- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
Mindennel egyetértek, nekem csak egy dolog hiányzik. A kínai ROM-os Mate8 és Mate9-ben van olyan lehetőség, hogy elrejtheted a navigációs sávot (plusz egy gomb megjelenik a navigációs sávon),
ezt betehetnék az EU és US ROM-ba is, szerintem hasznos lenne. Tudom, hogy vannak appok a play áruházban amikkel ezt meg lehet oldani, de mindegyik összeakad a billentyűzettel. -
choco01
addikt
Én nekem csak Chrome meg Viber megy rá, közepes fényerővel, inkább WiFi mint mobilnet,bluetooth és gps nem nagyon megy, akkor meg úgyis autós töltőn lesz.. és minden este lesz alkalmam feltölteni.. remélem így kijön napközben egy 6 óra vele..
Sajnos 3 évre nem tudom regisztrálni mert bár EU-s készülék lesz(mobilcorner) de nem magyarországi, hanem lengyel..
Szerintetek várható rá még komolyabb frissítés?
Egyáltalán érdemes frissíteni erre a 182/186-osra a gyáriról?
-
Nfsman20
tag
Mint írták is, teljesen normális ez, figyeli a használati szokásaidat és erre saccol egy készenléti időt. Nyilván, ha látja, hogy ~40-50 órát megy töltési ciklusonként a teló, akkor nem fog 170 órával kábítani. Nálam is durván 70 órát ír ultrán, de most az elmúlt 3 napban nem nyomkodtam, még van 30% az akkuban, erre ítélne még 46 órát. Gondolom látod az összefüggést... totó az egész, szóval nincs semmi baja a telódnak
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- Windows 11
- BestBuy topik
- Bluetooth hangszórók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- ZIDOO médialejátszók
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 16GB 512GB FHD 17 1 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest