- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone topik
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
H.Istvan25 #8332 üzenetére
-
ficus10
csendes tag
válasz
H.Istvan25 #8322 üzenetére
Alternatív,nem hivatalos.
TWRP install zip-ként SD-ről -
Bélaaaa
őstag
válasz
H.Istvan25 #8206 üzenetére
Nekem az 5 nap pontosan 3 hét volt.
-
KZP
őstag
válasz
H.Istvan25 #8130 üzenetére
Telefonhívásnál mindenképpen vissza fog váltani 4G-ről. (Még.)
-
Charx
senior tag
válasz
H.Istvan25 #8130 üzenetére
Szerintem ha van megfelelő hálózat akkor nem vált vissza. Vagy?
-
Szpisti
addikt
válasz
H.Istvan25 #8098 üzenetére
Igen, szinte biztosan ez a frissítés is a B138 sorsára jutott... Csak nehogy pontosan ugyanaz legyen belőle, hogy a következőt nem kapják meg azok, akik ezt feltették...
-
KZP
őstag
válasz
H.Istvan25 #8098 üzenetére
Hát, nagyon gyanús... Csak azt nem értem, miért nem lehet ezt (sem) valahol kommunikálni, akkor nem nyomkodnám én sem egész nap a frissítés menüpontot.
-
KZP
őstag
válasz
H.Istvan25 #8079 üzenetére
Az a szomorú, hogy nálunk meg 200e Ft...
-
Szpisti
addikt
válasz
H.Istvan25 #8050 üzenetére
Nekem sem jött még meg.
-
Decske
senior tag
válasz
Én is még várakozok. De annyira nem izgat, most nincs problémám, mint a 190-es előtt.
-
foxymaci
senior tag
válasz
Nekem se de majd megjön.
-
törölt tag
válasz
Sehol semmi.
-
Looserke
őstag
válasz
nekem sem, de én már az oreót várom...
-
mtm800
senior tag
válasz
Nekem sem jött még...pedig mindig a legelsők között voltam eddig
-
törölt tag
válasz
Nekem, de mindig megjött még, és egyébként sem izgat, ugyanis hibátlan a készülékem.
-
ficus10
csendes tag
válasz
H.Istvan25 #8035 üzenetére
-
brd
nagyúr
válasz
H.Istvan25 #7942 üzenetére
Semmiféle SIM-et nem kér, pontosabban annak a használata csak az egyik lehetőség. Az én telefonom pl. még nem látott SIM-et, mégis regisztráltam a HiCare-be, e-mail címmel (azt vissza kellett igazolni). Írja a HiCare, hogy gód membör, víájpí, meg hogy 3, 3x. A GPS viszont kellett neki.
-
válasz
H.Istvan25 #8014 üzenetére
Mondjuk én most nem izgultam a 190 előtt voltak gondjaim , szvl a 190 nek tényleg örültem . Tényleg melegedett a telefon és ki tudott fagyni attól hogy csak bekapcsolod a BT-t . A 190 el szerencsére ez meg szűnt.
-
Sword
őstag
válasz
H.Istvan25 #7988 üzenetére
Simán megvettem volna az aranyat, ha anno lehet választani. A vicces, hogy ma sem tudnék jobbat választani, 130-ért meg pláne.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
H.Istvan25 #7959 üzenetére
Nekem sokszor jól jönne...
Igen mama, rendben mama, jól vagyok mama, eszem eleget mama, igen megírtam a házi feladatokat mama, megmostam a fogaimat mama,...
-
radio
csendes tag
válasz
H.Istvan25 #7948 üzenetére
koszi, valaszoltak.
ha a szamlat es garanciajegyet fel tudom mutatni, a garancia ervenyes.más kérdés:
2 ghz-en a wifi nalatok is nagyon lassu? (60 Mbps, 130as neten) a tobbi eszkozom min. 120-al tudja ezt, de a mate 9 nem megy feljebb.
5ghz-en minden ok. -
makríciusz
újonc
válasz
H.Istvan25 #7942 üzenetére
A készülék az ugyanaz, a hivatalos forgalmazok is szállítgatják ide-oda EU-n belül.
Mailes Huawei ID regisztráció, akár VPN-nel? Reg után ezektől szabadulok meg elsőként... Mondjuk elég furának tartanám, ha bebattyognék itthon pl. MM-be, és vennék egy VIP-s telefont, de SIM nélkül nem tudnám regisztrálni. Nem próbáltam, és ezért most nem vennék egyet,
de elég hihetetlenül hangzik. Nincs a feltételek között megemlítve.
choco01
Szerintem sem a legegyszerűbb, de pl. Amazonról simán mernék venni. Eddig jobban is jártam a kinti garikkal, mint itthon bármivel, bár huaweies még pont nem volt.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
H.Istvan25 #7899 üzenetére
Nekem igen.
-
sirály69
őstag
válasz
H.Istvan25 #7853 üzenetére
Én decemberben kaptam meg a telefont. Akkor rögtön letöltött 1 frissítést, majd csak a mostani B190 jött le!
Szerintem ez a nem normális.... B136 után a B190! Több mint fél évig semmi! Ez miért...? -
sirály69
őstag
válasz
H.Istvan25 #7845 üzenetére
Én sem a hetenkénti frissítést hiányolom, hanem azzal van nekem is bajom, hogy a telefon beszerzése óta OTA-n nem jött frissítés, csa ka mostani 190!
-
FeZ...
aktív tag
válasz
Én is osztom a véleményedet, de az emberek különbözőek. Van aki arra "izgul", hogy naponta frissítsen, van aki meg sosem teszi. Én sem értem a siránkozásokat a frissítéssel kapcsolatban, de mivel nem érdekel a dolog, szépen továbbgördítek a következő hozzászólásra és kész.
Persze oldalakon keresztül ezeket olvasni elég zavaró, de hát ez egy közösségi fórum, ez ilyen dolog. -
subidu
tag
válasz
Én sem érzem úgy, hogy lenne mit frissíteni a telón, mert nálam jól müködik. Túlélném, ha nem lenne több frissítés.
-
zzola
titán
válasz
H.Istvan25 #7825 üzenetére
Olyan, hogy legjobb, nincsen. Valami problémája mindegyiknek van és ez erősen szubjektív kijelentés volt...
-
zzola
titán
válasz
H.Istvan25 #7822 üzenetére
Honor 8 után igazából nekem semmi újat nem ad! Jó nem üveg a hátulja, nagyobb a méret, de ennyi...
+ sokszor mondtam már, hogy Huaweit soha többet. Én annyit szívtam már a szoft részével...annak ellenére, hogy a hw az jó! -
subidu
tag
válasz
H.Istvan25 #7822 üzenetére
Egyetértek. Nekem is inkább ez a képarány a nyerő.
2 hónapja használom a Máté 9-et, teljes elégedettséggel. -
func93
senior tag
válasz
H.Istvan25 #7786 üzenetére
Én értem, de még mindig jobb mint egy sufniGSM!
-
choco01
addikt
válasz
H.Istvan25 #7786 üzenetére
Minden esetben?
-
mentos
tag
válasz
H.Istvan25 #7760 üzenetére
hová adtad le, mennyiért csinálják?
Én a körúti irodában voltam kérdezni, azt mondták: fehér? az drága lesz! 75ezer a kijelző+üveg, külön nem tudják cserélni, gondolom erre még jön némi munkadíj, de akkor sem a fentebb említett TMXes árban van.
Más:
B190es frissítést nemrég pattintottam a telóra, hozzáteszem, nem vagyok tuning mester, szóval csak a gyári, ajánlott frissítések vannak rajta, amikor felajálnja.
Lényeg, kb. azóta, de főleg az utóbbi pár napban vettem észre, hogy opera böngészőben (csak azt használom) nem hajlandó betölteni oldalakat, adott lapfülek, mondhatni hogy le is fagynak mert semmit nem csinál, de ha belépek egy másik előtte betöltöttbe, ott lépkedek linkeken, od vissza, semmi nem gond.
Kövezzen meg aki gondolja, de igen nekem olykor 40-50 lapfül is meg van nyitva, kell azt' kész, eddig mindig bírta, szabad memória van így is bőven, nem értem mi lehet a gond.
Valaki hasonló, vagy ötlet? -
Pinyo16689
senior tag
válasz
H.Istvan25 #7739 üzenetére
Rejtély, nem értem.
-
lajozs
aktív tag
válasz
H.Istvan25 #7682 üzenetére
Netán a Matyin nézted a Videoton-meccset?
-
choco01
addikt
válasz
H.Istvan25 #7682 üzenetére
Szerintem igen, de olvasd el az apróbetűst...
-
dutrás
őstag
válasz
H.Istvan25 #7662 üzenetére
Az MHA-L09 is európai csak single sim.
-
Bélaaaa
őstag
válasz
H.Istvan25 #7608 üzenetére
Az ajánlott alkalmazások tiltása merre van? Nem találom.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
H.Istvan25 #7610 üzenetére
bár azért voltam szűkszavú, mert jómagam ezt a funkciót nem is találtam a varázslóban
viszont a régebbieknél sem. Így bizton állíthatom a fenti nem-et.Akkor az EMUI 5.0.1 csak a mostani felfedezést, és a WiFi-híd-at jelenti.
Szerk: kérdés mindenkitől, aki B194-et használ: akkor ezek szerint megszűnt a spontán melegedés spontán kikapcsolás?
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
H.Istvan25 #7608 üzenetére
nem.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
H.Istvan25 #7587 üzenetére
Pár hónapon belül.
-
Muky_
tag
válasz
H.Istvan25 #7562 üzenetére
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
H.Istvan25 #7515 üzenetére
azt hiszem meg van az új tok, amit venni fogok!
-
chab7
addikt
válasz
H.Istvan25 #7508 üzenetére
Az enyém is pont ilyen
Ezt a tokot rendeltem én is. Különbség csak a bepókhálósodott üveg
-
eladogeppc
veterán
válasz
H.Istvan25 #7488 üzenetére
Ahogy nézem akkuidőben az S7 Edge, tehát nem a sima S7 teljesen pariban, sőt ahogy írják a fórumban, ráver rendesen.
A kamera megitélés kérdése, de nekem olyan fotókat még nem sikerült a Mate 9-el készítenem sötétben, mint amiket az S7 tud. Sajnos abban nagyon jó a szenzor, az OIS-ről ne is beszéljünk.
Én itt úgy érzem mintha nem is lenne. Nekem a kamera nagyon fontos, hogy jó legyen, illetve a Snapi 821 se gyenge. -
pepetech
őstag
válasz
H.Istvan25 #7475 üzenetére
Én is ezért vettem 35 €-ért
. Abszolút megérte
-
Looserke
őstag
válasz
H.Istvan25 #7465 üzenetére
Factory Price Xiaomi Handheld Mini Tripod 3 in 1 Self-portrait Monopod Phone Selfie Stick Bluetooth Wireless Remote Shutter
http://s.aliexpress.com/fAb6FZRv
(from AliExpress Android)Ezt használtam.
-
Sanki
addikt
válasz
H.Istvan25 #7414 üzenetére
Egyértelmű, hogy jobban jár, én is azért javaslom azt.
-
chab7
addikt
válasz
H.Istvan25 #7400 üzenetére
Közben megtaláltam én is, hogy a vásárlás napjától
Az pedig május 9, tehát murphy dolgozott, 3 hónap 2 naposan ejtettem le
Majd intézem akkor ha hazaértünk. Az a 30, még ha fájó is de talán nem olyan sok, én kb a dupjájára, triplájára tippeltem.
Posta innen vagy egy hónap lenne hazaküldeni, annyi ideig nem leszek itt
-
choco01
addikt
válasz
H.Istvan25 #7290 üzenetére
Miért ilyen gyakori ez a sárgulás..
-
Láng Tibor
tag
válasz
H.Istvan25 #7180 üzenetére
Igen,és ha bármire ráközelítek az ugyan ilyen életlen képek lesznek mint a komarci képei.Az s7 edge nem ennyire drasztikus.
-
Láng Tibor
tag
válasz
H.Istvan25 #7172 üzenetére
Én az asszony s7 edge-vel vetettem össze és siralmas ahhoz képest.Közeli vakus képek szépek de a távolabbi képek már csúnyák.Videónál pedig néha össze-vissza fókuszál ugrál a kép.
-
Nuada herceg
őstag
válasz
H.Istvan25 #6963 üzenetére
Én is hasonló cipőben járok.
Az előző telóim HTC-k voltak.
M7. Besárgult a kijelző, garanciában javították, cserélték, de a htc-nek nincs Magyarországon szervize, így 3 hét volt majdnem. Utána lecseréltem M8-ra, hát dettó.Kicsit voltam ideges. Azt is cserélték garanciában, de sok idő volt. Bár ott egyik telónál sem volt alapból sárga, csak hogy melegedtek, besárgultak. De itt most más a helyzet, ez már alapból sárga volt.
(#6964) buliforma
Hát próbáld meg úgy, hogy egy hétfői napon adod le egy posta pontban, vagy mi a leadóhely.
Ha meg a futárt választod, akkor pénteken délután telefonálj, és hétfőn jön érte a futár. Így lehet, hogy megjárja egy hét alatt, hogy péntekre vissza is hozzák. Én rosszul csináltam. -
Szpisti
addikt
válasz
H.Istvan25 #6965 üzenetére
Hát nem a napokban volt hír, hogy már működik a háztól házig gari?
-
dutrás
őstag
válasz
H.Istvan25 #6937 üzenetére
Színhőmérséklet egyformára volt állítva a két telefonon?
-
lacus83
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6940 üzenetére
Teljesen rendben van a postás garancia.
Bemész egy leadó pontra, ott kapsz egy hiba bejelentőt amit kitöltesz, mellékeled a gar levelet és számlát.
Ingyen van az egész, MPL viszi így kapsz Nyomonkövetési kódot is ami a szelvényen lesz.
2-5 nap mire vissza is kapod a telód a lakcimedre. -
Looserke
őstag
válasz
sokat játszol? esetleg a hő hatására besárgult a kijelző alatti ragasztó, mint sok LG készüléknél
-
mtm800
senior tag
válasz
Mate 7-nél is volt ugyanilyen jelenség nálam....simán cserélték a komplett kijelzőt +akkut egy füst alatt
-
Szellem.
nagyúr
válasz
H.Istvan25 #6848 üzenetére
Persze, hogy nem akadt! Én inkább azt látom, hogy ez a teszt lehúzás akart lenni, mivel savanyú volt a szőlő!
Minden más magyar oldalon ahol tesztelték elismerően írtak róla. nyilván szóvá tették az árát is a PD-nek, de nem olyan mértékben, hogy abból az jöjjön le, hogy ...Más:
tegnap néztem, hogy a Huawei ezek szerint szorosabban együtt működik a Porsche Designel.
Megjelent a Huawei Watch Porsche Design verziója is: [link]
Szerintem nagyon szép lett! -
Szellem.
nagyúr
válasz
H.Istvan25 #6716 üzenetére
Szia!
Ez a tokod megérkezett már? Én is ilyet néztem a PD-re. Vettem egy bőr tokot pár hónapja, de olyan trágya, hogy amikor felraktam rá elszégyelltem magam. Sima átlátszó szilikon tokkal meg nem gyaláznám meg a készüléket.
-
Black Phone
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6792 üzenetére
Ez is este és reggeli sétálás közben készült,semmi utómunka nincs ahogy te állítod ....,semmi homály nincs,csak ha tudnád a ide feltöltött képek minősége romlik .....jössz tök a G seriaval amikor én azokat direkt nem említettem én is tisztában vagyok azokkal, én csak ezt a egyetlen V seriát ,hogy ezt is érdemes meglesni és ennyi..
többi meg az előző hozzá szólásomból szépen kilehet venni No Comment -
Black Phone
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6779 üzenetére
Egyébként már írtam, Lg v20 itt van két kép és szerintem nem kell többet beszélni róla a kép elárul mindent
Másik fórumtársnak meg csak annyit,hogy nem nagyításról beszélek
Meglehet lesni miket tud és még miket lehet vele beállítani és utána kellene beszólogatni mindenkinek....
én csak a tapasztalataimat írtam le,nagyon sok képbeli különbségek vannak és ezek a szériásoknál mind hardveresen és szoftveresen megtudták oldani -
mtm800
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6782 üzenetére
Nálam aktív üzemben van a mate 9 , s7e és a lumia 950 xl. Ez utóbbi egy másik liga a mai napig is...igaz kicsit munkás , mert az US elcseszi a végeredményt sokszor , de ez látszik már exponálás elött is , akkor max napszaknak megfelelő állásba teszem. Mate 9 -be nagyon kellett volna az 1.8 lencse, s7e meg semmivel sem részletesebb mint a mate. Így ha kicsit szebbet akarok akkor / persze mobilok közül/ marad a 950 xl....gyors pillanatokra meg bármelyik jó a maradék kettő közül, nincs szignifikáns különbség. I7 plus volt pár hónapig nálam hivatalból , de nem győzött meg.
-
Black Phone
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6770 üzenetére
én pont ezért váltottam,teljes méretben sajnos szét esik kép
-
Black Phone
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6763 üzenetére
Ezt nem hagytam volna ki én szerintem :-) , erre váltottam mate 9 ről és egyáltalán nem bántam meg sőt...,igaz a mate is a családban maradt a párom kapta meg
-
Nuada herceg
őstag
válasz
H.Istvan25 #6745 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
choco01
addikt
válasz
H.Istvan25 #6735 üzenetére
Meg kell kérdezni hogy magyar forgalmazói-e vagy EU-s esetleg ázsiai..
-
tothjani81
senior tag
válasz
Ez is jó ilyenem is van ebben az a jó hogy vékony nem vastagítja el. Csak az enyém terrakotta színű
-
tothjani81
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6718 üzenetére
Nekem ilyen tokom is van ezt szeretem a legjobban jó passzos, jók a kivágások nem izzad rá a kezem hoszzú használatnál na meg szerintem nagyon jól néz ki
-
chab7
addikt
válasz
Na én nem vagyok a tokok, fóliák híve, de ez egy ezres és ha jól néz ki akkor legalább fekete lesz a telefon. Rendeltem én is egy ilyet.
-
válasz
H.Istvan25 #6718 üzenetére
rendeltél ilyet?
-
choco01
addikt
válasz
Nekem is van ebből 3 db, teljesen patent! Csak én aliról.
-
válasz
H.Istvan25 #6673 üzenetére
pontosabban semmi különbséget nem láttam én sem
-
Looserke
őstag
válasz
H.Istvan25 #6670 üzenetére
Mivel kb. zéró különbség van a Mate9 meg a P10 között, ezért igazán kiadhatnák azokat a funkciókat amit P10-re is (pl. live photos, EMUI 5.1 stb...)
-
Hiperhuje
aktív tag
válasz
H.Istvan25 #6648 üzenetére
Pont lejárt egy hűségem, kamatmentes részletre akartam, de ennyit már nem adok érte!
-
Hiperhuje
aktív tag
válasz
H.Istvan25 #6646 üzenetére
Hát bakki!
Reggel még 150.490 Ft volt, most meg most meg 188.980 Ft.
Akkor, ezt úgy tűnik megszívtam!Úgyhogy lekaka!
Mindenesetre köszönöm a segítséged!Üdv!
Hh
-
Looserke
őstag
válasz
H.Istvan25 #6643 üzenetére
igen ez UFS
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25 #6638 üzenetére
Nagyon felszínesen fogalmaztál, mi, hol, merre??
A menü egy gyűjtő fogalom, azon belül? -
mtm800
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6634 üzenetére
Gratula ....használd örömmel.
-
törölt tag
válasz
H.Istvan25 #6597 üzenetére
Az a legnagyobb baja a telefonnak, hogy unalmas. Nem kell mókolgatni, minden működik, ráadásul gyorsan. Note7 után durva, hogy mennyivel gyorsabb a rendszer. Viszont a korallkék kicsikémet azon nyomban visszacserélném.
-
mtm800
senior tag
válasz
H.Istvan25 #6594 üzenetére
persze
-
choco01
addikt
válasz
H.Istvan25 #6542 üzenetére
-
Gabor1123
tag
válasz
H.Istvan25 #6519 üzenetére
Azt hogy mindenhova kiküldik-e, nem néztem. Viszont ha valaki olyan helyen lakik ahová szállítanak, akkor nagyon jó ajánlat.
-
Huawei HUN
Hivatalos
válasz
H.Istvan25 #6151 üzenetére
Szia!
Nem jár rá a VIP Garancia.
-
rayoliviero
veterán
válasz
H.Istvan25 #5934 üzenetére
Nekem az volt, csak arról tudok nyilatkozni. Most, hogy Te mit kapsz, azt nem tudom. De más is vett onnan és beregisztrálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Tomato firmware
- Melyik tápegységet vegyem?
- Őszre feketét ölt a THEC64 Mini
- Cipő topic
- ASUS routerek
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- DELL Precision 5560 i7-11850H 32GB 1000GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest