- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Looserke
őstag
Mindennel egyetértek, nekem csak egy dolog hiányzik. A kínai ROM-os Mate8 és Mate9-ben van olyan lehetőség, hogy elrejtheted a navigációs sávot (plusz egy gomb megjelenik a navigációs sávon),
ezt betehetnék az EU és US ROM-ba is, szerintem hasznos lenne. Tudom, hogy vannak appok a play áruházban amikkel ezt meg lehet oldani, de mindegyik összeakad a billentyűzettel. -
choco01
addikt
Én nekem csak Chrome meg Viber megy rá, közepes fényerővel, inkább WiFi mint mobilnet,bluetooth és gps nem nagyon megy, akkor meg úgyis autós töltőn lesz.. és minden este lesz alkalmam feltölteni.. remélem így kijön napközben egy 6 óra vele..
Sajnos 3 évre nem tudom regisztrálni mert bár EU-s készülék lesz(mobilcorner) de nem magyarországi, hanem lengyel..
Szerintetek várható rá még komolyabb frissítés?
Egyáltalán érdemes frissíteni erre a 182/186-osra a gyáriról?
-
Nfsman20
tag
Mint írták is, teljesen normális ez, figyeli a használati szokásaidat és erre saccol egy készenléti időt. Nyilván, ha látja, hogy ~40-50 órát megy töltési ciklusonként a teló, akkor nem fog 170 órával kábítani. Nálam is durván 70 órát ír ultrán, de most az elmúlt 3 napban nem nyomkodtam, még van 30% az akkuban, erre ítélne még 46 órát. Gondolom látod az összefüggést... totó az egész, szóval nincs semmi baja a telódnak
Új hozzászólás Aktív témák
ma Még mielőtt 2016 véget érne, a Huawei letette az asztalra az év egyik legjobb phabletjét, amely a Kirin 960-nal és az Android 7.0-val már 2017-et vetíti előre.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One mobilszolgáltatások
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- Formula-1
- iPad topik
- Macska topik
- Politika
- Facebook és Messenger
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest