- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
choco01
addikt
válasz
Vegitaa #8890 üzenetére
It's a big-screen device and the Mate 10 and Mate 10 Pro are no different, even if they differ from each other.
Both have premium designs, built with metal frames and a robust tempered glass on the rear and both offer large, prominent displays on the front. The Mate 10 Pro is IP67 water and dust resistant, while the Mate 10 isn't.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Vegitaa #8542 üzenetére
A 2,4Ghz-et a régebbi készülékek használják.
Előnye: mivel ezen a hullámhosszon működtek az első WiFi routerek, eszközök, így ezt minden eszköz ismeri.
Hatósugara nagyobb, mint a 5 GHz-é.
Hátárnya: lassú. Ezért találták ki a 5GHz-et.5GHz: előnye: sokkal gyorsabb, mint a 2,4.
Hátránya: kevesebb eszköz ismeri. A jel távolsága rövidebb. Beltérben a falak jobban árnyékolnak. -
magicbox
senior tag
válasz
Vegitaa #8533 üzenetére
Az utolsó hivatalos verzió: MHA-L29C432B196
De már kikerült az Oreo is, de ez nagyon beta, Unsupported MHA-L29C432B321 Android O Beta October 11
(#8534) choco01
Semmi gond nincs a 194-el, nem is értem miért mondjátok ezt. Az energiaigényes folyamatokat én eddig is engedélyeztem, ami fontos volt számomra. Max. ez azoknak furcsa, akik soha nem állították.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Vegitaa #7207 üzenetére
Ez kb olyan, mint az árak: csak 5.99 euro, csak, 39990 Ft. A 6.0" az olyan snassz, túl unalmas, túl kerek.... Azért, hogy a specifikációt olvasva nagyobbak, és furcsábbnak hasson, a gyártók ritkán használnak kerek számokat!
/ Életem eddigi legjobb telefonját vettem meg a Mate 9 telefonnal.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Vegitaa #6771 üzenetére
A válasz igen is, és nem is.
A frissítés milyenségétől függ. Ha a frissítés csak bug fix-et tartalmaz, nem indokolt esetről beszélünk.
Ha viszont ha te hibát látsz a programban, érdemes frissíteni, főleg ha az általad is tapasztalt hiba a frissítés leírásában is szerepel.
Sok esetben az applikáció funkciók tekintetében bővül.
Ilyenkor azt érdemes fontolóra venni, hogy az adott új funkcióra szükségünk van e egyáltalán, vagy sem. Ugyanis minél több funkciót birtokol egy applikáció, annál bonyolultabbá válik, gyakoribbá válhatnak ezáltal a fagyások, alkalmazás leállások.
Remek példa erre a Facebook.apk, a Messenger.apk.
Utóbbit már olyan szinten szét tuningolták, hogy a jobb felhasználóság, és a gyengébb hardverrel rendelkező telefonok gazdái miatt hozták létre a Lite verziót belőle.
(Amit anno még Indiában elesítettek először)Véleményem szerint viszont minden biztonságra vonatkozó frissítést telepíteni ildomos!
-
magicbox
senior tag
válasz
Vegitaa #6677 üzenetére
Sync.me app a play áruházból. Egyedül ez tudja normálisan szinkronizálni a kontaktokat (képek stb). Arra figyelj, hogy csak a szinkronizálós menü legyen aktiválva, a többi része a programnak hulladék. Persze csak akkor működik normálisan, ha a neveket rendesen írtad be a névjegyzékbe.
-
Tav-Csoves
őstag
válasz
Vegitaa #6510 üzenetére
Például azt, hogy ezek a mágneses töltők nem tudják az 5 amperes super töltést.
Sokkal lassabban fog feltöltődni a telefon.
Másrészt, szvsz. azért nem látom értelmét, mert maga az USB C ami a telefonban van benne eleve lassabban kopik, mint a régebbi Microusb csatlakozó.
Garancia végett sem látom értelmét, mert ha mégis kikopna, tudod cseréltetni.
Arról nem is beszélve, hogy nekem volt a Samsung Galaxy Note 3 telefonomon egy mágneses csatlakozó: könnyen megszakadt a töltés, mert ha egy picit is kellett a telefonon babrálni valamit, rögtön lenyeklett a kábel. És ez a töltés megszakítgatás nem igazán tesz jót az akkumulátornak... szvsz.. -
Tav-Csoves
őstag
válasz
Vegitaa #5996 üzenetére
Sokan úgy állhatnak a kérdéshez, hogy ha már megkérdezted, akkor ne is állj neki/vagy neked emiatt nem is szükséges.
A root csak egy lehetőség, hogy általa még több funkcióhoz hozzáférj.
Vannak programok, amik csak vele működnek részben, teljes egészében.
Greenify, Titanium Backup, wakelock detector, E-Robot, és sorolhatnám, végtelenségig...Ugyanakkor vannak olyan programok, melyek nem éppen legális úton okoznak helyzeti előnyt, olyanokkal szemben, akik ugyanazért a szolgáltatásért fizettek.
-
Leslie1966
senior tag
válasz
Vegitaa #5996 üzenetére
Lehet, de minek ? Alkalmazások és adataik mentése-visszaállítása tökéletesen működik, Titanium Backup-ra nincs szükség, főzött rom-ot nem érdemes, a gyári is jó(nagyon). Esetleg a fentebb leírtaknak a hiánya miatt meg lehet próbálni, de az eredeti állapot visszaállítása macerás a dload mappás firmware frissítés ellehetetlenítése miatt. Ez persze az én véleményem.
-
Pongi1975
tag
-
Dreamie
őstag
válasz
Vegitaa #5773 üzenetére
Gyari foliaval es tokkal jon, az eleg sokat ved. En vettem ra egy spigen tokot, hogy az eleket is vedje. Gyari folia massziv, nekem mentette meg a kijelzomet, murvas foldre esett a telefon, foliat cserelni is kell, de a kijelzo ep maradt. Szerintem nem karcolodik, nem kopik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 14 Latitude 9410 FHD IPS 2in1 Touch i7-10610U 4.9Ghz 16GB 512GB SSD Intel UHD W11 Pro Garancia
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest