- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whiteshark13
tag
válasz
tothjani81 #10587 üzenetére
-
Whiteshark13
tag
válasz
Láng Tibor #10296 üzenetére
Nálam is nagyon gáz az Oreo. Eddig egy tökéletes tella volt ez, nulla laggal, most viszont akadozik mindenhol, a kamera bizonyos helyzetekben rosszabb, az eddig sem túl acélos GPU harmatgyenge lett. Mintha visszavették volna az órajelét. Az egyetlen teszt ami lefut, az a 3DMark, ami eddig 2261 pontot adott Sling Shot Extreme alatt, most 1594 pontot ad. Jó pár alkalmazás, játék nem telepíthető. Ez így gyengusz egyelőre.
-
Whiteshark13
tag
Sziasztok!
Valaki találkozott már olyannal, hogy a kamera videózás üzemmódban szaggat, akadozik? Ritkán használom videokészítésre, de a minap szerettem volna és egyszerűen használhatatlan volt. A keresőben is akadozik a kép minden felbontáson és az elkészült videók is szaggatnak. Csináltam egy hard resetet, utána egy darabig jó volt, aztán megint elkezdte a szaggatást. Szoftverre is gondoltam, de kezedettől fogva ugyanazokat az appokat használom és régebben nem volt semmi ilyen probléma. B194-es szoft van a telón, az ez előttiekkel semmi gond nem volt ilyen téren. Az előlapi kamerának semmi baja, az nem akadozik. A hard resetet követően, miután belaktam a telót, egyszer csak elkezdte, aztán vmitől, vmiért megjavult, utána pár óráig jó volt, aztán megint kezdte. Vki esetleg találkozott ilyesmivel? -
Whiteshark13
tag
-
Whiteshark13
tag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Betettem a Mate 9-embe egy Telenor-SIM-et a Telekomos mellé, de nem hajlandó működni. Felismeri, PIN-kódot elfogadja, de csak segélyhívásokat enged erről a kártyáról, hálózatot nem talál. Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest