- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
driztd
csendes tag
Ha van, aki felerőltette már a telefonra a 10-es droidot, kérem írja meg, hogy mennyire stabil, érdemes-e mókolni vele. Elsősorban a Google Pay-es fizetés érdekelne, hogy működik-e az app nélkül service szolgáltatásként. (Mert a 9-es androidon sajnos nem működik)
-
driztd
csendes tag
Megosztanám veletek a szerviztapasztalataimat:
A 3 év kiterjesztett garanciám aug. elején jár le.
A kijelzőmön egy ideje világos foltok jelentek meg, így elvittem a szervizbe egy garanciális javításra.
Sajnos a hátlapi kamera védőüvege kb. fél éve megrepedt, amire az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy meg kell javíttatnom önköltségen, utána mehet a garanciás javítás. Mindemellett azt javasolta, hogy jöjjek vissza csütörtökön vagy pénteken, mert akkor szerviznapok vannak (minden hónap utolsó csüt. pént.) és akkor nem számolnak fel munkadíjat.
Így is lett. Bevittem pénteken (06.26.) és leadtam a fizetős javításra+garanciás javításra.
07.02-án hívtak, hogy mehetek érte.
A hátlap csere 28e ft volt, garanciában cserélték az előlapot (érintő+kijelző+akku) és az USB modult. És mivel szerviz napon adtam le javításra a készüléket, kaptam egy ajándék dobozt, ami egy bluetooth-os szelfi botot, egy USB c töltőkábelt és egy telefon hátuljára ragasztható kihajtható gyűrűt tartalmazott.
A garanciális alkarészekre újra indul a 2 év...
Egyelőre marad a telefon, semmi okom a cserére. Tudom, vannak már jóval gyorsabbak telefonok a piacon, hiszen ezt a modellt lassan 4 éve dobták piacra, de így, hogy megint egy "új" készülékem van, nem érzek semmiféle ingert a cserére.
Bocs a terjedelemért, csak kijött belőlem. -
driztd
csendes tag
válasz
OutSider17 #9920 üzenetére
A 3D panoráma működik oreo nélkül is...
https://www.google.hu/amp/s/forum.xda-developers.com/mate-9/themes/plugin-3d-panorama-stock-camera-t3574843/amp/
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia