeket csinál! Fel a fejjel.
-
törölt tag
válasz
AsakuraDave #2870 üzenetére
Ilyen nekem is volt nincs tiltva ne aggódj! Recovery menüben csinálj egy factory resetet és jó lesz!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2870 üzenetére
Miért lenne letiltva? Használtan vetted, az eladó kilépett belőle a google fiókjával?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2867 üzenetére
Csinálj egy gyári visszaállítást. Van mikor segít.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2865 üzenetére
Ok, lencse tiszta?
-
Quqesz
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2861 üzenetére
1.Fotózás első alapszabálya: nem fotózunk beltérben szembefénnyel. User hiba....
2.ha tok van a telón, akkor szétveri a vaku fényét és ezáltal szar lesz. Főleg átlátszó tpu tokoknál jellemző! Vagy csinálj képet vaku nélkül(este módot simán használhatod itt már) , vagy vedd le a tokot.
3.az AI kapásból berakta Portré effektre, a hátteret ezért direkt szét is kente. Ha mindent élesen akarsz AI off.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2861 üzenetére
Valami nem jó nálad. Mindig ilyen volt? Full auton használja a feleségem, és nem ilyenek a képek.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2856 üzenetére
-
Quqesz
nagyúr
válasz
Vagy nem tudod jól használni
van itthon Honor 8, tényleg van amiben jobb(wb, iso50/30sec itt élesebb tényleg) , de nem az általános élesség az....
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2857 üzenetére
Esetleg valahova eredeti méretben ha tennél képeket meg tudnánk mézni milyenek a képek.
-
AsakuraDave
őstag
válasz
Sorry a dupláért, van valaki pesti aki ráérne majd egy kamera tesztre az ő p30-asával?
-
Zso83
tag
válasz
AsakuraDave #2812 üzenetére
Hali!
A hard resetet nem használtam még. Amikor én a 9-es droidról a 10-re frissítettem, akkor az új verzió feltelepítése után egyből csináltam egy factory resetet: 1. biztonsági másolat és visszaállítás 2. összes adat törlése és a telefon visszaállítása (egyébként csak akkor kell kiválasztani a telefon visszaállítása elemet, ha törlöd a telefon belső tárolójában található összes adatot.) 3. Kiválasztod a mindent töröl lehetőséget.
-
Quqesz
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2727 üzenetére
Ahogy felettem írták és nem kell kivenni a simet. Az nem törlöd.
-
Zso83
tag
válasz
AsakuraDave #2727 üzenetére
Szia!
Beállítások/Rendszer és frissítések/Visszaállítás. Ott kiválasztod, hogy pontosan mit is szeretnél tenni a telóval. Szerintem a sim-et felesleges kivenni. -
Quqesz
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2722 üzenetére
Nem telefonhoz, hanem a regisztrációhoz kötött. Fr után belépsz és ott van minden.
-
Zso83
tag
válasz
AsakuraDave #2695 üzenetére
Szia!
Igen, érdemes! Vannak a gépház alatt is fejlesztések és persze a biztonsági frissítésről sem szabad megfeletkezni. Érdemes egy factory resetet nyomni, ha főverzió frissítés van. -
Quqesz
nagyúr
válasz
Yes!
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
Igen.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
AsakuraDave #2693 üzenetére
Létezhet. Hicareben is nézted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest