- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
yeezymeezy #13191 üzenetére
Attól még beteszi a gyártó a támogatást, ha igény van rá.
View 10: Nem forgalmazza a Telekom, így a támogatási listájukon sosem fog szerepelni, közel egy évig nem is működött a VoLTE, aztán érkezett az Android 9, benne a szoftveres támogatás és azóta megy a 4G hanghívás. -
válasz
yeezymeezy #13189 üzenetére
A gyártó beteheti a nem szolgáltatós szoftverbe is a Telenoros paramétereket, ha a szolgáltató kéri, ahogy tette azt korábban a Telekomossal is.
-
válasz
tothjani81 #12486 üzenetére
Inkább a felhasználók térnek el fényképezés, elvárás és megítélés szempontjából, nem a kamera modulok, de utóbbi ellenőrizni is lehet és nem volt még rá példa. Esetleg hibás, vagy meghibásodhat valaki készülékében a kamera modul, de ha PRO módban tetszik neki, amit a manuális beállításaival csinál, akkor az sem valószínű.
A Mate 9 esetén a belső tároló sem tér úgy el, mint a (később vihart kavart) P10-es szériánál. -
-
válasz
#18001664 #10866 üzenetére
Nem biztos, hogy gyengeséget jelent, legalábbis nem a szó legszorosabb értelmében, jelezhet eltérő hálózati módot is, más a színe a 4G, 4G+, 3G, H, /H+, GPRS és EDGE módozatoknak, kérdés persze, hogy a beállítások...stb. alapján indokolt a váltogatás vagy sem, de folyamatos wifi kapcsolat mellett ezt nehezebb megmondani, mert az is kihatással van/lehet rá.
-
válasz
Bornie127 #10343 üzenetére
Érdekes a K&H mobilbank, nekem a Mate 9-en (7.0) sosem volt vele gond hosszú hónapokon át, később a Nokia 8-on (7.1.1) sem, illetve a jelenlegi Mate 10 Pro-n (8.0) sem, pedig ujjlenyomatos azonosítással megy az alkalmazás is, viszont a Lenovo Yoga Tablet 2-n (5.0) hetente kérte újra az aktiválást, amihez nem kell amúgy PC, több módon is aktiválható, például SMS útján is.
magicbox: Így igaz, még mindig nincs minden alkalmazás rendesen megcsinálva az Oreóra, de csak alakul lassacskán.
-
Nem sokat fogyaszt, nem az a baj, ha úgy volt használva, hogy a kijelző után az a második, mert arányában sokat volt tétlen a rendszer, akkor azzal nincs gond.
Így már látszik, hogy nem a mobilos térerővel volt a gond, én wifi kapcsolat nélkül is kipróbálnám, mert sok olyan folyamat és alkalmazás van, amik alapesetben wifi útján forgalmazhatnak, olyankor szinkronizálnak, frissítéseket ellenőriznek.,..stb., de mobilneten nem, az is ad majd támpontot, hogy úgy miként viselkedik a rendszer.
Én inkább az androidrendszer miatt aggódnék, hogy az az első helyen van, ráadásul annál nehezebb kiszúrni a problémát, mert többszörös folyamat, szinte bármi megbújhat benne, ami (feleslegesen) pörgeti. -
Nem olyan egyértelmű azért, hogy a színek változása annyira gyenge térerőt jelent, hiszen a hálózati módok változtatása is eltérést okoz a színekben és az úgy is van rendjén.
A te készüléked esetén nem látni a használt hálózati módot a bekapcsolt wifi miatt, de ha nem változik a szín, akkor végig azonos hálózati módban van, ez pedig a Mate 9 esetén 3G (vagy 2G) módban lehetséges, mert azon megy adat és hang is.
Aki olyan lefedettségű területen használja a készüléket, ahol 4G+ is elérhető, ott amikor adatforgalmat indít, akkor 4G+ hálón lesz a készülék, aztán később visszaáll 4G módra, híváskor pedig 3G vagy 2G hálóra, ezek teljesen normális módosulások, márpedig ezek az általad jelzett/bekarikázott grafikonon eltérést okoznak a színekben is.
ki olyan virtuális szolgáltatónál van, vagy olyan előfizetése van, ahol nincs 4G/4G+, az ezt persze nem veszi észre, mert mindig csak 3G-n lesz például a telefonja. -
válasz
Pongi1975 #9605 üzenetére
Az OLED kijelző miatt van inkább a fekete hátterű menü...stb., de ettől persze a Mate 9 is megkaphatja majd az Oreóval, viszont az nem profitál belőle annyit, mert az IPS a világosabb színeket preferálja, az OLED meg a sötétebbeket, már ha a fogyasztási adatokat nézzük.
-
válasz
OutSider17 #9555 üzenetére
Én élőben, a gyakorlatban is összehasonlítottam.
Éjszakai, illetve gyengébb fényviszonyoknál pláne látványos a különbség, bár ez érthető is a két telefon eltérő kamerája, azok értéke miatt. (f/2.2 kontra f/1.6 és hasonlók)tapaizo: Hivatalosan csak a Pro kapható a 10-ből (meg a Lite), a 9-nél pont fordítva, abból meg a Pro nincs itthon.
-
válasz
snorbi82 #9552 üzenetére
Akkor nem Mate 10 Pro volt nálad, vagy nem jól láttad a firmware verzióját, mert azon nem 360 van, teljesen más számozással kezdték, kiadáskor *.115-tel, illetve a Telekomos telefonok kaptam azóta 120-as, a többi szolgáltatós és a nem szolgáltatónál vásároltak még 115-ön vannak.
OutSider17: Kamerában (is) sokkal jobb a Mate 10 Pro, mondom ezt még akkor is, ha a Mate 9 is jó volt nekem korábban, viszonylag sokáig használtam, ami már eleve jót jelent esetemben, meg is értem, ha valakinek az is elég és megfelelő.
-
válasz
conanabarbár #9454 üzenetére
A *#*#2846579#*#* menüben van akkumulátoros info.
-
válasz
conanabarbár #9450 üzenetére
Szia,
Én annyit tennék, hogy a szoftveres hibalehetőséget kizárnám - még ha a leírtak szerint hardveres hibára lehet is inkább gondolni -, gyári visszaállítás, semmilyen programot nem telepíteni, korábbi mentést nem visszaállítani és úgy tesztelni.
Amennyiben úgy is adódik a hiba, úgy szerviz.
Vannak alkalmazások is, amik felmérik az akkumulátor állapotát, de a szoftveres mérés nem mérés, szokták mondani volt, szóval azok inkább csak tájékoztató jellegű adatok.
Amikor teljesen feltöltöd az akkumulátort, akkor a szervizes menüben is 100%-ot mutat? -
válasz
choco01 #9447 üzenetére
Így igaz, amikor a védelem kikapcsolja, vagy már nem engedi bekacsolni a készüléket, akkor még van benne meghatározott szintű töltöttség, ellenkező esetben behalna a Li-XX akkumulátort, mert a teljes lemerülés a halála, viszont ha olyan szinten lemerült vagy egyáltalán fel nem töltött lett volna, akkor feltölteni sem lehetne rendesen, mert a védelem eldobná a töltést.
The Nuke: A telefon topikjában írok még infót, szervizes kóddal is nézz majd rá a teljesen feltöltött telefonra, hogy megnyugodj utána.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest