- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A71 - elég ennyi?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
elekreg
tag
válasz
mjani1172 #11596 üzenetére
Én olvasom, néhányan már minden rezzenésre hibát látnak a telefonban, pedig szolgáltatói probléma, bár az is szerepel, hogy Vodafone neten más telefonokkal is gond van mostanában, nálunk is belassulgatott a napokban több telefonon, többek között a Mate 9-en is.
Ezt a topikot is követem, neked mindig szemet szúr minden és felhozod itt, talán venni akarsz 10 Prot, vagy csak bajod van vele?
Nekem is volt, tetszett, jobban bejött, mint előtte a Mate 9, de muszáj voltam váltani a cég miatt, hogy a fene vinné el a Telenort. -
-
elekreg
tag
Nekem is arra van beállítva általában minden telefonom, de az pont nem mond semmit, mert a környezeti fényerőhöz igazodik, ha viszonylag sokat vagy sötétebb környezetben, akkor alacsonyabb fényerőn megy a telefon kijelzője, ellenkező esetben meg magasabbon és elég látványos a különbség a fogyasztás tekintetében a minimum és a maximum (közeli) fényerőn.
-
elekreg
tag
Nekem 2 napra a 8 óra feletti kijelzős használat is simán jött általában, bár nálam játék és hasonlók nincsnek, a kijelzős használat jelentős részét a mobilinternetes böngészésre teszi ki (igaz, a GSM Arena és hasonló tesztelős oldalak szerint is a böngészést bírja legjobban ez a telefon, ha kijelzősről van szó), illetve száműzve vannak az akkumulátoros üzemidőt problémásan csökkentő alkalmazások, mint a facebook, messenger és hasonlók.
-
elekreg
tag
válasz
#24536576 #8852 üzenetére
Jó az a 13 MP-es f/1.8 Sony modul.
Hozzácsapták a telefon árához, de utána meg több, mint a kétszerese kedvezményt adják (a többi telefonhoz képest is), így végül sokkal olcsóbb lesz a telefon + 360 kamera együtt, mint majd csak a telefon.
Én is a Telekomnál vettem a Mate 9-et is, még később is olcsóbb volt ott, mint bárhol máshol, jelenleg is ott a legolcsóbb, ha jól látom, persze ha valaki hivatalos helyről akarja megvenni, a 3 év VIP garanciával. -
elekreg
tag
Szia!
Webshopos, telefonos, vagy telefaxos rendelés esetén (a lényeg, hogy ne személyes jelenléttel) működik (ilyenkor személyesen is átveheted, a rendelés módja a lényeg), 14 napon belül visszaviszed vagy postán küldöd (a feladás napja férjen bele a 14 napba) és utána az ahhoz tartozó szerződést is megszüntetik, a vételárat később visszakapod.
Becserélni nem lehet közvetlenül, mert olyan állapotra állnak vissza az elállás során, mint amikor még meg sem vetted a készüléket, illetve nem kötöttél ahhoz szerződést, ami eltart egy ideig. -
elekreg
tag
Előrendeltem már, de lesz elállni 14 napom, ha nem jönne be, vagy később is eladhatom, viszonylag olcsó az általam használt csomagban így előrendelve, ezért nem aggódom, bár szerintem nem lesz rossz és megtartom egy ideig.
A Mate 9 is jobb lett végül a gyakorlatban, mint vártam azt rendeléskor, még ha azt nem is előrendeltem, aztán hosszú hónapokon át volt szeretett telefonom, csak idővel mindegyiket megunom, még a legjobbakat is. -
elekreg
tag
válasz
OutSider17 #8840 üzenetére
Az S7 is jó képeket lő, nem is annyira zajos, csak színez kicsit, pláne a Mate 9-hez képest.
A többi már részletek, egyéb tényezők függvénye, ki és mit fényképez és hasonlók.Steven: Minden oldal a reklámokból él, de a DxOMark szakemberei legalább értenek hozzá (nem csak a mobilos fotózáshoz) és nem járatják le magukat csalással, számomra mérvadók, az biztos.
A Mate 9 és 10 Pro kijelzője között nem sok különbség van méretben, én pláne nem fogom érzékelni, mivel a Mate 9 mellett és után a kisebb kijelzős Nokia 8 sem probléma.
Az semmit nem jelent, hogy láttál karcos hátlapú 10 Pro-t, mivel nem ismerni a sérülés keletkezésének a körülményeit, egyáltalán nem biztos, hogy kicsit is sérülékenyebb lesz, mint a 9-es.
Nekem minimális előny is elég az újabb típus kipróbálásához, itt meg több is van, IP védelem, erősebb hardver, dupla tárkapacitás, több RAM, jobb WiFi és 4G+, jobb kamera, illetve az AMOLED kijelző is vonz, hogy csak néhányat említsek. -
elekreg
tag
válasz
OutSider17 #8838 üzenetére
Néztem ezt a tesztet is, de sok mást is, mielőtt előrendeltem a 10 Pro-t, a kamera tekintetében a DxOMark tesztje győzött meg igazán, van azért bőven különbség a 9 és a 10 között, bár nem csak a kamera miatt tettem, hanem mert jó benyomást tett rám korábban a Mate 9, sokáig használtam.
Ha színezett képeket szeretnék, akkor a Samsung és társai lennének a nyerők. -
elekreg
tag
válasz
mjani1172 #8828 üzenetére
A + 360-as kamera miatt annyi a Telekomnál a Mate 10 Pro, anélkül olcsóbb lesz (250 környéke), bár most jobban megéri megvenni még azzal együtt is, mert jelenleg jóval több rá a kedvezmény, mint később lesz csak a telefonra, ~100 E most/lesz a különbözet.
A Mate 9-et nem rendeltem elő anno, kicsivel később vettem, így annál nem emlékszem, hogy a hangszóró miatt volt különbözet, vagy sem. -
elekreg
tag
válasz
mjani1172 #8641 üzenetére
Nem néztem, mert szándékozom kivárni majd kicsit, nem feltétlenül ugrok neki a bevezető áron, viszonylag hamar eshet valamennyit az ára, ahogy történt, illetve történik az más típusoknál is, így tettem a Mate 9-cel is és érdemes volt halogatni a vételt néhány hónapig, remélem, most is így lesz. (Még szerencse, hogy van és bejött a Nokia 8, az viszonylag új vétel és még nem unom, így azzal lesz türelmem kivárni akár több hónapot is.)
Ferenczi Áko: Nem is rossz, valamivel többre tippeltem volna, még ha nálunk erre jön is még valamennyi felár.
-
elekreg
tag
Nálam egyértelmű vétel lesz a Mate 10 Pro, jobb lesz a Mate 9-nél, pedig az is nagyon bejött.
-
elekreg
tag
válasz
Ferenczi Áko #8572 üzenetére
Szia!
Itt nincs, de nem gyors, hanem Super módban kell tölteni (olyankor azt is írja ki a telefon), az intelligensebb a gyorsnál, viszont bármilyen kábel nem jó hozzá, hanem csak a gyári, vagy annak megfelelő paraméterű.
Itt egy leírás a Super működéséről: [Link]Szmtgp: Nincs mit!
-
elekreg
tag
válasz
Ferenczi Áko #8560 üzenetére
Szia!
Itt ellenőrizheted: [Link]
-
elekreg
tag
válasz
Looserke #8514 üzenetére
Április óta megy, eleintecsak egy szűkebb körnek, a Telekomos S7 és S7 Edge tulajoknak, majd S8 és S8+, később már nem csak a Telekomtól vásárolt nevezett készülékeken, aztán jöttek az iPhone-ok (hivatalosan szeptembertől: Link de amúgy jóval korábban is, ha valaki külön kérte előtte a funkció bekapcsolását) és több nem csúcskategóriás Samsung készülék (meg a nem olyan régen megjelent Note 8-on is) és így tovább, szépen sorban aktiválják mindenkinek, akinek alkalmas rá a készülék, de soknál szükség van még a szoftveres engedélyezésre, például a Mate 9-ben sincs még VoLTE kapcsoló.
-
elekreg
tag
válasz
#24536576 #8509 üzenetére
Nem kell, ez már nem olyan, mint a 3G HD, VoLTE esetén ha az egyik fél készüléke tudja, akkor neki a központig olyan kapcsolata lesz, a másik fél ha nem tudja, akkor neki a központig 3G/2G és ott összekapcsolásra kerül.
Amennyiben mind a két fél készüléke tudja a VoLTE funkciót és a hálózat is adott hozzá, úgy végig olyan kapcsolat lesz.
Annyiban van értelme akkor is, ha csak az egyik fél tudja, hogy úgy kevévesebbet fogyaszt az akkumulátorból a VoLTE, mint a 3G és a 2G.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gran Turismo
- PlayStation 1 / 2
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 25
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest