- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Motorola G86 - majdnem Edge
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alien!
senior tag
válasz
gubacsino #13932 üzenetére
most ez azt jelenti, hogy bemegyek a szervizbe, hogy gyengül az akksi és kicserélik?!?
btw nekem is a Mate 9 húzza a legtovább. annyira összerakták, hogy minden cseregondolatnál felvillan a "de minek?". Gyors, munkatelefonnak tökéletes, jól bírja, jó a kamera, gyors a gps, van rajta gyári callrec...rádobnék 150-200-at sokkal előrébb nem lennék..
egyedül az idegesít, hogy nem kapni hozzá azt a gyári tokot amit hozzácsomagoltak, nekem az jött be legjobban.
-
Szpisti
addikt
válasz
gubacsino #12803 üzenetére
Gondolom ez az Oreo sajátossága, ezzel éri el, hogy kevesebbet fogyasszon a rendszer...
Az viszont érdekes, hogy a Facebook app-ot már mindenhonnan letiltottam, hogy ne fusson a háttérben, mégis megjelennek a piros számok az ikonja sarkában, amikor nincs is elindítva... Na ez hogy van? -
ivatti10
aktív tag
válasz
gubacsino #7231 üzenetére
Nem értem ezt a képernyőarány módosítást. Még ha a fogyasztók erre komoly igényt támasztottak volna, elfogadnám ezt a huszárvágást. De ahogy elnézem a hozzászólásokat, nagyon nem örülünk neki, sőt kizáró ok számomra is a jövőbeli vásárlások alkalmával. Innenől kezdve vadászni kell a hagyományos arányokat használó újabb modellekre.
-
MPeter87
őstag
válasz
gubacsino #7231 üzenetére
Kivancsi vagyok, hogyan fog kinezni majd a Mate10 es a Note8 (nem tudom valoban olyan lesz-e, mint a par napja felkerult kepen) is, de ez a nyujtott tema nekem se jon be. Nezegettem az S8+t is, de nem tudok vele azonosulni. Nexus 6 utan olyan olyan erzesem volt, mintha valami szuk szobaban vagy folyoson lennek, ahol egy deka mozgaster sincs.
Ez a Nexus 6 egy baromi nagy tepsi es ezt szeretem. Ezert nezegetem a Mate9et is. -
reddoors
tag
válasz
gubacsino #5354 üzenetére
A 6X ZOOM csak elírás mert maradt a 10X ZOOM (ha megnyitom a kamerát ott továbbra is 10x ZOOM engedélyezett).
Frissítés után csak addig naplózza a telefon a felrakott OTA frissítésre vonatkozó adatokat ameddig nem csinálsz egy factory restetet. Reset után törlődik a naplózott log lista. Sajnos nem tudok már csinálni. -
Szpisti
addikt
válasz
gubacsino #5345 üzenetére
Ez nem valós changelog. Ha megnézed, az FF minden firmware-hez ezt írja. Talán a B126-osnál jött be a 6-szoros zoom. A B138 vagy B156 óta tízszeres zoom van, nem gondolnám, hogy a B182-nél visszamennek hatszorosra.
Aki feltette a B182-est, az meg tudja nézni a valódi changelog-ot, ha a Beállításokban a Rendszerfrissítés menüpontban az 'Aktuális verzió'-ra nyom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)