-
Mobilarena
Huawei P30 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Chereiose #8180 üzenetére
Az, hogy világit az egér, az azt jelenti, hogy kap áramot a telefontól, de az még nem biztos, hogy a HDMI része is működik.
Ha esetleg van valami lehetőség a közelben olyan telefonnal, ami HDMI kompatibilis vagy másik adapter, akkor még tégy egy próbát.
Ennyit tudtam segíteni. Remélem találsz valami megoldást és esetleg másnak még hasznos lehet a leírás. Mindenesetre ajánlom mindenkinek a "ADB hibakeresés engedélyezése csak töltés módban is" bekapcsolását, mert egy ilyen esetben sok kellemetlenségtől menthet meg. A biztonsági kockázata kevesebb, mint a bosszúság, ami a tulaj részére az adatok és a telefon elérését illeti. -
válasz
Chereiose #8176 üzenetére
Azért írtam le lépésekben, mert tudom, hogy nem látod a kijelzőt.
Két dolog lehet. Vagy nem jó az adaptered (mert nálam amikor újraindul a telefon, látszik a kijelző a monitoron, csak a PIN pad váltásnál feketedik el.) és ki kellene próbálni másik telefonon is vagy pedig a kijelző hibájából adódóan a videóvezérlő is kipurcant/letiltott.
A fent említett folyamat akkor is működhet, ha korábban be lett kapcsolva az "ADB hibakeresés engedélyezése csak töltés módban is". Ebben az esetben számítógépre dugva is elérhető a kijelző a scrcpy program segítségével. -
válasz
Chereiose #8172 üzenetére
Na úgy néz ki, hogy van megoldás, teszteltem többszőr is, működik.
Szóval szükséged lesz egy egérre és egy billentyűzetre is.
Alkalmas erre bármelyik kombó, aminek egy usb-s vevője van. (ellenkező esetben egy usb hub is kelleni fog, hogy a bill és egér vevőit csatlakoztatni tudd.)
1. A legtisztább, ha már bármit próbáltál, hogy újraindítod a telefont a megfelelő gombkombinációval. (hangerő le + power kb 10 mp-ig)
2. Csatlakoztass mindent (HDMI + USB egér+bill.) az adapterhez, majd a telefonhoz (ha már újraindult)
3. PIN pad elérése:
- Bal egérgombot egyszer megnyomod (nem tartod nyomva). Ezzel felébred a kijelző.
- Feltolod az egeret kb 20cm-nyít, hogy biztos ne a kijelző alsó pontján legyen, mert ott nem működik
4. Lenyomva a bal egérgombot, lefelé húzod az egeret kb 10cm hosszan, majd elengedsz mindent. (Ezzel elérhető lesz a PIN pad)
5mp-en belül (különben visszazár a kijelző és kezdheted a 3. ponttól) bill. numerikus részével megadod a PIN kódot.
Ha minden jól sikerült, ott lesz a telefon képe a monitoron. -
válasz
Chereiose #8168 üzenetére
Elméletileg nem, gyakorlatilag igen.
A probléma a következő és ezt ajánlanám mindenki figyelmébe, esetleg az összefoglalóba is:
A telefon újraindítása után a rendszer biztonsági okból nem enged semmilyen külső lehetőséggel (ADB, HDMI) hozzáférni a telefonhoz.
Bár nálam a kijelző átkerül a TV-re, de amint a PIN kód beírására kerülne a sor, azonnal leválasztja, vagyis fekete lesz a kép.
Tehát aki kijelző hibába keveredik, semmi esetre se hagyja lemerülni vagy újraindítani a telefont, mert onnantól fogva otthoni megoldásokkal elérhetetlenné válik a készülék. (Korábban Samu telefonjaim voltak, annál ez nem volt gond, de itt még alkalmazások sem indulnak el amíg nem kerül feloldásra a kijelző. Azt nem tudom, hogy az összes Huawei-nél így van-e, de ennél biztos) -
válasz
Chereiose #8157 üzenetére
Igen, a lezárt kijelzőt is mutatja. Szóval egérrel mindenképp vezérelhető.
Az állapotsorban arra van lehetőség, hogy telefon vagy asztali módban jelenítse meg a képet. Asztali módban olyan windows-os kinézete van és teljes képernyős.
Basszus, azt kifelejtettem, hogy valahogy azért érzékelésre kéne bírni a kijelzőt, mert különben tényleg fekete marad a kép. Mindjárt megpróbálom, hogy egérkattintásra reagál-e. -
válasz
Chereiose #8146 üzenetére
Akarsz még kezdeni vele valamit? Eladni vagy odaadni valakinek? Akkor van értelme az adat törlésnek. Szerviz meg tudja oldani. De ha rá tudod kötni monitorra a telefont egy usbc>>hdmi kábellel akkor te is tudsz törölni mindent. Ajánlott olvasmány: [link] a recovery hard reset részt keresd a cikk vége felé
Ha csak kidobnád a telefont, és nem akarod, hogy valaki újrahasznosítsa az adataid, akkor tedd tönkre teljesen a telót. Feszítsd le a hátlapot, vedd ki az akkut, és törd össze a telefont. Vigyázz, az akkut ne próbáld kinyírni, mert tűz és robbanásveszélyes (lásd még: Samsung Note7) Utána estleg lehet savban is áztatni a telefon maradványait, ha a nagyon tuti megsemmisítésre hajtasz -
Quqesz
nagyúr
válasz
Chereiose #3362 üzenetére
Tehát: a fájl nevü az app a főképernyőn, ha abba belépsz, akkor vagy a mappák közt kikeresed a belső tárhely/download vagy alul van egy olyan fül, hogy előzmények és ott feldobja a letöltött doksit. De vagy a ms office(excel,world), vagy a google office(dokumentumok, táblázatkezelő) legyen letöltve, mert különben nincs ami kezelje a doc vagy world fájlokat.
-
Trolee
aktív tag
válasz
Chereiose #2580 üzenetére
Én Skyphone vagy Notebook-alkatrészek oldalon vettem rá, kb. 500 Ft a fólia, a kijelző részt teljesen lefedi, nekem bejön. Az UV ragasztósok jók még, de más árkategória. Ujjlenyomat olvasás ugyanolyan az olcsóval is. Ami amúgy nem kiemelkedő a P20 pro-m jóval hatékonyabb volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Goddess of Victory:Nikke
- Fegyencedzés - calisthenics - street-workout
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Videó stream letöltése
- Trollok komolyan
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- 124 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 7700 XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest