- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Bluetooth-headsetekről általában
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gubacsino
aktív tag
válasz
Looserke #13220 üzenetére
A lényeg 2:10-töl. ["a kijelző egybe van ragasztva az akksival"] Ilyet még nem láttam. Bár ez nem kizáró ok. De nem kell mindent elsőre elhinni.
-
M.Eriksen
tag
válasz
Looserke #13220 üzenetére
Köszi az infót. Hát akkor ez nem lett sokkal olcsóbb, mint tavaly ilyenkor. 90k-t azért nem szívesen adnék ki a cseréért, nem is ér már annyit a telefon. Pedig azt terveztem, hogy ha megcsináltatom, akkor használom 2. telefonként,mert nagyon szerettem, egyik leggyorsabb andriod-os készülék volt, amit valaha használtam pedig volt jó pár. Nálam szerintem, még az alaplapcsere és kameracsere is kéne, tehát megvehetném újra a telefont.
-
Szabaka
tag
válasz
Looserke #12470 üzenetére
Szia!
Beszaladsz napközben, és leadod
Nekem a Mate 7-tel volt anno ilyen kijelző problémám. Adnak dupla sim-es csere telefont. kb 3 nap mire megcsinálják.
Nagyon korrektek.A Mate 7 kétszer kapott kijelzőt, utána nem javították, visszaadták az árát, akkor jött a Mate 9 szinte nullából
-
HollywoodBoy
tag
válasz
Looserke #11465 üzenetére
Meg tudnád mutatni hogyan? Hálás lennék érte.
Néztem másik Mate 9-et és egy Mate 10 Pro-t is. Azokon sem lehet kikapcsolni a legfrisebb Androiddal (Mate 9 - 363, Mate 10 Pro - 129)
Szerk.: Nekem egyedül a háttérben futó alkalmazások értesítéseit lehet teljesen kikapcsolni az Android rendszer értesítések közül. Ebben és ebben a hsz.-ben kifejtettem részletesen is.
(#11470) LosBlancosrm:
Szerintem Ő nem azt akarta kikapcsolni, hogy a messenger fejek ne jelenlenek meg minden alkalmazás felett, hanem magát az Android system étrtesítést ami erre a tényre felhívja a figyelmet. -
Sword
őstag
válasz
Looserke #10037 üzenetére
Én egyelőre semmit, ha látom, hogy igényli, wipe cache.
Nagy factory resetet csak ha tényleg gáz van.Más: úgy néz ki, automatán váltogatja a BT kimenet codec-et. LDAC-os fülesre ráállt automatikusan LDAC-al.
Alig várom, hogy bemenjek melózni (sic!) ahol aptX-es fülesem van + aptX-es erősítő. +1 teszt USB DAC újra.Ami nincs: dupla kopp.
-
elekreg
tag
válasz
Looserke #8514 üzenetére
Április óta megy, eleintecsak egy szűkebb körnek, a Telekomos S7 és S7 Edge tulajoknak, majd S8 és S8+, később már nem csak a Telekomtól vásárolt nevezett készülékeken, aztán jöttek az iPhone-ok (hivatalosan szeptembertől: Link de amúgy jóval korábban is, ha valaki külön kérte előtte a funkció bekapcsolását) és több nem csúcskategóriás Samsung készülék (meg a nem olyan régen megjelent Note 8-on is) és így tovább, szépen sorban aktiválják mindenkinek, akinek alkalmas rá a készülék, de soknál szükség van még a szoftveres engedélyezésre, például a Mate 9-ben sincs még VoLTE kapcsoló.
-
Acélfarkas
őstag
válasz
Looserke #8421 üzenetére
Köszi.
Van 1 ilyen is: [3D Panorama mod]
-
pepetech
őstag
válasz
Looserke #7859 üzenetére
Itt inkább az volt a baj hogy megkapta az egyik csoport a sok 100 közül ők nem bírták kivárni és ment is az ff frissítés... Nem vagyok hajlandó elhinni azt, hogy valakinek hónapokig nem megy frissítés. Miközben a fórumon írják, hogy jön.
A story úgy nézhet ki hogy hétfői nap jött frissítés legyen 50 aktív tag a fórumon ebből 40 megkapta a maradék nem. A maradék lehet hogy 1 simes szolgáltatós az nem is fog kapni független frissítést... A másik fele a maradéknak meg 4 napra rá kapta volna meg de nem bírták kivárni ment az ff. Ha most mindenki megkapta a b190-et akkor a rendszer jó. Érdekes most mindenki azonnal frissült én csak 4 napra rá. De nem hisztiztem.
De itt még van egy fejezet...
Van olyan aki hisztizett a frissítés miatt frissült most neki és hisztizik a frissítés végett hogy nem jó.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Looserke #7597 üzenetére
Lényegében egy olyan jpg, ami a valóságban egy rövid 2 másodperces videó. Én személy szerint többre számítottam.
Ez kb olyan, mint a 3D fotó, hogy az adott tárgyat, személyt körberögzíted, és kapsz egy jpg-t.Szerk: én ezt úgy képzeltem el - nem ér röhögni!
- mint a Harry Potter-ben a mozgó festmények. Hogy rögzít legalább! 15 másodpercet, és azt végtelenítve játsza le, úgy hogy a videó végénél egybeolvad - áttűnési effekt - az elejébe. Lehet, hogy Huawei-éknél is ez volt a koncepció, csak az már nem egy JPG kategória... Egy képet csináltam így az 3.77 MB
-
-
Láng Tibor
tag
válasz
Looserke #7132 üzenetére
Nem tudom neked honnan jött az hogy a tárolós átverésüket javíthatja egy frissítés mert én nem ezt írtam,nem is ez a lényeg.Hanem ha elmész a boltba és kérsz 30dkg pápai extra sonkát,mikor haza érsz és szendvicset csinálsz észre veszed hogy coopos extra sonkát csomagoltak biztos furán állna neked is a szád.Sonkának sonka de még sem ugyan az.(Szerintem)
-
mjani1172
addikt
válasz
Looserke #7126 üzenetére
Ha lehet nem kezdenék most itt vitát, nem szeretném az örök elégedetlent játszani,ennek ellenére én úgy érzem lett volna mit javítani,sőt még akár további funkciók,kis okosítások is elfértek volna nekem.(Pl eltünthető gombok,amik a kínai verzióban megvannak)
De tényleg nem szeretnék ebből most flame-t. -
Láng Tibor
tag
válasz
Looserke #7126 üzenetére
Mi a gond?Csak annyi hogy dual Leica kamera és a 10évvel ezelőtti telefonom szebb fényképet csinál mint ez ami nem volt 200ezer forint+az ufs2.1 tárolós hazugságuk hogy milyen gyors.Lehet de nem nálunk mert európába a lassabakat szortírozták persze az árán ez nem csökkentett.Ezt ők maguk irták nekem mikor jeleztem hogy az enyém csak 2.0-ás.Persze nem is tudom kihasználni de akkor se kerek.
-
mjani1172
addikt
válasz
Looserke #7061 üzenetére
Igen, ezt tudtam, csak azt írta, hogy olyan jó, arra gondoltam, valami más lehet a háttérben.Annak idején ránéztem de nem azt adta amit én gondoltam így nem is erőltettem tovább.
Ateess : szvsz nagyon masszív darab, itt még nem volt panasz rá, de én a Jerry videóból is azt szűrtem le hogy minden ok.
Lehet valamit féreértettem ? -
buliforma
csendes tag
válasz
Looserke #6934 üzenetére
Mate 9
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=45320170628_192759.jpg
www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=426IMG_20170726_194751.jpgLg G4
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=14820170519_155623.jpgMindkettővel automata módban készültek a képek.
-
-
Sword
őstag
válasz
Looserke #6855 üzenetére
Kicsit csúszós a hátlap, nem vészes. Oldalt kifejezetten figyeltek erre, nem csúszik, sőt!
Nem tudom megítélni, hogy miből van.
Holnap fényképezek.Amit szerintem lényeges:
- kifejezetten pontos kivágások, minőségi munka
- mágneses tartóhoz fém lapka integrálva a hátlapba, nem kell külön beleragasztani
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T590 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest