- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
puskint
tag
válasz
snorbi82 #13235 üzenetére
ja, tárva-nyitva.
amúgy még a pie-ról: a telefon mintha picit gyorsabb lenne (pl. hamarabb nyílnak meg a képek a photoshop express-ben), de akadások azért vannak bőven. a gyári galéria-appot elcseszték, de rendesen (már használni sincs kedvem), a dpi se okés (a felső értesítési sáv + panel túl nagy a többi részhez), meg olyan bug maradt benne, hogy csak nézek: teljesen véletlenszerűen a beállításokban sokszor egy fekete sáv jelenik meg az alsó részen, hogy nem is látszik az adott beállítási sor. van ezen mit csiszolni rendesen.
-
mjani1172
addikt
válasz
snorbi82 #13213 üzenetére
Közben rájöttem, hogy ki kell kapcsolni valami mozgóképet,(felül) ami alapból be van kapcsolva,akkor ment.
Viszont hdr nélkül nem jobb mint a gyári, hdr-el meg szinte fekete fehér, viszont tényleg nagyon éles lenne a kép.
És 15 perc alatt 20%ot evett az akksiból.Egyébként lehet visszarakom,és este kipróbálom.De nappal semmit nem hoz.
Tudod honnan van?
Állítottál rajta még valamit?
-
-
kemdom
tag
válasz
snorbi82 #12926 üzenetére
Jaaajj. Nekem mostmár végig égett a felső, alsó és bal él, 5-7 perc statikus kép utàn. Felső él: Chrome fejléc, alsó: totalcar.hu lábléc, bal: fektetett waze, utóbbi azért vicces, mert konkrétan ha a kezdőképernyőn voltam, még fél órán át láttam, hova tartottam utoljára.
Tudsz valamit róla, feladták tegnap a tied? -
kemdom
tag
válasz
snorbi82 #12899 üzenetére
Ezek a beégéses sztorik mind gariban vannak kezelve? Csak mert páromén mostmár elképesztően durva, ami 4 nit-nél világosabb, az 10 percig marad a kijelzőn...
Szerk: kevesebb indulattal, minden fejléc (chrome, fotózásnál a felső ikonsor, waze állítva is, fektetve is - utóbbi vicces, másfél centis ghosting csík a képernyő bal oldalán tetőtől aljáig) beég. Nem sikerült higgadtra. -
Mr.Csizmás
titán
válasz
snorbi82 #12734 üzenetére
restart után nem csinálja egy ideig, aztán megint. van hogy napokig, máskor pár óra múlva.
új appom nincs, évek óta kb. talán 1-2 gamet teszek fel pár havonta.
most kikapcsoltam mindent, amit automatikusan kezelhet, és visszarakosgattam az alap cuccokat, gmail, fb, stb., a többi kevésbé használtat offoltam (mondjuk az aldi vagy burger king appról nem gyanítanám, de biztos ami biztos)
-
-
törölt tag
-
puskint
tag
válasz
snorbi82 #11853 üzenetére
Ahhoz, hogy neki állj mókolni HWOTA-n keresztül, első lépésként fel kell oldd a bootloadert, ekkor a teló csinál egy FR-t. Tehát egyszer mindenképp elveszted az adataidat (én Hisuite-n keresztül csináltam egy mentést, majd visszaállítást, így nem kellett sokat szenvedni.) De azután frissítettem B364-re és B366-ra és nem vesztek el az adataim (pár beállításról van csak szó és a Google-fiókról.)
Amúgy, ha már root-olva vagy, csinálsz egy mentést Titanium Backup-pel és bármikor könnyen visszaállíthatod az adataidat. -
SzaZso007
tag
válasz
snorbi82 #11631 üzenetére
Bocs, igazad van, ez elmaradt...
Annyi történt közben, hogy egy másik alkalmazás jogosultságait beállítottam, majd újraindítottam a tepsit. Ekkor elindult a Glance Plus is, viszont össze-vissza működik. Most, mielőtt ezt a hozzászólást írtam eljátszotta, hogy nem reagált semmire, csak az oldalsó gombra, majd beadta a lezárt képernyőt az értesítésekkel, és jelezte, hogy feloldás ujjlenyomattal. Az ujjlenyomatos felodás nem működött, egy kis simogatás után pin kóddal jött a siker. Az agyam meg resetelt... -
velkeibalesz
tag
válasz
snorbi82 #11387 üzenetére
Mèg ha csak a játèk lenne, mèg legyintenèk is rá. De különböző launcherekben is akad ah animáció, mikor előhozom az alkalmazáslistát, meg a rendszeranimációk is nèha beszaggatnak... elvesztette az Oreoval a telefon azt a simaságot, amibe "beleszerettem", mikor megvettem.
Facebook app is többet gondolkodik... -
rdt89
addikt
válasz
snorbi82 #11375 üzenetére
De az érdekesség, hogy tegnapőelőtt este még működött tegnap reggel meg már nem és semmit nem töltöttem/frissítettem. Annyira nem létszükség, mert peanar által javasolt aptoide is kiváltja ezt az alkalmazást.
Köszönöm szépen így kicsit megnyugodtam, hogy a hiba nem a készülékemben van (Mate 9 Pro) mielőtt valaki írná, hogy nála nincs ilyen gond.
Mindenesetre a HR nagyon sok pluszt hozott magával, így örülök, hogy megtettem. -
-
brd
nagyúr
válasz
snorbi82 #11341 üzenetére
A Funkyhuawei-t nem ismerem, mert nem nagyon érdekel, olyanért nem fizetek, amit én is meg tudok csinálni különösebb időveszteség nélkül. Bootloader nyitás nélkül esetleg ezzel a módszerrel, az eRecovery-vel lehetne frissíteni (nem tudom, a listában megjelenik-e a 363, meg kell nézni).
Más: azóta most volt egy teljes töltési kör: emiatt ~40%-kal javult az akkuidő, a SOT 5:45 körültől 8+ órára nőtt, ugyanazzal a felhasználással.
-
peanar
senior tag
válasz
snorbi82 #11330 üzenetére
A 361-et majdnem biztos, azt nekem is jelzi, a 363 kérdéses, jobban mondva idő kérdése
(#11338) velkeibalesz
FF-el én sem tudom felrakni egyik 363 MF-PV verziót sem B198-ra, mind IMEI check, mind telepítésnél elbukik.(#11341) snorbi82
Te eddig full OTA-n frissítetted, vagy volt némi kis beavatkozás, majd aztán a nagy visszatérés android 7-re?(#11342) velkeibalesz
Igen, de nálam IMEI ellenőrzésnél kiírja hogy "nincs hitelesítve" ezért nem is megy fel... -
Szpisti
addikt
válasz
snorbi82 #10553 üzenetére
Reggel 100%-on kezdem a napom. (2:45) Nekem estére (kb.21:00) 20-30%-on van. Használom. Úton vagyok a nap felében, amikor a mobil térerő folyamatosan változik, stb... A nap második felében pedig itthon wifin vagyok, és sokat nyomkodom, játszok stb... Nekem ez az első teló ami garantáltan kibírja a napomat, és nem kell töltenem napközben.
De hétvégén kibírja a két napot. -
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest