- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
snorbi82
senior tag
Én is váltottam. Több telefon volt kinézve, de P30 Pro lett (amit nem is néztem, de jó ajánlatot kaptam rá). A Mate 9 marad a családban (hiszen még 2021ig garis).
-
snorbi82
senior tag
Helló. Jött ma egy frissítés, rendszerbeallitasok. Ez mit takarhat?
-
snorbi82
senior tag
Nekem most két és fél éves a telefonom. Az hogy lehet, hogy HiCare 2021.02.17-ig írja a garanciát (tavaly novemberben volt egy kijelző cserém). mert így kicsit mintha sok lenne rá a garancia.
-
snorbi82
senior tag
-
snorbi82
senior tag
nem tudom meddig fogja így bírni: Akku stat.: 2 nap 17 óra; 5 óra 30 perc kijelző idő.
Így ki leszünk békülve még egy db-ig. -
snorbi82
senior tag
Feltettem a 179es verziót. Wifi hiba még mindig fenn áll,megpeddig a rejtett SSID nem jó neki. 8as droid allat nincs vele probléma. Más hibát egyenlőre nem találtam. Memória kezeles az javult.
-
snorbi82
senior tag
válasz
yeezymeezy #13503 üzenetére
Kolléga itt azt írta nem rég, hogy igen. Vissza vonták. De ahogy látom, még mindig a bétát nyomják. Jelen pillanatban én fűzöm az asszonyt, hogy engedélyezze a One+ 7Pro-t.
(csak nehéz így ház felújítás közben, ezt is beadni
).
-
snorbi82
senior tag
válasz
Tav-Csoves #13497 üzenetére
Reset, még mindig semmi. Vissza ment a 8as droid, és Wifi egyből csatlakozik... Várok én is a 9.1re. De elkezdtem nézni másik telefont...
-
snorbi82
senior tag
Nem tudom min ülnek ennyit egy frissítésen és miért vontak vissza több frissítést. Lehet a 9.1-re gyúrnak, vagy nem tudom. Mai nap reggel: Nem csatlakozik Wifihez a telefonom. Nézem a céges telefonon ott tökéletes. Oda állok a AP mellé még mindig semmi. Eddig tökéletesen működött. Újra indítom AP-t még mindig semmi. Telefon újra indít még, mindig semmi.
Most ott tartok, hogy a cégnél nincs Wifi a telefonon, mert nem hajlandó csatlakozni. (a hálózat tökéletes, 200 eszköz tökéletesen működik wifin). Nem tettem fel új programot, nem változtattam semmit. -
snorbi82
senior tag
válasz
Leslie1966 #13476 üzenetére
Pedig a 183as is engedélyezve. Nem tudom miért. Pedig abban javitva a wifi is, ami nálam jól jönne.
-
snorbi82
senior tag
válasz
Aflamin #13456 üzenetére
Ha minden áron szét akarod szedetni, szedesd. Azt nem tudom, hogy ilyenkor a kijelzot cserélik vagy nem. A háztól házig garancia ingyenes. Az Mpl megy érte. Felkell hivnod a huaweit elmondod hogy napi többször kell töltened a telefont, Hard reset után is, és elnel a háztól házig garanciaval.
Utána ments le mindent és reset. -
snorbi82
senior tag
Uha. Nekem mondjuk kibirja nap végéig. Két sim és egész nap telefonálok és erről is szoktam dolgozni ha úgy adódik. Hétvégente nekem is kibir 2 napot töltés nélkül.
Heti egy toltessel nem cserélném az aksit. -
snorbi82
senior tag
Annyira RC változatnak tűnik ez 9es hogy hihetetlen... :(
-
snorbi82
senior tag
Esetleg akinek kell fekete téma
[link] -
snorbi82
senior tag
Nekem ez az EMUI még mindig nem az igazi. Hatalmas ikonok, Kevés beállítás, marad a Nova.
-
snorbi82
senior tag
Hmm. Ffben engelyezve van az Imeimre a 9.0... Hmm akkor elvileg pár nap és jönn OTA.
-
snorbi82
senior tag
A bootloader nyitasra csak a leírásban szereplő van, vagy esetleg van másik megoldás is?
-
snorbi82
senior tag
Ffben már benne a végleges 9.0
-
-
snorbi82
senior tag
Most jött meg a 377...
-
snorbi82
senior tag
válasz
Tav-Csoves #13033 üzenetére
Dual Simre is...
-
snorbi82
senior tag
válasz
velkeibalesz #13031 üzenetére
Nekem elsők között szokott jönni, de még semmi. De láttam én is, hogy két napja kint..
Béta: xdan láttam egy két forumost akit engedett frissíteni..
-
snorbi82
senior tag
Most jött meg a telefon, kijelző és akku cserélve...
na.. előlap + érintp, Spare Parts for Assembly, battery, Space Gray mechanical . ennyi van írva a cserére. -
snorbi82
senior tag
Hát már egy hete szervizben van a telefon (tudom benne volt az ünnepek), de még mindig semmi hír róla. Gondolom sehogy sem tudok utána nézni, hogy hol tarthat...
-
snorbi82
senior tag
válasz
kemdom #12900 üzenetére
Remélem gariba lesz kezelve, mert úgy kértem. Nem fogom megjavíttatni, ha nem abban kezelik.
Akkor veszek egy 1+6T-t és kész.
A bluetooth fagyást is felhoztam hibának (nem mindig jelentkezett), meg az akkut is.. Jövő héten megtudom mi lesz. Elvitte a futár a telefont és remélem is hozza javítva. -
snorbi82
senior tag
-
snorbi82
senior tag
válasz
Mr.Csizmás #12733 üzenetére
Restart volt már? Esetleg valami új program ami nem hagyja?
-
snorbi82
senior tag
Lehet másnak is megjott. Most kaptam meg a 373as frissitest.
-
snorbi82
senior tag
Érdekes. Nekem nincs a kamerával gondom. Pedig sokat fenykepezek vele.
-
snorbi82
senior tag
Kint az új frissítés. Arcfelismerő és egyebek.
-
snorbi82
senior tag
Én azon agyalok, hogy hol van az áprilisi frissítés....
-
snorbi82
senior tag
válasz
AndrewBoyHUN #11721 üzenetére
Azért az FR nem árt neki. Sőt sokat jelent neki.
-
snorbi82
senior tag
Ügyes emberek portoltak a Face unlock megoldást.
-
-
snorbi82
senior tag
Üdv! Itthon ülök betegen. Honfoglalozom, messenger, viber, fórum és oldalak bongeszese. 94% ról 18%ra merülés ideje alatt, majdnem 8 óra kijelző idő. Tudom, itthon wifi stb. De elég meggyőző.
-
snorbi82
senior tag
válasz
Leslie1966 #11502 üzenetére
Sokat gondolkodtam én is rajta. De valahogy, mindig oda jutottam, hogy csak a fényképező miatt venném. Valahogy frissítésben, és másban sem lattom a Samsung előnyét. Legyen szerencséd vele. Várjuk a hasonlitast.
-
snorbi82
senior tag
Telekomosra engedte feltenni a 363-at.
-
snorbi82
senior tag
válasz
velkeibalesz #11392 üzenetére
Most komolyan ezzel a programmal használod a telod? Hát ezen meg sem lepodom,hogy szaggat. Mondjunk én a gyarit hasznalom es azzal semmi baj.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Elektromos cigaretta 🔞
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Óra topik
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen 12 Hónap Garancia 0 perces készülék
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest