- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
pityaa23
senior tag
válasz
Steven #12672 üzenetére
Én is nemrég jártam így. Vettem itthon egy gyári kijelzőt, rendeltem ebayről használt elvileg jó állapotú hátlapot (ez még nem jött meg) és magam fogom kicserélni. Sajnos van olyan jó telefon, hogy megéri rendberakatni.Túl olcsó kijelzőt kerülnémi, nexus 4-be vettem ilyet, de elég fakóak voltak a színek.
Nekem viszont az lenne a kérdésem mindenki felé, hogy milyen tokot használtok, ami alá nem megy be a kosz és karcolja össze a hátlapot, keretet stb... Vagy csak sűrűn le kell venni és kitakarítani? Ha már megcsinálom, nem akarok megint összecseszni, meg kellene valami védelem is.
-
-
emerzee
aktív tag
válasz
Steven #12672 üzenetére
Én törött kijelzővel vettem. A Hua ha jól emlékszem, 67-ért cserélte volna. A pesti boltokban 37-ért cserélték volna, itt nálunk Tamásiban 27-ért cserélték. A legolcsóbb kijelző 17 volt, amit találtam a neten. (kb., egy hónapja.) Ha meg mered/tudod javítani, akkor egész olcsón megúszhatod... A hátlapom nem sérült, azt nem kellett cseréltetnem.
-
Decske
senior tag
válasz
Steven #12327 üzenetére
Igen, akkor én is úgy, gondoltam, hogy a Note 7 lesz a következő telefonom, aztán beütött a krach.
Én a Lumiám mellé akartam valamilyen telefont, mert ingyen bármit választhattam, és a Huawei-jel nem volt sok pozitív tapasztalatom volt korábban. A másik telefon a HTC U11 lett volna, de az később érkezett mint ahogy választani kellett, más meg nem jött be ennyire sem, plusz meg nekem kellett a nagy kijelző.
Egyetlen bajom van a telefonnal. A Widget kezelés. Vannak appok, amiknek teljesen meghal a widget-je, és naponta többször is le kell törölni és újra kitenni, hogy működjön. Ezen felül tényleg semmi panaszom nincs rá (illetve csak annyi, hogy android, az meg meh, illetve szükséges rossz. A mai napig nem találtam olyan telefont, amit annyira szerethetnék mint a 950XL-emet, illetve annyira szép és must have érzést kiváló telefont mint a 930/Icon volt). -
Decske
senior tag
válasz
Steven #12322 üzenetére
Ugyan így érzek. De nincs is nagyon olyan telefon amire érdemes lenne cserélni. A 2:1-es képaránytól a falnak megyek, ezzel ki is zártam szinte (ha nem) az összes idén meg tavaly megjelent telefont. Azonos képátló mellett sokkal kisebb a kijelző felülete. A Mate 9-et is azért választottam, mert 5,7 coll-ról nem akartam kisebbre váltani.
-
Szpisti
addikt
válasz
Steven #12137 üzenetére
Nekem van egy JBL GO-m, ami kisebb mint a teló, zsebben simán elfér, én azt használom ha hangosan akarom a zenét tolni.
Amúgy biztosan bele lehet nyúlni a rendszerbe valahogy, hogy hangosabb legyen, de ahhoz biztosan root kell. Ha nem fontos a garancia, olvass utána a neten, hogy hogyan lehet... -
elekreg
tag
Előrendeltem már, de lesz elállni 14 napom, ha nem jönne be, vagy később is eladhatom, viszonylag olcsó az általam használt csomagban így előrendelve, ezért nem aggódom, bár szerintem nem lesz rossz és megtartom egy ideig.
A Mate 9 is jobb lett végül a gyakorlatban, mint vártam azt rendeléskor, még ha azt nem is előrendeltem, aztán hosszú hónapokon át volt szeretett telefonom, csak idővel mindegyiket megunom, még a legjobbakat is. -
KZP
őstag
Részletre vettem, bár senkinek semmi köze hozzá.
Nem gondolom, hogy attól függ valakinek az anyagi helyzete, hogy milyen telefonja van. Ha veszek egy iPhone 7-et részletre, akkor már gazdagnak fogok számítani?
Vagy vásároljak csak olcsó sz.rokat? És igenis, sajnálnék kiadni pénzt egy szoftverfrissítés miatt, ami előbb-utóbb amúgyis megjelenik majd.
-
-
pepetech
őstag
De te is leírtad azt amit én írtam más megfogalmazásban, hogy van 15 munkanapja. Ami általában el is megy. 1 nap leadja a pakkot a boltba, utána a bolt elküldi a nagykernek, a nagyker bevizsgálja, és után vissza nagyker, onnan a boltba. Legjobb esetben 1 hétig csak a postánál vagy futár szolgálatnál van a termék. 1 hét minimum a bevizsgálás de ez terheltség függő. És ha javítják az ismételten 1 hét.
Én tapasztalatot írok nem a jogszabályt másolom. Mocsok a bürokrácia sajnos.
-
tothjani81
senior tag
Nagyon is sok múlik a kábelen! Minden kábelnek más a vezetékelése így valamelyik kevesebb valamelyik több áramot képes továbbítani. Osztrákba vettem egy 1,8 m es jó minőségű de vékony kábelt és ha azzal töltöm minimum két két és fél óra alatt tolja tele ha a gyárival maxx másfél óra.
-
törölt tag
Nekem is ugyan ezt csinálta végül, eltűnt a frissítési lehetőség
Gépre tettem, hogy ellenőrizzem a HiSuite programmal is, ami nem jelezte a frissítés lehetőségét, na jó gondoltam akkor, frissítem OTA-n, de mikor beléptem a menüpontba és újra rákeresett a frissítésre, akkor már nem talált újabbat, így maradt a 126-os, ördögi játék ez... -
Nfsman20
tag
Üdv!
Ha találsz, mindenképp jelezd felénk, én is szeretnék egy szép vékony szilikon tokot, amitől nem nő jelentősen a mérete. Tetszik ez a gyári megoldás is, pont elég, ha a hátlap és a sarkok védve vannak, csak tényleg baromira karcolódik (ez még nem lenne baj) és elég kemény, szúszós a felülete. Néha nem túl egyszerű egy kézzel stabilan fogni.
-
ChuckyCheese
tag
Hagyján hogy karcos lesz, de még rohadtul csúszik is!
Nekem most rajta van, de beraktam pluszban még egy ilyen műbőr bújtatós tokba is. De ez helyett a hátlapi helyett akarok egy tapadósabb gumiszerűt. Mert így is félek, mikor előveszem.
invandrare: Nem az üzemidővel volt leginkább a baj. Hanem hogy nem valószerűt ír ki. Eddig bármilyen telóm volt, csak szenvedve bírtam vele a második napot.. Vagy egyáltalán nem. Majd megszokom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Windows 11
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest