- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Új belépőszintű Motorola árára derült fény
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Szabaka #12582 üzenetére
Köszi mindenkinek, megoldottam, user error volt. Arról elfelejtkeztem, hogy a mobilfizetés menüpontban újra hozzá kell adni a kártyát, illetve az appot is újra kellett tenni, mert bugos volt.
Bluetooth problémám továbbra is van, de az sajnos szoftveres lesz, furcsa neveken ismer fel eszközöket, vagy fel sem ismeri amit korábban használtam hibátlanul.
-
Bornie127
aktív tag
válasz
Szabaka #12577 üzenetére
Beregisztrálom az alkalmazást ahogy kell, próbáltam két különböző simmel is.
Nfc bekapcs, érintem a terminálhoz és semmi, szó szerint semmi sem történik, mintha nem is létezne benne nfc, illetve nem lenne bekapcsolva. NFC beállításokban alapértelmezett fizető alkalmazásnak be van állítva a k&h app, és a "mindig alapértelmezett használata"
Kijelző fizetéskor feloldva, de semmi. -
brd
nagyúr
válasz
Szabaka #8812 üzenetére
Ezt az idiótaságot egyébként ki lehet benne kapcsolni valahogyan, tud róla valaki? 20%-ról még 1 órát játszanék rajta sok játékkal, ha nem szaggatna (persze csak ha lineáris a kijelzés, tehát nagyjából megegyezik ilyenkor a %-os kijelzés töltöttségi értéke a 40-20%-as tartománnyal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest